"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 663
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Привет,прекрасни! Grinning
 hahahaСнимки,клюки...,симпатягите се отчели, че са в Истанбул,самосиндикално .  Thinking Благодаря на всички за всичко! Hug
Чачко е ясен-разпускал и се забавлявал . Laughing  Laughing Laughing
 Crazy А Серенай на вечеря с мениджърката си?И изглежда в настроение след нея!...И понеже не са близки като Чачо и неговия мениджър Winkвероятно са обсъждали нещо в проф.план. Whistling Може да е ново предложение за Серенай?...  Peace
А тази награда ,на която е Али за него ли е ,нова ли е? ThinkingНякой знае ли подробности?
 ShockedУаууу,какъв дъжд заплющя при нас!!! #Crazy ooooh! ooooh!

Hug Hug в линка, който е сложила Вени, пише освен това за мениджърката и още нещо. Че излизала без севгилито си Чачо, защото следвала инструкциите на Керем аби  newsm78 newsm78 newsm78

# 271

#new Ali Aksoz Cinema of Future - 11 award ceremony

Ali: "Glad to be able to inspire and support young people to create. This took me back to those golden Lost Library days"

newsm47  newsm47

Hug Hug Hug Hug на някакви филмови награди е бил аби, ама май е връчвал награда, не е спечелил.  Peace

# 272
Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Гълъбчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този Мерт Видинли бил отдавнашен близък приятел на Сери. Вчера Чачко го последва в инстаграм.   Mr. Green Mr. Green
Тюююю,да му се не види ...  Whistling Whistling Whistling  таман на някои им светнаха клавиатурите  hahaha hahaha hahaha

Ali: "Glad to be able to inspire and support young people to create. This took me back to those golden Lost Library days"

newsm47  newsm47

Познах бившата на моя човек  newsm78 newsm78 newsm78

на кой твой човек?  newsm78 Hug Hug Hug

# 273
Скрит текст:
Този Мерт Видинли бил отдавнашен близък приятел на Сери. Вчера Чачко го последва в инстаграм.   Mr. Green Mr. Green

Още няколко с отдавнашния приятел.  Sunglasses

- Фъстък, какви са тези снимки, яяяя?!  Twisted Evil

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 274
  • Яко в Матрицата...
Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Гълъбчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този Мерт Видинли бил отдавнашен близък приятел на Сери. Вчера Чачко го последва в инстаграм.   Mr. Green Mr. Green
Тюююю,да му се не види ...  Whistling Whistling Whistling  таман на някои им светнаха клавиатурите  hahaha hahaha hahaha

newsm47  newsm47

Познах бившата на моя човек  newsm78 newsm78 newsm78

на кой твой човек?  newsm78 Hug Hug Hug

Murat Yıldırım Peace И аз много го харесвам!

# 275

ама са чок гюзел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и заедно и поотделно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 276
Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Тюююю,да му се не види ...  Whistling Whistling Whistling  таман на някои им светнаха клавиатурите  hahaha hahaha hahaha

newsm47  newsm47

Hug Hug Hug Аааа, сетих се. И на Лили е любимец.  Hug

# 277
Май ще излезне, че сцената на първата им среща се е снимала в два варианта  newsm78 newsm78 newsm78

# 278
  • Яко в Матрицата...
Май ще излезне, че сцената на първата им среща се е снимала в два варианта  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug Тази версия чисто визуално ми харесва повече Peace

# 279
Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:

newsm47  newsm47

smile3521 smile3521 smile3521

# 280
# 281

Hug Hug Hug Тази версия чисто визуално ми харесва повече Peace

И на мен  Hug Hug Hug Hug

# 282
# 283
Яманчи в синьо  Party Party Party

# 284
  • Яко в Матрицата...

Мнооого е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт