Търся електронна книга - тема 12

• 137 125
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
ZDr Tarsq edna kniga moje i pe4atno izdanie moje i elktrono izdanie "Магически ритуали със свещи - Реймънд Бъкланд"mnogo q tarsq ako nqkoi mi pomogne 6te mu bada mnogo blagodaren

# 121
  • Русе/Germany
Търся трета част на Шерилин Кениън "Нощна прегръдка". Не мога да ползвам МБ и ако някой има желание мейла е snejanadi@abv.bg

Имаш поща!

# 122
  • В две мънички очи...
Търся  "Моят танц с живота" на Патрик Суейзи и Лиса Нийми

# 123
  • Там Някъде
Потребителя в mailbooks, който преди време ми беше поискал две книги на английски на Хенри Джеймс, да го направи отново, защото май му пратих грешни, за което се извинявам. Дано да влиза тук  или в другата тема, ще публикувам и там.  Praynig   bouquet

# 124
  • София
Търся  "Моят танц с живота" на Патрик Суейзи и Лиса Нийми

Ако някой ти я изпрати, моля те препрати ми я   bouquet

Скрит текст:

# 125
Добро утро съфорумци! Много бих искала да открия  книжката на д-р Робърт
Морс "Енциклопедия за дълголетие" в ел вариант на бг.Ако някой може - да помага!

Късмет на всички и Добър да е денят ви!    smile3529

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 07:19 от art54

# 126
Здравейте!                                                                                                                                                             Търся книги от поредиците:                                                                                                                "Гриша" от Лий Бардуго                                                                                                                      "Кодексът Алера" от Джим Бъчър                                                                                                                  "Демонски цикъл" от Питър Брет        velli4ko1@gmail.com                                                     Благодаря предварително!

# 127
  • на майната си
"Моят танц с живота" и аз да се включа в групата Simple Smile
Скрит текст:

Търся и:
Чукът на боговете - Сагата за Led Zeppelin, Стивън Дейвис

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 11:01 от parsy

# 128
Здравейте,
Искам да пусна в мейлбукс книгата " Танц с дявола" - купила съм я електронна, обаче файла има някаква защита и не мога да го изпратя на тези,които искат книгата. Ако някои може да махне тази защита мога му изпратя файла на мейл.....и после да пусна книгата в мейлбукс.....понеже не съм много на " ти" с такива сложни компютърни неща Simple Smile предварително благодаря Simple Smile

# 129
Дай да опитам. Имах същото намерение - да я купя електронна и да махна защитата.

Скрит текст:

# 130
Дай да опитам. Имах същото намерение - да я купя електронна и да махна защитата
Моля изпрати ми мейла си на лично съобщение и ще ти я пратя! Simple Smile

# 131
Търся "Трънски разкази" на Петър Делчев в ел. вариант.

Скрит текст:

# 132
" Танц с дявола" в мейлбукс Simple Smile цялата книга Simple Smile

# 133
" Танц с дявола" в мейлбукс Simple Smile цялата книга Simple Smile
Благодаря за книгата! Hug

Имам само една забележка: проверете програмата, с която премахвате защитата, защото на няколко страници излиза съобщението Demo version limitation, this page not show up. Вероятно, както и при Отведи ме у дома на Д. Сасердоти, програмата е изрязала част от текста или цели страници. Peace

# 134
Програмата е e-book- conventor, даде ми я съфорумка, ако знаете някоя друга, моля пратете ми я:)

Общи условия

Активация на акаунт