Търся електронна книга - тема 12

• 137 306
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
desdam А някоя от другите нейни има ли, че не мога да инсталирам и ползвам тази програма.. Ако ти попадне, ще съм благодарна да ми изпратиш
iiiv, има още две нейни произведения, но са на руски. Ако те устройва, пиши ми на лични.

# 361
Някой да има Трънски разкази?

# 362
Някой да има Трънски разкази?

Няма ги в електронен формат.

# 363
Благодаря за Елексирът   bouquet

# 364
Здравейте,търся книгите Сензацията на Джули Гарууд и Такава каквато си на Кристина Дот.
Ако някой ги има,моля да ми ги прати. Simple Smile
stella9999@abv.bg

# 365
  • Плевен / София
Здравейте,търся книгите Сензацията на Джули Гарууд и Такава каквато си на Кристина Дот.
Ако някой ги има,моля да ми ги прати. Simple Smile
stella9999@abv.bg
това са съвсем нови книги, мисля, че излязоха м.юни 2014 г. и се съмнявам да ги има в електронен вид.....

# 366
  • София

[/quote]
Здравейте,

търся книги на Колин Фалконър - "Анастасия" и "Изабела", както и "Дъщерята на Мистрал" на Джудит Кранц, която да не е в ПДФ формат.

Скрит текст:

Има ли ги електронни?

# 367
  • София
"Анастасия" и "Изабела" мисля, че не могат да се намерят в ел.вариант  newsm78.

# 368
  • София
Здравейте,

търся книги на Колин Фалконър - "Анастасия" и "Изабела", както и "Дъщерята на Мистрал" на Джудит Кранц, която да не е в ПДФ формат.

Скрит текст:

Има ли ги електронни?
[/quote]

В известните сайтове - не. Затова писах и тук, ако някой отнякъде все пак ги е открил.

# 369
  • София
Аз имам "Изабел" на хартия, но май няма да имам възможност да сканирам, като гледам колко работа ми се отваря след отпуската ooooh!.

Скрит текст:
Нана, не бързай да я купуваш. Не е лоша книгата, но не е the best  Mr. Green. Сега не е в мен, но мога по-нататък да ти я дам за прочит. Бих ти препоръчала "Френската вълчица" и изобщо цялата поредица на Морис Дрюон за "Прокълнатите крале". Там историята на Изабела също е разказана много интересно.

# 370
  • Бургас
За всички, които като мен отдавна чакат "Шантарам" на български, вече я има в МБ.
Благодаря на потребителя, който я качи   bouquet

# 371
  • София
Вени,

Скрит текст:
в момента не мога да си позволя да купувам каквато и да било книга. Затова ги търся в електронен формат.

# 372
  • София
Нана, ето линк за ел. формат на поредицата, за която писах по-напред http://chitanka.info/person/maurice-druon. Ако си падаш по исторически книги, мисля че ще ти допадне.

# 373
  • София
Нана, ето линк за ел. формат на поредицата, за която писах по-напред http://chitanka.info/person/maurice-druon. Ако си падаш по исторически книги, мисля че ще ти допадне.

Благодаря, Вени. Обичам исторически романи много.

# 374
Здравейте, търся книжките от поредицата Маговетри на Татяна Леванова както 3 и 4 книга от поредицата Рискована любов на  Керелин Спаркс -Сърце на вампир Кн.3 и Неочаквана любов Кн.4  Hug Приятни слънчеви дни пожелавам на всички  Laughing sabina_1976@abv.bg

И аз се включвам за 3-та и 4-та книга от Рискована любов Simple Smile
rosi_sk@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт