Търся електронна книга - тема 12

• 136 212
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някъде дали има учебници? Трябва ми учебник по английски.....но не някакъв конкретен, а по принцип  Hug.

# 601
  • София
Мишчица, в замунда преди време съм гледала доста учебници и самоучители по английски, погледни и там.

# 602
Търся поредицата Хекс Хол ако някой я има, моля да ми я прати на имейла ми: ivetor5fan@gmail.com

Благодаря предварително!

# 603
Здравейте, търся поредицата на Керелин Спаркс Рискована любов, но никъде не я намирам  Sad  ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна !

# 604
  • Пловдив
Здравейте, незнам дали точно тук трябва да си задам въпроса, но търся да прочета нещо в стила на 50 нюнса сиво. Моля за предложения Simple Smile

# 605
  • Варна
Здравейте, незнам дали точно тук трябва да си задам въпроса, но търся да прочета нещо в стила на 50 нюнса сиво. Моля за предложения Simple Smile

ооооо, ето тук ще те светнат  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=793875.0;topicrefid=19

# 606
  • Пловдив
Благодаря mario.d.k Simple Smile

# 607
Взех да се замислям за организиране на група с цел събиране на пари и купуване на ел.книгите (новите).. Почти съм сигурна, че ще има желаещи.
P.S Благодаря за книгите !

На мен идеята ми допада  Peace
За няколко седмици купих 15 книги, всичко което е ново и ми допада, доста време не бях в страната и наваксах. От време на време сканирам по нещо и качвам. Последната книга, която сканирах ми отне 3 часа за сканиране (500 стр) и един ден за корекция. Това, което направих противоречи на закона за авторското право. Много скоро и у нас ще стане, като в нормална Европа, дела за нарушени авторски права, за платени лицензи и какво ли не още.

В една от предишните теми се вихреше спор за новите книги, правата на издателствата и желанието ни да четем, но без да ни струва нищо.
Разбирам, че не можем да си позволим да купуваме всичко, което излиза на книжния пазар и ни харесва, но нека бъдем етични към труда на всички работещи в сферата на книгоиздаването, нали самите ние желаем по този начин да се отнасят и с нашият труд.
Във виртуалното пространство могат да се публикуват книги, една година след издаването им, така ми обясниха в един друг форум.

Ako, се сформира група, бих участвала в нея с голямо удоволствие.

# 608
  • София
...
Във виртуалното пространство могат да се публикуват книги, една година след издаването им, така ми обясниха в един друг форум.
...

Няма такъв закон. Хората в онзи форум са се обединили под този срок, в Читанка срокът мисля беше 2 години, на трето място може да се появят след седмица, примерно. Всеки си решава.

# 609
Да се запиша да следя тема Simple Smile
И аз търся Ерик-Еманюел Шмит (много любим) , Ървин Ялом и Юстайн Гордер
Ако на някой му попаднат да праща mel_m@abv.bg
Благодарности : )))

# 610
здравейте търся книгата под купола на Стивън Кинг на бг ако някой ми я прати ще съм много благодарна ralq1979@abv.bg

# 611
  • софия
Здравейте, от доста време издирвам безуспешно "ИЗВОРЪТ" на Айн Ранд. Ще съм много благодарна ако някой може да ми я прати millebaci.alexandra@gmail.com.

# 612
Здравейте, от доста време издирвам безуспешно "ИЗВОРЪТ" на Айн Ранд. Ще съм много благодарна ако някой може да ми я прати millebaci.alexandra@gmail.com.
Има я тук
http://cheti.me/node/17557

Вчера я поисках, но още не са ми я изпратили....

# 613
  • ту тук, ту там
И в Мейлбукс я има! Peace

# 614
Търся 18 % сиво На Захари Карабашлиев- b4100@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт