Днес ми се случи...

• 8 706
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Нищо няма да направят от полицията.
Иначе случката в автобуса е  Sick.

# 16
И на мен ми се случи същото нещо преди около година.Прибирах се с детето от детската градина и някакъв циганин ме настигна и ме шляпна по задника.Всичко се случи толкова бързо,че изобщо не можах да отреагирам.Развиках се,но той толкова бързо изчезна,че дори не успях да му видя физиономията.Първата ми мисъл беше да хукна да го гоня,но държах детето за ръка и нямаше как да се получи.На всичкото отгоре приятелката ми ме чакаше с нейното дете и каза,че отдалече  видяла как този ходи до мен и дори си помислила,че е някакъв познат и вървим заедно.Какво да кажа не знам....и най отвратителното е,че  детето ми не го е смутило на най малко. #Cussing out

# 17
  • Уистерия Лейн
Ами аз бях с майка ми и с количка... Те нямат срам тези, нямат съвест. Изобщо не се учудвам,че не го е смутило.

# 18
  • Gotham City
После защо всички ги мразят?!
И като ми каже някой "И те са хора"  ooooh! по никой критерии не са хора!
Случката в автобуса е повече от гнусна и ужасяваща, за такова нещо този бих го търсила и бих го оставила без член!!!!  #Cussing out

Иначе и на мен и моя приятелка ни се случи нещо подобно, но тогава бяхме на около 18-19  години, две циганета на по около 12-13 може би се разминаха с нас и направиха същото, само че ние ги хванахме  box не ни отиваше много на токчетата да ги гоним и бием, но с тези друга оправия няма no

# 19
  • с трима мъже :)
Голямата случка, значи...!!!  ooooh!
Да не звуча заядливо, че най-мразя като се нахвърлят тук един върху друг, но честно казано...не виждам какво толкова е станало...Особено въпросът ти: какво да правя сега?
Какво можеш да направиш? Нищо. Ей ти го най-точният отговор: нищо. Паплач всякаква навсякъде. Циганин бил. Има ли значение това? Паплач. Малоумна.

Понякога пътувам с автобус 111. Предпоследният път, като пътувах, едно момче (автобуса вече беше полупразен) мина зад мен поне 3-4 пъти и се отри у мен най-вулгарно. Обърнах се, погледнах го отвратително и повече не посмя. Беше българин, с очилца. От тия, компютърните малоумници. После слезе от автобуса и отиде на работа....в НР. И не беше циганин.
Та затова: да не настройваме хората срещу служителите на НР, нито срещу циганите....

Виж, тази жена в автобуса... на нея наистина съчувствам и разбирам и това, че се е развикала и че е била ядосана. Аз бих и повърнала, да си призная.
Нищо чудно, ако ми падне пердето да сляза от автобуса и да го гоня тоя до края на света, докато го хвана и го наритам ама баш в облекчения му орган. Гад мръсна!  #2gunfire

# 20
Тази вечер излязох да разходя детето с количката и спряхме да почакаме майка ми на автобусната спирка.
Покрай нас мина момче от ромски произход на около 14_15год. Измърмори нещо,не го чух. Видях го после се навърташе наоколо, обикаляше ,оглаждаше се . После забравих за него и изведнъж като се обърнах,беше на 5 метра зад мен. Като видя ,че се го видях отиде в друга посока.
Майка ми слезе от автобуса и тръгнахме на долу.
До едно магазинче , циганчето ни застигна и ме опипа по дупето. Аз му изкрещах , но той бягаше. Не бях на себе си. От магазина излезе жена и разказа ,че същотот момче е пипало и мейната дъщеря, беше на ок.15 год момичето. Оф, знам ,че стана много дълго..
Кажете ми какво бихте направили вие? Аз не знам какво можех да направя. Чувствам се зле от това, много ме е гнус.
Случвало ли ви се е подобно нещо? Знам ,че не съм единствена. Дали полицията би направила нещо според вас?

Радвай се, че имаш убаво дупе за пипане, мойто никой не ще да се докосне до него.  Laughing

# 21
Тази вечер излязох да разходя детето с количката и спряхме да почакаме майка ми на автобусната спирка.
Покрай нас мина момче от ромски произход на около 14_15год. Измърмори нещо,не го чух. Видях го после се навърташе наоколо, обикаляше ,оглаждаше се . После забравих за него и изведнъж като се обърнах,беше на 5 метра зад мен. Като видя ,че се го видях отиде в друга посока.
Майка ми слезе от автобуса и тръгнахме на долу.
До едно магазинче , циганчето ни застигна и ме опипа по дупето. Аз му изкрещах , но той бягаше. Не бях на себе си. От магазина излезе жена и разказа ,че същотот момче е пипало и мейната дъщеря, беше на ок.15 год момичето. Оф, знам ,че стана много дълго..
Кажете ми какво бихте направили вие? Аз не знам какво можех да направя. Чувствам се зле от това, много ме е гнус.
Случвало ли ви се е подобно нещо? Знам ,че не съм единствена. Дали полицията би направила нещо според вас?

Радвай се, че имаш убаво дупе за пипане, мойто никой не ще да се докосне до него.  Laughing

Ако те опипа някоя нелицеприятна леля, ще ти бъде ли приятно? Joy

# 22

Знам ли, ако искаш да ти кажа днес откъде ще се прибирам.  Laughing

# 23

rotfImbo
Скрит текст:
Първо искам снимка в цял г*з, т.е ръст.

# 24

rotfImbo
Скрит текст:
Първо искам снимка в цял г*з, т.е ръст.

Ох, не дърпай дявола за опашката/ Питай някои съфорумки, които получиха снимки в цял ***... отпред (друг беше потребителя, но същия тип).

# 25
 Joy Joy
Извинявам се на авторката, че оспамихме темичката.

Иначе и на мен ми се е случвало това с циганина, но беше отдавна и много не помня. Само имам бегъл спомен, че се случи много бързо и избяга.

# 26
че се случи много бързо и избяга.

Уплашиш се е, какво е набарал ли?  Laughing

# 27
че се случи много бързо и избяга.

Уплашиш се е, какво е набарал ли?  Laughing

Окасо, какво ще набара отзад, според теб?    baduu

# 28
Подобна история имам и аз,само че си беше голям циганин,а не малко цигане.С една приятелка си вървим към дискотеката и отзад зад нас вървят двама циганина,в момента в който ни подминават единия ме опипа.Аз бях толкова шокирана ,че не успях да реагирам.В края на улицата имаше денонощен магазин и влизаме за цигари.Там за мой ужас виждам двамата мангала.В момента в който сме до средата на магазина,те тръгват да излизат и на единия такъв шамар му извъртях,че му се килна главата на една страна.Сега като се сетя не знам откъде ми дойде тази сила и тази смелост.Те нещо почнаха да ми се репчат,ама имаше хора в магазина,намесиха се продавачките и ми се размина .Май късмет съм извадила,че нищо не ми се случи.

# 29
Това ме подсеща за една скрита камера, значи правят следния опит, на оживено място първо мъж крещи на жена и се набира да й посегне и масово хората скачат, спират го. После обратно, жена се кара на мъж, бие му шамари и т.н., хората седят и се хилят, никой не се намесва.  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт