Търся електронна книга - тема 12

• 137 361
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
"Вината в нашите звезди" я има тук http://cheti.me/node/22184 - трябва да се регистрираш и след това да поискаш да ти я изпратят.
В същия сайт има и "Обичах я", но е хартиена.

# 316
Здравейте.Търся "Роден в грях" и ''Сърце на вампир".Ако някой ги има ще се радвам да ми ги изпрати gero125@abv.bg  Simple Smile

# 317
  • Deutschland
Много моля, изпратете ми Луда по онова момче, последната книга за Бриджет Джоунс. Заявила съм я в мейлбуукса, но компютъра ми е на преинсталация и докато дойде ще ти се отчете четенето... Wink
Благодаря предварително!

Скрит текст:

# 318
  • срещу двата комина :)))
Много моля, изпратете ми Луда по онова момче, последната книга за Бриджет Джоунс. Заявила съм я в мейлбуукса, но компютъра ми е на преинсталация и докато дойде ще ти се отчете четенето... Wink
Благодаря предварително!

Скрит текст:

ако може и мен

Скрит текст:

# 319
Търся Под купола първата и втората част на Стивън Кинг  на български  , който ги има моля да ми ги прати на този имейл bobi_dimitov@abv.bg Благодаря предварително

# 320
Много моля някой да изпрати "Ужас" на Дан Симънс. Разбрах че я има в мейлбуукс, но нямам достъп там. Така че може ли да я изпратите на
Скрит текст:

# 321
Здравейте,

бихте ли ми помогнали - търся pdf или друг електронен вариант на трилогията "Атлас изправи рамене" от Айн Ранд? Благодаря предварително Simple Smile

E-mail  ми е nina_unss@abv.bg

Спорен и успешен макар и малко облачен ден ( но пък подходящ за голяма чаша топъл шоколад и любимата книга в ръка Wink )

# 322
Търся Под купола първата и втората част на Стивън Кинг  на български  , който ги има моля да ми ги прати на този имейл bobi_dimitov@abv.bg Благодаря предварително

Няма я електронно.  Peace

Много моля някой да изпрати "Ужас" на Дан Симънс. [/spoiler]

Имаш поща, в epub.

бихте ли ми помогнали - търся pdf или друг електронен вариант на трилогията "Атлас изправи рамене" от Айн Ранд? Благодаря предварително Simple Smile

В Майлбукс.  Peace

# 323
  • София
Здравейте, търся

Скрит текст:

# 324
  • Бургас
Благодаря предварително!

Скрит текст:

ако може и мен

Скрит текст:

Готово!

# 325
  • София
Някой има ли на Амбър Кайзер поредицата за Меридиан? (може и фен преводи да са, нямам против)
Скрит текст:

# 326
  • София
Здравейте, моля ако имате "Град на небесен огън" да ми я пратите на aleksandraesimeonova@gmail.com .Видях, че я има в мейлбукс, но имам проблем и не мога да си получа заявките. Praynig

# 327
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, моля ако имате "Град на небесен огън" да ми я пратите на aleksandraesimeonova@gmail.com .Видях, че я има в мейлбукс, но имам проблем и не мога да си получа заявките. Praynig

аз също я искам, от мейлбукс не ми я пращат  Peace

Скрит текст:

# 328
Търся поредицата Лунни хроники , която и да е от книгите. bobi_dimitov@abv.bg Благодаря предварително

# 329
Готово. Странно, че не сте си получили заявките в мейлбукс. Изпълнила съм всички

Общи условия

Активация на акаунт