Любители на Котки Тема 86

• 36 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ах, каква мила картинка са синчето с котето, daniabc Heart Eyes

Преди година-две моят Силвестър така си беше изкъртил нокът закачайки се в къщи на радиатор. И аз не можех да го заведа веднага на вет, а само промих колкото можах. След седмица, че и повече, ветът само отстрани зачупенкото. Просто иска време да мине и ще се оправи.  Peace При мен все пак котаракът е само апартаментен и поне разраненото не се пълни с градинска мръсотия.

# 451
  • София
Ах, че са сладки двамата заедно!  Heart Eyes

# 452
Момичета.притеснява ме нещо в котето.Усещам я по-студена от обичайното,крайниците й са определено по-студени.Мяуква молещо от време на време,явно я боли.Бута се да яде,обаче не й понася - видях че е върнала малко.Иначе ходи дори до тоалетната и вече се катери.
Още е инертна,слаба е- трудно й е да стои дълго време права и губи малко по-малко равновесие.
Не зная дали да се притеснявам - гледа да си седне или легне и не си държи много главата права.

# 453
daniabc Тази гледка е разтопяваща!  Heart Eyes
Тарталет - нямаш ли на ветеринарите номера, звънни им, може да е нормално, но може и да се окаже нещо ... Дано да й минава по-бързо на писанка, че и ти да се успокоиш!  Hug

Моите разбойници са препикали де що има обувки из нас  #Cussing out а уж Тайсън е болен и няма много сили да ми прави бели ...   Thinking

# 454
  • София
Тарталете, всичко описано е нормално. Температурата им е понижена и ме бяха предупредили да ги завивам, за да се топлят. Никога не излизат от упойката от "раз". Както вървят и ги унася и падат. Може дори в яденето си да заспи. И сигурно я боли - все пак е коремна операция. Затова е добре да не се катери и скача. Гадничко е, но си мисли, че всичко е за нейно добро и скоро ще е напълно възстановена.

Обикновено не дават да се яде веднага, защото повръщат и могат да се задавят.

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 18:09 от Тaня67

# 455
То мойто сега рязах една луканка,довлече се и отдолу ме гледа в ръцете.Дадох й малко,мириса и не яде (знам я че не обича месо с подправки,ама да пробва)...
Ходи и очичките й стават все по-живички..иначе яде,малко е повърнала..но е гладно милото,от вчера не е яло и вече е отслабнала.Иначе вече се катери - внимавам много и пак я изпускам.Ох това коте...а през нощта не я знам какви ще ги дроби.
Аз само се шашкам,де нали ни е принцеса и за първи път кастрирам животното си - не зная как е.То като с раждането  Laughing

# 456
  • София
[/spoiler]
Риванола е слаб антисептик. По-добре с йодова тинктура.
http://apteka.framar.bg/30019818/%D0%B9%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2% … -50-%D0%B3%D1%80-[/spoiler]
Наблюдавай го. В краен случай-при вет. Завиваш го в одеяло и го замъкваш с някой помощник.
И внимавай да не го изгориш с йода. Премерено трябва да е.  
Можеш да го поръсваш и със сулфатиецол(на прах).  
[/spoiler]

Благодаря,
Да попитам с Йодасепт става ли? Пропуснах да кажа, че ръся с топоцин.

Иначе е златно коте, толкова мило и добро - Малкият ми син такъв тормоз му прилага, а той не само че не го дере, но сутрин го гушка така:

Скрит текст:

Става!!!
Мнооого сладки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 457
  • София
tartalette, спокойно!!! Hug Hug Hug До довечера ще е съвсем добре.
Всичко, което описваш е нормално. Пет упойки съм съпреживяла с моята котка. А ме чака шеста.

# 458
Благодаря ви ,момичета,за подкрепата!! Hug
Аз само се шашкам,а пък благоверния като види че нещо не му изглежда добре и ме вика ужасено и аз още повече откачам.
Сега я гледам,че става по-активна - нещо си играе с клетката си,влиза вътре и вади подложките,които докторите сложиха.Яде,ходи до тоалетна,пие...Единствено това,че е студеничка ме плашеше,докторът не спомена за това/
Сега пак се качи на бюрото през леглото,да си легна на прозореца (това й е любимото място) Close
Откачено коте  #Crazy

# 459
  • София
Благодаря ви ,момичета,за подкрепата!! Hug
Аз само се шашкам,а пък благоверния като види че нещо не му изглежда добре и ме вика ужасено и аз още повече откачам.
Сега я гледам,че става по-активна - нещо си играе с клетката си,влиза вътре и вади подложките,които докторите сложиха.Яде,ходи до тоалетна,пие...Единствено това,че е студеничка ме плашеше,докторът не спомена за това/
Сега пак се качи на бюрото през леглото,да си легна на прозореца (това й е любимото място) Close
Откачено коте  #Crazy
Нали ти писах : на топло и ниско.
Без паника!!!
В друг форум ме посъветваха да сменя мъжа си, щото е напълнял. Joy На шега.
Я, виж, додет е време, кво ще праиш с твоя. Joy Joy Joy
Щом е пропикала всичко е ОК. Hug

# 460
Сега се оплаква - мяуква като при разгонването малко.И ходи по стаите  newsm78

# 461
  • София
Н-о-р-м-а-л-н-о е. Особено ако са сложили нещо за по-ранно събуждане. Спокойно!
Звъни на ветеринарите, ако толкова се притесняваш!!! Hug

# 462
  • Варна
Аз нещо се оплетох с фурминаторите.  Confused
Въпросът е на живот и смърт  Laughing Само да уточня кой точно ми трябва и веднага поръчвам.
Вела, благодаря! Hug
Ти ли беше постнала линк към фурминатор, който ставаше и за късокосмести, и за по-дълъг косъм?
Същия розов беше. Кг са ясни-за големи котки. Но за косъма-нали имам две късокосмести и една-среднокосместа, та останах с впечатление за комбиниран фурминатор. Ударете едно рамо, моля! Hug

# 463
  • София
Стейси, няма комбиниран. За котки са точно 4 вида - за малки котета с къс косъм, за малки с дълъг косъм, за големи с къс и за големи с дълъг. Ето ти оригиналния им сайт  - http://www.furminator.com/products.aspx  На Мъро е за малки котета с къс косъм. Тогава нямаха за големи късокосмести. Беше и най-евтиния вариант - около 42-43 лева. Имаше и по 48-49 лева.

Ако се загледаш добре в снимките, ще видиш каква е разликата. Wink

# 464
И моята пуска косми,намирам си навсякъде и дори в храната.

Реве и се мъчи да излиза.Сигурно я боли раната,ама за какво иска да излиза.Чак се шмугва през вратата...Не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт