Търся електронна книга - тема 12

• 136 658
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Хайде и аз ще помоля да ми изпратите
Тайните дневници на мис Миранда Чийвър, ако имате време
Скрит текст:
Благодаря предварително!
И аз, и аз  Grinning

# 511
  • София
Търся 4-тата книга на Рейчъл Хоторн- Сянката на луната ,ако някой може да ми помогне да ми пише.

заповядай http://dox.bg/files/dw?a=3bfb412457
БЛАГОДАРЯ! Hug

# 512
Привет. Търся книгата на Барбара Беркхан "Самозащита с думи. Как да парираме простащината".

# 513
Търся "Betrayed"- Wodke Hawkinson .

# 514
  • София
Здравейте..понеже много се запалих по книгите с вампири, и за кратко време прочетох Здрач, Академия за вампири и в момента съм на 8мата книга на Анита Блейк.

Искам да помоля който има Училище за вампири, продължението на Академията - мисля че е Кръвни връзки, и книгите на Анита Блейк след 9 книга, ако може да ми ги прати на е-майл: itsa@abv.bg и други подобни книги си търся.
Книгите за Анита Блейк може дори и на английски език да са.

Благодаря ви предварително!!!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 15:33 от itsa

# 515
Търся книгите на Кати Лети, без значение кои. В MailBooks има една нейна, но още нямам отговор на поискването. Нямам претенции да са преведени на български. Името на авторката на английски се изписва Kathy Lette. Ще бъда много благодарна за помощта. Прерових доста страници с резултати от Гугъл, но нещо ударих на камък.

# 516
Търся книгите на Кати Лети, без значение кои. В MailBooks има една нейна, но още нямам отговор на поискването. Нямам претенции да са преведени на български. Името на авторката на английски се изписва Kathy Lette. Ще бъда много благодарна за помощта. Прерових доста страници с резултати от Гугъл, но нещо ударих на камък.

A...,не може да бъде Grinning!
Аз лично съм качила, три нейни книги в програмата ,виждам ,че и други потребители също са качили!
Ако искаш мога и на поща да ги изпратя Hug

# 517

A...,не може да бъде Grinning!
Аз лично съм качила, три нейни книги в програмата ,виждам ,че и други потребители също са качили!
Ако искаш мога и на поща да ги изпратя Hug

Хахахха, опа! Благодаря за отговора Simple Smile Не съм се огледала като хората.

# 518
Здравейте,

Искам да помоля, ако е възможно някой да ми изпрати следните книги: Джаки Д'Алесандро "Дар от съдбата" и Джулия Куин "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър". Благодаря ви предварителни, е-мейлът ми е veliana21@gmail.com
 Hug

# 519
Здравейте, търся двете книги на ДЖОДЖО МОЙС, след Аз преди теб. Знам, че ги има в мб, обаче никой не ми отговаря на заявката.
Мейлът ми е nataly@superfly.bg

# 520
Здравейте, търся двете книги на ДЖОДЖО МОЙС, след Аз преди теб. Знам, че ги има в мб, обаче никой не ми отговаря на заявката.
Мейлът ми е nataly@superfly.bg

Изпращай заявки на повече хора...  Peace

# 521
Здравейте,
търся Сила на волята на Рой Ф. Баумайстър (Willpower: Rediscovering Our Greatest Strength
by Roy F Baumeister & John Tierney)
, независимо дали е на български или английски.  Praynig

# 522
Някой дали има "Свобода" или "Поправките" на Джонатан Франзен? И дали ще иска да ми я прати Simple Smile?

И аз се включвам с гореща молба!  Hug
veselushka@abv.bg

# 523
Някой дали има "Свобода" или "Поправките" на Джонатан Франзен? И дали ще иска да ми я прати Simple Smile?

И аз се включвам с гореща молба!  Hug
veselushka@abv.bg
Все още никой не се е отзовал, но използвам случая да напомня за молбите ни  Laughing!

# 524
Здравейте момичета!
Обръщам се към вас за пореден път и се надявам, че отново ще се намери кой да ми помогне.
Търся книгата "Четецът" от Бернхард Шлинк, но никъде не я откривам....
Моля, ако някой я има да ми пише на лични да му дам e_mail.

Благодаря предварително!   

Общи условия

Активация на акаунт