Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
При нас се държи почти всичко в училище и в петък си взимат учебниците и тетрадките, Всичко по рисуване и ДБТ стои там. В началото носеха всичко всеки ден и чантата беше ужасна. Наистина учебници, помагала, тетрадки много, а ползата е доста съмнителна. Моята девойка е слабичка и едвам се замъкваше до училище, въпреки че съм й взела максимално лека раница.

# 376
Другата седмица се очертава да е хубава: понеделника неучебен, в петък екскурзия:)

# 377
И при нас ще бъде вълнуваща седмица - отиват на зелено училище.

# 378
http://kaksepishe.com/

За сайта

Сайтът „Как се пише?“ представлява онлайн справочник за правописа, пунктуацията и граматичните правила в българския език. Информацията е проверена в официални издания на Института за български език при БАН, които са меродавни. Във всяка публикация са посочени източниците за нея.

# 379
  • София
MIK, благодаря за сайта  - полезна информация.

За мерките - и моя син май е някъде в златната среда: 138 см, 29 кг, 36 номер.

Вчера имахме род. среща- предложиха ни еднодневна екскурзия до Пловдив - 29 лв. Фирмата организатор е Национал турс. Някой дали има впечатления ?
Програмата включва посещение на 3 музея, за които трябва да се предвидят пари за билет. Интересно ми е какво става, ако на някое дете не му стигнат парите или се умори след 1ия, 2ия и не иска да влиза по-натам...  newsm78

# 380
  • Габрово
Jiema, ще ви кажат госпожите по колко пари да се приготвят за билети, пък и ученическите групи ползват отстъпка, предполагам.
Колкото за умората и неискането - няма такъв филм, разглеждат всички. На доста екскурзии съм ходила от училище и не е имало такива случки; някой обект отпадаше от програмата само ако не стигаше времето.
Може да направят почивки за обяд и отмора между трите посещения. Говорете с класната как вижда нещата.

# 381
# 382
  • Бургас
Момичета,черпя ви витруално.Моето слънчице стана на 9 години.

# 383
  • София
Честит празник!
Да е живо, здраво и много щастливо детето!
 newsm59

# 384
margo**  Честит празник   bouquet
Да е здраво, щастливо и обградено с приятели твоето слънце!:)

# 385
margo**, само най-хубави пожелания и от мен!! Здраве, усмивки, късмет и много приятели! Весел празник!

# 386
  • Ямбол
Като стана дума за полезни сайтове - да ви представя и http://ucha.se/
Има много видео уроци и се попълва постоянно с нови. За сайта работят доброволци учители, с които имах удоволствието да се запозная на една научна конференция тази есен.
Има възможност да се направи регистрация, могат да се правят упражнения и ако има затруднения детето при упражнението, сайтът го води точно в онази част на теорията, за която има затруднения. Още не са попълнени всички класове и предмети, но се прави всекидневно и расте.
Моите ученици са споделяли, че са доволни от показаното там, често съм ги препращала.

# 387
margo**, ЧРД! Много здраве и късмет на набора!   bouquet

Лиляна, MIK, благодаря за сайтовете! Много ще са ни полезни!

При нас минаха входните нива, но още няма резултати. Били лесни уж, ама ще видим.
Наместихме извънкласните и на финала младежът се оказа с такава пълна програма, че изобщо няма никакво време да се занимава допълнително по учебния материал вкъщи или пък да решава задачи от състезания. Подозирам, че купищата помагала, които закупих ще си останат неотворени.

# 388
  • София
margo** Честит Празник и от мен!  newsm59

Много здраве и усмивки желая на твоето слънчице!

# 389
  • някъде ... тук ...
margo**, честито ви пораснало слънчице  bouquet

Уча.се е много полезен сайт. Успешно бе използван от баткото миналата година. Само предупреждавам, че за ползването на уроците и упражненията се заплаща такса - евтино е, но все пак има. В началото беше безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт