След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 165

• 38 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Малко снимки от инстаграма на г-жа Нинели - качила ги е преди 25 мин. Като гледам, добре си прекарват  Joy 

# 691
# 692
# 693
Нов ретуит от Мурат

Ретвитнул(а) Murat Yıldırım
Maka Chankvetadze @Makachanko  ·  9 ч
#OrhanPamuk About Niko #Pirosmani - Georgian Painter 🎨🎨🎨 @MYildirimResmi @nikuchia @Maiamaiatopuria @gotvade http://youtu.be/lw470COp__4

# 694
Докато спрат да излизат снимките от Грузия, ще започнат от Гърция, даже ще се застъпят сигурно - според предварителна информация от гъркините, Мурат ще е там на 16 август.  Joy

# 695
Алекс,добре си прекарва Мурат. Този обяд на открито много ми хареса, въпреки че е семпъл.
Малко снимки от инстаграма на г-жа Нинели - качила ги е преди 25 мин. Като гледам, добре си прекарват  Joy

А това била любимата баня на Пушкин.

Скрит текст:

Защо са се сетили за Нино Пирусмани и Мурат е ретуитнал изказване на О. Памук не знам. Може би е гледал негови картини.
Скрит текст:

Мурат още ли е в Грузия?

Алекс, не заслужаваш това Hug Peace, но да те информирам  Embarassed Embarassed Embarassed Три харесвания от Мурат на снимки на Джансу  Mr. Green

Скрит текст:
Много внимателно изгледах отново клипчетата от Грузия и събраното от Таня. И не мога да се въздържа да споделя.
Вече повече от две години следя публичното присъствие на Мурат Йълдъръм. Подчертавам, публичното, което разбира се включва и папарашките новини и клипчета. И още от самото начало си изградих впечатление за този човек, което все повече се затвърждава. Мисля че изключително бихме олекотили образа му ако го сведем до игривото флиртуващо присъствие на мъж,  добре знаещ силата на чара си сред женска аудитория. /В тази тема дори когато се закачаме съм наясно, че никой не остава на това равнище./ Снощният жест със снимката не беше случаен. С понякога и редките си туитвания или снимки, Мурат се опитва да поддържа един много смислен  и не повърхностен диалог с феновете на принципа: „Който разбрал – разбрал”, който не – да си остане при  чупките, позите, филмовите целувки и влажни погледи  и т.н. В стила на Изтока този диалог не е буквален, а иносказателан, притчов затова и загадъчен. Посещението в Грузия си беше спектакъл и Мурат много добре беше подготвен  и отговори на изискването на режисьора, но в момента, в който и за секунда забравяше, че е в кадър, изражението се сменяше. Обърнете внимание в клипа на Таня как присъства при възрастната дама с очилата и как при напористите фенки /тази с червената рокля и около нея/ . Този мъж много точно си прави профил за другия и всъщност бързичко може да те изпързаля, ако си достатъчно самовлюбен и не се усетиш. Не казвам нищо лошо, напротив харесва ми интелигентността на преценката. Хареса ми и репликата със снимката. Не я тълкувам като натрапчив жест на вярващ, а по-скоро в широкия смисъл на вярата като споделяне на универсални ценности в индивидуалния и непознат за всеки човек  през света. Мисля, че снощи искаше да ни каже: „Прегръдките, целувките, позите, закачките – искахте и го отиграх, но аз не съм само това. И не съм забравил къде бях миналата седмица. И не съм в противоречие.”
Не знам дали съм права. Но това е Мурат в моя филм и аз го харесвам! Любопитно ми е какво мислите вие, както и тези, които са го виждали на живо.

# 696
  • Велико Търново
Здравейте ЛиНки,любимки! Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Голямата щерка и зетя зачезнаха към морето да се плацикат,а компа реши и че на него се полага почивка,та най-безцеремонно ме заряза и ме остави само на ЛиНчето по ТВто.Ужас.Сега ще го водят на дофтор,че нещо му хареса мързелъка.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПЕПИ!

Марти newsm51,разказа ти за Алжир е така наситен,че го видях през твоите очи.

Кети newsm51,четох и се смях на приключенията ви в Истанбул.

Момичета благодаря на всички ви за всичко постнато за нашия любим и талантлив Мурат.

Съжалявам,че не мога да съм често със вас,така както ми се иска,но...

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 18:06 от soniapetkova

# 697

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИ!

Бъди жива и здрава, весела и засмяна! Много щастие и любов!

Скрит текст:

Пепи, ние се чудим къде се губиш,   newsm78 а ти тайничко с БМВ-то и Саваш се разхождаш насам-натам.   smile3503 Ето и букет ти е купил за празника!  smile3503 smile3503

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 19:28 от ~Hrisi~

# 698
  • Велико Търново

Е те това лЮкарство е много ефикасно newsm10 smile3521.От неколко години го ползвам редовно Twisted Evil Twisted Evil когато ми се усложни астмата и ефекта е поразителен Peace Peace.Веднагически забравям Crossing Arms Crossing Arms,че не мога да дишам и ми се подобрява настроението Crazy Crazy Mr. Green.Има само един страничен ефект  Thinking Thinking-при редовно ползване в нерегламентирани  количества води до прострастяване Naughty Naughty.За щастие не е смъртоносно newsm78 newsm78,но при определени индивиди от женски пол с лабилна ценностна Joy Joy и нарвна система се наблюдават слабоумие Crazy Crazy и халюцинации в неприятни и непредвидими размери. hahaha Joy Joy Joy Joy JoyТъй като процентът на засегнатите е несъществен Thinking Thinking,лЮкарството е достъпно за всички желаещи Crazy Crazy Crazy и се предлага без рецепта. newsm10 smile3521 smile3508

# 699
Привет ЛиНки   Hug Hug Hug
Пепи Hug Hug Hug Hug Честит Рожден Ден миличка  baloniДа си здрава ,щастлива и много обичана  bdbaloni  smile3525 smile3525 smile3525

Алекс Hug мерси за снимките и инфото  smile3521
Хриси HugСонче Hug
Марти Hug съгласна съм с написаното в спойлера.Мурат знае за какво е отишъл в Грузия,знае ,че ще има фенове ,снимки,интервюта и внимание.Някои фенове са по напористи други по скромни ,но всички са отишли там защото го обичат .Колкото повече се шуми около Мурат толкова повече хора ще разберат за благотворителната кауза на която се е отдал ,а това е най-важното .Аз и преди го написах ,че много ми хареса отношението към възрастната дама с очилата.Личеше си че е трогнат от вниманието към него,не знам може и да е играл ,но го направи така че да му повярвам.Мурат знае към кой какво отношение да има-към едни е по -флиртаджийско,към други синовно ,към трети приятелско ,но винаги е топло и никога не проявява и капчица умора или безразличие..

# 700
  • На юг от тук
Пепи честит празник!

# 701
Привет на всички! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИ!
Пожелавам ти здраве и много сбъднати мечти!

# 702
Едно интервю на Мурат, което е дал в Саудитска Арабия, когато е бил на посещение при сестрата на краля. Добре, че го има и на англ., че от арабския нищичко нямаше да разбера Интересно заглавие - ""Мурат Йълдъръм ще се завърне в романтичен сериал". Казал е малко за новата си роля - пак става въпрос за любов и отмъщение, но отмъщението щяло да бъде представено по различен, нов начин. Аман от отмъщения, особено от тези, написани от "болното" семейство  Mr. Green

Murat Yildirim will return in romance series

https://www.facebook.com/notes/779041855486529/

Марти, съгласна съм напълно с написаното за Мурат в спойлера.  Hug Бих добавила някои неща, но сега нямам възможност да пиша много.  Grinning

# 703
  • Пловдив
Добър вечер, момичета!

Пепи, честит празник!
Бъди жива и здрава и нека се сбъдне всяка твоя мечта!

Тази роза днес цъфна у дома, растението е много мъничко и затова много й се зарадвах. Дано зарадва и теб!

# 704
Страхотни снимки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт