Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
най - вероятно няма да го имам този проблем ,че в повечето случаи е при първескини , но все пак доки си е с едно наум.

# 151
  • Ямбол
За имената,аз при предна бременност си имах намислени само имена за момиче,макар в началото да ми се каза,че е момче.
И избраното от мен,просто ми харесва,и по случайност е с първа буква от имената на мъжа ми,баща ми и свекъра,та може и да  се приеме,че е и всички в куп кръстена.

# 152
Добро утро.
Значи, така силно ми е направило впечатление пола на бебето на тръст, че сънувах как доктора ми показва морковче на монитора, а аз чак го питам "сигурен ли сте"  Party
После пък доста страховит кошмар имах, ама отново го отдавам на преживяното и видяното изминалите дни.  Peace
Да попитам майките, които вече имат детенце, какво взимате с вас като лекарства, когато тръгвате на почивка, без значение дали на море, планина, на село?

# 153
Любомира, взимам нещо за температура задължително, за повръщане и разстройство също. Малкият е на 1 година, пътували сме няколко пъти и да чукна на дърво не се е налагало да го лекувам от нещо. Виж татко му е друга работа - види ли морето и веднага се разболява.

# 154
Любомира, взимам нещо за температура задължително, за повръщане и разстройство също. Малкият е на 1 година, пътували сме няколко пъти и да чукна на дърво не се е налагало да го лекувам от нещо. Виж татко му е друга работа - види ли морето и веднага се разболява.
Мога да добавя само Вит. С против простуда за всеки случай, ако става въпрос за планина или пък обичате да стоите повечко време във водата  Peace
В моите сънища все сънувам , че кърмя бебчето , направо явно ми е голяма тема в мозъка това кърмене Grinning Grinning

# 155
Здравейте  Hug

Аз за името съм в голяма чуденка. Все още не знаем пола и мислим и за двата варианта. Искам да е хубаво българско име. Бъдещият батко трябваше да се казва Стилян, но в последния момент, когато мъжо отиде да го записва, го сменихме на Виктор. Предполагам, че още не е дошъл момента за името на бебчо, въртят ми се всякакви варианти, но все още не мога да се спра окончателно на нищо. Виктор не е кръстен на никого. Предполагам, че и сега ще бъде така.

За сънищата - преди няколко дни сънувах, че е момче  Laughing Не съм сигурна дали видях бебето или само казвах на някой, че е момче. Но по принцип не вярвам в предсказанията  на сънищата.

За пътувания аз същ слагам за температура, повръщане, разстройство. Макар че той вече е голям и напоследък все ги пропускам тези неща.

trust , честити сини гащи   bouquet И аз  предполагам, че пак ще е момче. При нас и от двете страни всички бебета са само мъжки. Когато брат ми се жени, не можахме да намерим едно роднинско момиче за малка булка  Joy Но пък знае ли човек, може би е време да разбия тази орисия Simple Smile

Прекрасен ден на всички  Hug

# 156
Да, забравих витамин С и Осцилококцинум също носиме.

# 157
здравейте и от мен,

за имена сме измислили и за момче и за момиче. решили сме да е с първата буква, на майката, бащата на ММ или на моя баща. и така имаме три двойки именаза момче.
за момиче също имаме, пак на същия принцип, но са доста повече от 6 Simple Smile

Относно сънищата - не се психирайте. аз мисля,ч е съм писала и преди - но аз сънувах бебето си нощта преди да си анправя теста за бременност. затова и оттогава знам, че ще е момче и да чукна на дърво - всичко върви по мед и масло за сега и нямам оплаквания! според мен е съвсем нормално да сънуваме и мислим за децата си - това ни вълнува и е на първо място сега! не се притеснявайте за нищо, а и според мен всичко е въпрос на вътрешна нагласа - важно е да мислим позитивно и да сме убедени, че нещата ще са добре!

# 158
Любомира, как ме разсмя Joy . и аз така, питах докторката, "ама сигурно ли е"

Мен ако знаете какво силно впечатление ми е направил пола Crazy

Живи и здрави да са ни!!!

Казах му на ММ, че е "дървар" и му липсва финес за дъщеричка, а той вика "еми, да бяхме сменили позата" Laughing

Името ще е проблем....

# 159
Името ще е проблем....
Радвам се, че всявам хумор в темичката  hahaha
Защо името ще е проблем? Аз твои линийки не виждам, ама как се казват батковците?
И аз на твое място щях да реагирам по същия начин на ММ  Joy
Аз имам надежда за момиченце, защото ММ има едно момиченце от 1вия си брак. Сега вече е мома на 16 години, но все пак е мома, имам си надеждата. Освен това четох, че ако половия акт е правен ден, два преди датата на овулацията има по-голяма вероятност да е момиченце. Не че знам дали е вярно, ама поне не пречи да си имам надежда, докато не се реализира съня ми  Peace

# 160
Освен това четох, че ако половия акт е правен ден, два преди датата на овулацията има по-голяма вероятност да е момиченце. Не че знам дали е вярно, ама поне не пречи да си имам надежда, докато не се реализира съня ми  Peace

И аз разчитах на това, че ако контактът е преди ову.-то, то шанса е за момиче... при нас е така, ден преди овулацията, но след вчерашния преглед, надеждата почти ми се изпари...

Една позната каза, че породените били винаги еднополови... Какво да кажеш на такава желязна логика Crazy

# 161
Здравейте момичета,

Да ви разсея малко от сънищата  Simple Smile, сега съм в 15 г.с. и от както съм бременна имам голям проблем с акнето- по лицето,над гърдите, раменете и гърба, направо е ужасно. Някоя от вас имала ли е такъв проблем и дали скоро ще отмине? И другото което се чудя, понеже ми се иск ада се по изпека на слънце ( ще вземат пъпките да изчезнат), какво ви е мнението за слънце защитните препарати, вредни ли са или няма проблем?

# 162
  • София, Bulgaria
Здравейте момичета,

Да ви разсея малко от сънищата  Simple Smile, сега съм в 15 г.с. и от както съм бременна имам голям проблем с акнето- по лицето,над гърдите, раменете и гърба, направо е ужасно. Някоя от вас имала ли е такъв проблем и дали скоро ще отмине? И другото което се чудя, понеже ми се иск ада се по изпека на слънце ( ще вземат пъпките да изчезнат), какво ви е мнението за слънце защитните препарати, вредни ли са или няма проблем?
Не знам за препаратите, но знам, че е не е много хубаво да се поизпичаш и като цяло да нагряваш тялто си. Една позната миналата година бременна в 4тия месец се пече, като риба на сухо и абортира, но може и да не е това причината. Моя доки каза само сутрин и след 5 и то под чадър...по - добре малко пъпчици от колкото  да рискуваш/ но това си е мое мнение/

# 163
На нас д-ра като бяхме в кр. на 13 а.с. ( преди две седм.) беше категоричен, че е момче, а аз съм убедена, че е така от самото начало си имам предчувствие Simple Smile

За името обаче имам голям прблем, зодия Везни съм и както винаги мнооого се колебая, направо не знам как ще го решим, а ММ винаги ме оставя аз да решавам Sad

# 164
  • Пловдив
DIDI_KG, имам същия проблем с пъпките по гърба. Направо се чувствам ужасно...  Rolling Eyes
Не мога и да си помисля да сложа рокля без презрамки или подобна. Не смея и да се мажа с каквото и да било. Наистина не знам какво да правя. В четвъртък съм на ЖК и ще попитам АГ какво да предприема.
За слънцезащитните продукти - аз от няколко години си купувам само медицинска козметика. Тази година ще процедирам по същия начин, макар да смятам да ходя на плаж рано сутрин и след 17ч.

Общи условия

Активация на акаунт