Днес ми се случи...

• 8 718
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Много от тези маниаци  често предпочитат майки с колички, защото в случая майката е най-уязвима. В такъв момент няма как да тръгнеш да се разправяш с този, тъй като мислиш първо за детето си.

На мен ми се случи преди години, когато бях с детето в количката в една градинка. Един ексхибиционист вървя до мен около 5 мин., докато не се появиха други граждани и той моментално се изпари.
Не беше циганин. След няколко дни го засякох със съпругата му. Вървяха и си говореха като семейна двойка и влязоха в магазин да пазаруват. Нямате си на представа как ми се искаше да й кажа на тази жена, какви ги върши нейният, но знам ли как ще реагира. Пък и не можех нищо да докажа.

# 31
  • с трима мъже :)
Това ме подсеща за една скрита камера, значи правят следния опит, на оживено място първо мъж крещи на жена и се набира да й посегне и масово хората скачат, спират го. После обратно, жена се кара на мъж, бие му шамари и т.н., хората седят и се хилят, никой не се намесва.  newsm62

ха ха  Laughing
това беше мноооооооооого добро Simple Smile)))

# 32
Веднъж във влака един типаж(изглеждаше много кримилано, мисля, че имаше някви  проблеми човекът) си разкопча ципа и почна да си бие чекии. В купето имаше още една жена и двете супер много се стреснахме.
Ама аз не знаех какво да му кажа, ако реагирах много бурно можеше да се ядоса нещо и  дет се вика във полупразния влак да ни ...  и никой няма и да ни чуе.

и го помолих съвсем учтиво да си закопчее ципа.  И той го закопча.  После аз продължих да си решавам судокото и след 15-на мин жената се развика, че ще извика полиция ( ако е имало така във влака).
Типажът си излезе от купето, но до края на пътуването адски много ме беше страх.  Даже май слезна на моята  гара...
Сега като се сещам се погнусявам адски много... Слава Богу нищо не ми се случи.

# 33
  • Уистерия Лейн
Голямата случка, значи...!!!  ooooh!
Да не звуча заядливо, че най-мразя като се нахвърлят тук един върху друг, но честно казано...не виждам какво толкова е станало...Особено въпросът ти: какво да правя сега?
Какво можеш да направиш? Нищо. Ей ти го най-точният отговор: нищо. Паплач всякаква навсякъде. Циганин бил. Има ли значение това? Паплач. Малоумна.

Чак се учудих,
Къде съм писала' какво да правя сега?' Нищо -ясно е .
Не знам дали не си прочела добре,или си подминала факта ,че имаше и друго момиче. Малко момиче. Плачеше.
Аз не мразя  циганите. Не харесвам невъзпитаните хора. Мразя такива маниаци.

# 34
И на мен ми се е случвало подобно нещо , като на жената в автобуса, само , че беше отзад на полата ми, аз разбрах чак като слезнах на спирката и усетих, че нещо ми мокри отзад, беше супер гнусно, цялата ми пола я беше направил ......., едвам се прибрах то нямаше чистене.

# 35
Тази вечер излязох да разходя детето с количката и спряхме да почакаме майка ми на автобусната спирка.
Къде се случва това?

# 36
Две деца на по десетина години ме замериха с бутилка по главата и дори когато си плащах билета в автобуса продължиха да ме целят с камъни и да ме псуват. Шофьорът дори не благоволи да затвори вратите на автобуса, а си стоя невъзмутим през цялото време. Хората гледаха, а аз си седнах все едно нищо не се беше случило. Действието се развива в Англия. На връщане от работа, докато си чаках автобуса, за да отида в детския център, в който съм доброволец да отдам малкото си свободно време на деца, на подобни родители. Сломена съм. Такива нападения ми се случват за трети път в рамките на няколко месеца. Предните две бяха расистки, това си беше детска гавра, но беше толкова жестока, че не искам да си представям какви възрастни ще станат.

# 37
Десет годишни деца много добре съзнават какво правят и защо го правят. Шокиращо е и поведението на невъзмутимия шофьор. В цялата случка той ми изглежда по-гаден от децата.
Няма ли институция,(Неправителствена организация), която можеш да сезираш за този инцидент?

# 38
Къде да сезира, като нито имената на децата знае жената, нито нищо?
Неприятна случка.

# 39
Темата ми напомни за една случка преди около 4 год, която бях забравила. Вървях спокойно по улицата в квартала посред бял ден. Изведнъж отзад "ме награби" някакво едро дете - около 10-12 годишно /не циганче/ през гърба директно за ц....те. Направо се стреснах, реших че някой ме напада, отвлича итн. Докато се обърна , лапетията избяга с 200/ час, срещна се с другарчетата които го чакаха и всички дим да ги няма. Трябваха ми 2-3 мин да се успокоя.
Може и да не е кой знае какво, но за някой може да се окаже голям стрес. Всеки ден след това се оглеждах да го го открия, макар че честно незнам какво щях да напрявя, все пак е дете, не мога да го набия, колкото и да ми се ще. Мога само да му се скарам евентуало, пак е нещо де. Много ме беше яд. Известно време след това където и да ходих все се оглеждах напред назад някой да не ме нападне, стрясках се от шумове и тичащи хора покрай мен. Абе стрес си беше. За тях явно е било игра, ама на мен хич не ми беше. И не мога да ги оправдая, макар и 10 годишни.

# 40
Днес видях едното от децата. Гледаше ме в очакване нещо да му кажа. Бях с колега, който знае за случая. Подминах го с усмивка. Мисля, че го беше страх. Беше само о като ме видя с мъж направо замръзна. Ама какво да му кажа... Нито да му се скарам нито да го набия...нито да му говоря спокойно. Малко келеме.

# 41
  • с трима мъже :)
Темата ми напомни за една случка преди около 4 год, която бях забравила....

Тия пък, ако не са се басирали...ей ме на !!!
Лапетии...ама лоши!

Че като казах "бас" ... и се сетих и аз за една случка... Тоя път "ние" сме от лошата страна...
Преди мноооого години, братовчедка ми отива с класа си на море, на лагер. Били са 3-ти клас. Значи... 9-10 годишни. И целият клас чака влака на гарата... Нейната приятелка (Зоя) си набелязва една жена и казва на братовчедка ми: "Искаш ли да се басираме, че мога да я гледам тази 10 мин. без да свалям поглед от нея?".
И се почва: право в очите. Без да снема поглед от жената.  Жената се усетила, че я гледат нон-стоп, почнала да се оглежда нещо да не й е скъсано, да няма нещо по нея, и няма-няма - поглеждала към Зоя леко учудено. Ама Зоя зяпа! Бас е това!!!
Накрая жената като станала, отишла при нея и такъв шамар й отперила.... !!!!
 Братовчедка ми каза, че Зоя направо залитнала от шамара ...  Joy
Дечурлига...  Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 13:49 от galaUSA

# 42
Ооо, че е било бас, напълно възмножно е, замисляла съм се  Simple Smile
Вярно че има много палави деца сега и винаги е имало. Всеки е бил дете и е правил глупости. Но някои деца просто прекаляват и трябва да бъдат възпитавани, ако изобщо е възможно. Както примера да те плюят или замерват с камъни. И да, навремето такива деца биваха "пошляпвани" я от баба, съседка, учител, минувач...сега рядко някой си позволава да бие чуждо дете. Тогава не ни правеше толкова впечатление. И аз ако видя че някой ми бие детето...незнам...
Сетих се и за брат ми като бяхме малки как е дърпал стола на баба ми в опита и седне  ooooh! Горката жена...голям бой изяде тогава той, ама от майка ми  Laughing

# 43
Може и да ви се стори гадно, но ако ми се случи нещо такова ( или на някой , който е с мен), веднага ще му смажа мутрата на цигането/циганинът #Cussing out..Въобще, ама въобще няма да се замисля.. Ако циганчето е малко дете...може би ще го смъмря..

Всичко друго подлежи на саморазправа, колкото и да не съм такъв тип човек - наложително е, особено когато някой заплашва мен или близките ми - ставам друга #Cussing out #Crazy!! Полицията в никакъв случай няма да помогне, освен ако не са близо по време на развиващото се действие..

Даже сега докато пиша ми кипва кръвчицата. #Cussing out

# 44
... От тия, компютърните малоумници. После слезе от автобуса и отиде на работа....в НР. ...

Само не разбирам - познаваш го и знаеш, че работи в HP? Колега ти е?
Слязла си след него и си проследила къде точно влиза на работа?
Рядко хора, които се занимават с компютри, са точно малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт