"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 601
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Лили, честито да е момчето ти!  nbirthday  nbirthday  nbirthday Да е здрав и щастлив!

Айдее, мама Умран е последвала Чачи в Инстаграм  newsm53 newsm53 newsm53  

# 571
Привет, милички!
Днес имам повод да ви черпя..

Скрит текст:
Синът ми има рожден..Да ми е жив и здрав!

Ако някой друг хване ръката, която аз държа, то тогава бих я счупил тази ръка..
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Тогава никога не оставяй ръката ми..

Прегръщам ви всички много силно! Hug Hug Hug Hug

Мила моя, да ти е живо и здраво страхотното момче!  Hug Hug Hug  newsm59
Все така да те радва и подкрепя!  Hug Hug Heart Eyes

# 572
# 573
  • Яко в Матрицата...

# 574
Дани  Hug Hug Hug добре си прекарваш отпуската значи?  Party Party Party

То, че няма да може да се гледа по едн и също време е ясно.  Peace Ами по-добре според мен да се определи ден за гледане на една серия. И после да коментираме.  Peace Нека и другите да кажат.  Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И аз мисля, че трудно ще се съберем по едно и също време  Peace Но не пречи да определим един час и който може да се включи тогава, който не може ще гледа, когато може.

Най-добре към 9,00 PM да си излеем емоциите,  Crazy Crazy Whistling  а кой кога гледал  Joy Joy Joy Joy

# 575
# 576

Лили, да ти е живо и здраво момчето, с късмет и щастие да са пълни дните му, усмивки и сълзи на радост да блестят в майчините очи при всеки негов житейски успех! Като двойна мъжка майка знам колко специална е връзката между майка и син и ти пожелавам да е неразрушима! Светъл празник!

Момичета, аз утре съм на разположение през целия ден,  atwork но ще ви помоля да ме насочите къде мога да си намеря еп.1, newsm78 че първият, който съм свалила е еп.4. Иначе за коментирането съм на линия, когато кажете.

# 577
Вале, ето тук го има 1 еп. http://vbox7.com/collection:1952534?&page=8  Peace
А иначе предполагам, че и него можеш да си изтеглиш.

# 578
# 579
# 580
  • близо до брега на морето
Привет и от мен Hug.Лили Hugмного здраве, щастие и късмет на сина ти и на цялото семейство Hug.Как ми се гледа филмчето, ама заспивам права hahaha.Ще се пробвам де-ако стане, ще се включа Simple Smile

# 581

Кой изряза Ча от снимката ,да си признае бързо  smile3516 newsm47 newsm47 newsm47

# 582
Привет,прекрасни! Grinning

Лили,честит празник на сина ти!  nbirthday Здраве,успех,късмет и много любов ! Hug Весел празник на цялото семейство!

И аз ще пробвам утре да гледам серията,едва ли ще коментирам,но поне да съм в час с вашите.  Laughing

А тук е малко като джуджето Дългоноско. Joy Joy Joy

# 583
# 584

Whistling Whistling Whistling Grinning   Wink

А тук е малко като джуджето Дългоноско. Joy Joy Joy

Точно Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт