Слънцето пече, а ФЕВРУАРСКОТО коремче започва да расте! - тема 3

• 26 079
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
   Мили мами,,аз бях дотук.днес ходих на преглед и бебо си няма сърчице и немърда....това за мен ще е втори път.успех ви пожелавам

# 241
  • София

Мили мами,,аз бях дотук.днес ходих на преглед и бебо си няма сърчице и немърда....това за мен ще е втори път.успех ви пожелавам

Съжалявам Силви  Cry , 3 път дано ви е щастливия !!!!  Praynig Praynig Praynig

# 242
Silvii,съжалявам много, ще успееш следващият път!

# 243
  • Бургас
Третия път ще е с щастлив край!!! Не се отчайвай!  bouquet

# 244
Silvii, много съжалявам Hug Дано скоро отново да забременееш и този път всичко да бъде наред Praynig Друго не знам какво да ти кажа Confused

# 245
  • Варна
Силви, съжалявам, мила, но не се отчайвай, всяко зло е за добро......следващия път ще бъде успешен за вас  Hug 

# 246
Благодаря ви момичета за подкрепа

# 247
Силви,съжалявам.Дано следващия път да е вашият. Praynig
Аз днес бях на преглед,видяхме ембрионче с тупкащо сърчице. Heart Eyes Записаха ме на ЖК,пуснах изследванията,следващия ми преглед е на 13 август.

# 248
  • София
Силви, много съжалявам! Бързо възставновяване ти пожелавам, и физически и психически най-вече, другото само ще си дойде на правилното време! Hug

# 249
Силви, много съжалявам за случилото се. Стискам палци следващият път всичко да бъде наред! Praynig

Момичета, днес бях на преглед, видяхме ръчички и крачета - всяка бройка с по 5 пръстчета. Heart Eyes Направиха ми БХС и си чакам резултатите след 7 дена. Praynig Бебо е избързал с растежа и по размери е с по-ранен термин, усещам че ще имам бебе гигант хаха. Laughing Другият път на прегледа (07.08) ще разберем и пола. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 15:12 от lilss.94

# 250
Мили мами, включвам се и аз  Simple Smile Peace

# 251
  • Бургас
браво, лиллс Simple Smile
Много хубаво, твоете бебче наистина е голям.
btw всички ли мислите да си правите БХС...аз се чудя..

# 252
Аз не съм сигурна за БХС , ще го направя, но колкото повече чета ....мисля че всичко е статистика нз не разбирам и ще правя каквото кажат след регистрация за ЖК

# 253
Силви, и аз много съжалявам! Не се отчайвай, другият път всичко ще е наред  Hug бързо възстановяване ти желая!

Амаебг, защо не изпиеш един парацетамол? Ще те облекчи. Иначе аз си слагам резен студен картоф на челото и сякаш помага.

Гербер, и аз пих вино и бира почти всеки ден ( не смесено де) и даже и антибиотик преди да разбера, че съм Б. Защото всичко покаваше, че не съм Б, а то кво се оказа... Но АГ каза, че на такъв ранен етап, при който няма органи ембриона, няма какво да навредиш.

При мен нищо интересно. И аз като Десис съм на преглед утре да се види дали и двете си имат сърчица все още ( моята седмица е 8ма проблемна), та вече съм в края на тази седмица. Ние след прегледа, ако всичко е наред, ще кажем само на родителите, после след 12г.с. и на другите лели и баби. Имам и аз лош опит и по-добре по-малко хора да знаят. А и с две си е Божа работа какво ще стане.
Добре дошли на новите   bouquet

# 254
браво, лиллс Simple Smile
Много хубаво, твоете бебче наистина е голям.
btw всички ли мислите да си правите БХС...аз се чудя..

Каквото ми препоръча АГ.  Регистрирам се следващата седмица и тогава ще я питам.
За ФМ  -  ще правим късната ( около 18-20 седмица).

Общи условия

Активация на акаунт