"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Много я харесвам тази снимка.  Crazy Crazy Аз всичките ги харесва, де  Laughing Laughing Laughing, ама тази ми е една от любимите  Flutter Flutter

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Peace

# 166
# 167
ааа,беше ми домъчняло за чехлите Яманови  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
"Каквото и да направиш… той ще те обича
Каквото и да облечеш, той ще се усмихва
Каквото и да сбъркаш, той ще те подкрепя
Каквото и да се случи, ще държи ръката ти…
Пуснеш ли неговата … никога няма да е същото…"

Данииии   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
Скрит текст:
И още малко Селим и Ендер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубава двойка са Селим и Ендер, не може да им се отрече. Баръш и Мине добре се сработиха. И химията им се получи. И успяха да ни убедят, че са едно задружно семейство, в което цари мир и разбирателство. Мине си беше едно красиво украшение на този проект. Честно казано обаче, ако жертвана ще бъде Ендер, а не Мира, за мен този вариант е по-добър.  Peace

А, дано е така.  Peace Обаче се оказа, че не всичко е било толкова хубаво  ooooh! ooooh! ooooh! и то зарадо отказа на Мине, иначе няма логика в развоя на събитията.  Naughty Naughty

# 170

От инстаграма на Мине  Peace

Hug щяло да и липсва да играе Ендер. (как пък не  Joy). Благодари на всички, които са и изпращали любов по време сезона.  Peace

# 171
# 172
ааа,беше ми домъчняло за чехлите Яманови  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 173
Здравейте хора  Hug Hug Hug
Много готини снимки на Ча,браво на него,че е поиграл с децата ,а не ги е подминал  Peace
Ама аз друго си мисля,в кафето където са с брадатко,всички седят тъпо и си пият пиенето,аз ако бях там си взимам стола и сядам плътно до неги и нямаше да мръдна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Даниииии  Hug Hug Hug
И после  hahaha hahaha hahaha
под ръка и у нас  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мимиии  Hug Hug Hug
лялялялляля
И у вас викаш на Дидка е ти бате Чачи,бегайте да нахраните рибките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

да нахранят рибките  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 174

чакай и аз да събера очите  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy ама е чок гюзел и чок талантлив Чачко бе  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 21:40 от Ани (Aniska)

# 175

Освен по сайтовете, новината вече я има и във вестниците  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 176

Hug щяло да и липсва да играе Ендер. (как пък не  Joy). Благодари на всички, които са и изпращали любов по време сезона.  Peace

Толкова я харесвам, но ей сега ме хвана яд на нея  ooooh! ooooh! Mr. Green Какво значи ще й липсва да играе Ендер, а напуска?
Тия номера на някой друг.  Crossing Arms  Едва ли не я изгониха.
ooooh! ooooh! ooooh!

# 177

Освен по сайтовете, новината вече я има и във вестниците  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нямаше го,нямаше го  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и хоооп-навсякъде е  hahaha hahaha hahaha но съм сигурна,че новият сезон на ПО ще го гледат и в още някои маали повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

# 178
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy сега една седмица ще го дъвчат това  Joy Joy Joy

# 179

Толкова я харесвам, но ей сега ме хвана яд на нея  ooooh! ooooh! Mr. Green Какво значи ще й липсва да играе Ендер, а напуска?
Тия номера на някой друг.  Crossing Arms  Едва ли не я изгониха.
ooooh! ooooh! ooooh!

Peace и аз я харесвам, но и на мен това липсата ме подразни.  ooooh! ooooh! ooooh! Точно все едно я изгониха.  Joy Според мен тя е искала някаква прояна в образа, но Едже не е искала.  newsm78 Просто героинята и е такава, доколкото знам и в оригинала не е била кой знае какво. Героите от типа на Суде винаги са по-интересни, отколкото героите, които са почти идеални и добри.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт