Търся електронна книга - тема 12

• 137 122
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Някой да притежава пълният вариант на "Отведи ме у дома"-Даниела Сасердоти? liliq_8@abv.bg

# 106
Здравейте,
някой прочете ли "Ходещо бедствие"?

Аз я прочетох на английски  ама мисля скоро и бг превода да мина  Joy Joy

# 107
Здравейте, вчера в МБ бяха качени 4-те книги на Рик Риърдън от поредицата "Героите на Олимп", но в момента ги няма, въпреки че бях пуснала заявка за тях. Молбата ми е, ако някой е успял да ги получи, моля да ми ги прати.
Предварително му благодаря.
Пощата ми е  poli8009@abv.bg

# 108
Здравейте, вчера в МБ бяха качени 4-те книги на Рик Риърдън от поредицата "Героите на Олимп", но в момента ги няма, въпреки че бях пуснала заявка за тях. Молбата ми е, ако някой е успял да ги получи, моля да ми ги прати.
Пощата ми е  poli8009@abv.bg
Сигурно имаш предвид Пърси Джаксън и боговете на Олимп, ако е тази поредица: можеш да я свалиш и от читанка. http://chitanka.info/person/rick-riordan
Четвъртата част в МБ е на английски.

# 109
Привет!" Крадлата" на С. У. издирвам.Някой и ма ли информация дали я има на бг?
Благодаря и хубав ден! newsm78

# 110
# 111
Пощата ми е  poli8009@abv.bg
Сигурно имаш предвид Пърси Джаксън и боговете на Олимп, ако е тази поредица: можеш да я свалиш и от читанка. http://chitanka.info/person/rick-riordan
Четвъртата част в МБ е на английски.

Не, тях ги имам на хартиен вариант. За тази поредица, Героите на Олимп става въпрос. Не съм се объркала. Все пак ти благодаря

# 112
  • София
Записвам се с две книги, които търся на български :
Телефонни обаждания - Роберто Боланьо и
Приумиците на смъртта - Жозе Сарамаго. Проверих в търсачките и в Mailbooks, но уви ги няма.

# 113
  • UK
"Изворът" и "Атлас изправи рамене" на Айн Ранд на български да му се намират на някого случайно? Simple Smile

# 114
Здравейте и благодаря за прекрасната тема и възможност за обмяна на електронни книги и мнения за тях.

Бих искал да попитам дали някой има някоя от следните електронни книги:

- "А планините ехтяха" на Халед Хосейни
- "Списъкът с моите желания" на Грегоар Делакур
- "Шантарам" на Грегъри Дейвид Робъртс

емайл: yavor_kuzmanov@hotmail.com

Благодаря предварително! Simple Smile

Поздрави
Явор

"А планините ехтяха" аз я имам,ако все още никой не ти я е пратил пиши да ти я изпратя Simple Smile

Здравей,

Не, все още никой не ми е изпратил "А планините ехтяха". Ще се радвам ако ми я изпратиш Simple Smile.
Поздрави, Явор

Готово  Peace

Може ли и на мен? vranche@abv.bg
Предварително благодаря!  bouquet

# 115
  • София
Здравейте,
Търся  Заеко, бягай - Джон Ъпдайк. Някой може ли да помогне?
Дали я има в електронен вариант ?
Благодаря предварително!

# 116
  • срещу двата комина :)))
някой дали има на български "Вълци" на Хилари Мантел ? Мейла ми е mu_ry@abv.bg

# 117

Може ли и на мен? vranche@abv.bg
Предварително благодаря!  bouquet
[/quote]

Имаш поща Simple Smile

# 118
Прочетох "Ходещо бедствие".Както и първата част, ми хареса.Историята е разказана от името на Травис.

# 119
Търся трета част на Шерилин Кениън "Нощна прегръдка". Не мога да ползвам МБ и ако някой има желание мейла е snejanadi@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт