Търся електронна книга - тема 12

• 137 277
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Търся 18 % сиво на Захари Карабашлиев в епуб. Изтеглих я от Мейлбукса, но Нука не я отваря.
Имам я в PDF. Ако те устройва, ще ти я пратя.

# 271
  • София
Само да вметна за четящите на англ. (и не само), че Demonoid отново е на линия - http://www.demonoid.ph/files/ Преди основно от тук четях.

# 272
  • Пловдив
Здрасти,момичета!Търся си първата книга от поредицата "Лукс"на Дженифър Л.Арментраут "Обсидиан".Втора и трета ги имам на хартиен носител от сп.Браво,но първата не можах да я намеря.Моля,ако някой я има на arabadjieva1979@abv.bg!

# 273
Търся 18 % сиво на Захари Карабашлиев в епуб. Изтеглих я от Мейлбукса, но Нука не я отваря.

Смени името на файла и ще се отвори...
Една колежка с Нук имаше същият проблем
и това се оказа лекарството.
В заглавието фигурира знакът "%" и някои четци се объркват...

Успех!

# 274
Здравейте, моля за още една книга, освен тези двете, които споменах по-горе на Джон Грийн. Книгата е "Шантарам" - Грегъри Дейвид Робъртс и предимно ми трябва в .epub формат. Много ще съм ви благодарен!

asenlevov0309@icloud.com

# 275
Здравейте,

Търся книгата Любовни писма на велики мъже от Урсула Дойл. Може на английски или руски, ако не български. Ще съм благодарна, ако нямой ми я изпрати Simple Smile
Скрит текст:

# 276
Дами, дали се намира Сбъдната любов от Братството. Не се оправям с мейлбукса, така че, ако някой мoже да помогне, моля на
Скрит текст:

https://www.dropbox.com/sh/pso2i627vi4cuff/AADdnHZwIkoCrI5IW1P6Pa44a Simple Smile

Благодаря, но нямах предвид фен превода. Ще потърпя още малко, уж ще ми я пращат скоро.

# 277
Здравейте!
Търся в последните две книги на Лий Чайлд - Не се връщай и Издирваният
ivanka_tod@abv.bg
Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 11:16 от mimipm

# 278
Здравейте!
ivanka_tod@abv.bg
Благодаря предварително!

Има ги в рулит - http://www.rulit.net/author/chajld-li/bg/1/date

# 279
Здравейте!
ivanka_tod@abv.bg
Благодаря предварително!

Има ги в рулит - http://www.rulit.net/author/chajld-li/bg/1/date
tsvetunka, много благодаря! Аз си мислех, че там книгите са сам на руски!   bouquet

# 280
Здравейте нова съм в темата, но се надявам, че бихте ми помогнали в издирването и откриването на електронната книга " Богатството на народите " от Адам Смит. Наистина ми е много важно да я открия, но претърпях крах в търсенето по търсачките в нета. Изпращам имейла си и предварително благодаря на онзи, който бъде склонен да ми я изпрати: lady_char86@abv.bg В нета намерих 5-6 страници, но това не е цялата книга, и се надявам да не ми изпращате същите 5-6 страници, защото вече съм ги чела. Трябва ми цялата книга. Благодаря...

Моля, ако някой има тази книга, пишете ми. Търся я спешно. Имейла ми е посочен по-горе.

# 281
Имам я в PDF. Ако те устройва, ще ти я пратя.

Благодаря, но моя четец не разпознава ПДФ-а, а всичките ми опити да конвертирам този формат са неуспешни.
Благодаря отново за отзивчивостта.  Hug

# 282

Смени името на файла и ще се отвори...
Една колежка с Нук имаше същият проблем
и това се оказа лекарството.
В заглавието фигурира знакът "%" и някои четци се объркват...

Успех!

Благодаря, веднага ще опитам.
Благодаря и за отзивчивостта в Меилбукс-а! Hug

ПП Стана!  Peace

# 283
Търся "Мери Попинз" и "Туфо, рижият пират"
light_up@abv.bg
Благодаря!

# 284
Здравейте!
Търся /до сега неуспешно/ "Не казвай сбогом от Джилиан Флин.
just_ralsity101@abv.bg
Ако някой я има ,ще съм много благодарна ,ако ми я изпрати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт