Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Ами добавяйте де, аз не знам къде е това. И аз съм правила такива скрити групи, но другите в тях нямаха право да добавят...

# 556
  • Варна
Здравейте отново. Като ви чета и се чудя какво е това седене в болниците заради болничните? Преди и аз съм чувала подобни неща. Преди 2 седмици си взех първия болничен със срок 1м и мисля така да карам. Много мои познати са били така, то едва ли не, почти всички бременни и без да става въпрос за болници.
malkata-88, и аз много се радвам за хубавите новини, винаги трябва да се търси 2ро, че и трето мнение, ако има проблем.
За кг не се притеснявайте, аз с 1вата бременност първите месеци качвах по над 2кг на месец, последните почти нищо. От  слаба станах нормална в началото. При някои организма си ги иска килограмите, за да може майката да износи бебето, да има запаси и т.н. Поздрави на всички.  Hug

# 557
Горе в дясно на самата ФБ страница на групата се намира опцията за добавяне, но пак е свързано с покани по имейл. Затова препоръчах по-рано, хората да си проверяват Junk Folder- Спам Папката.

# 558
Здравейте!
Ние се върнахме от морето преди няколко дни и още не мога да вляза в ритъм. Детето се разболя последните 2 дни на морето, но преди това си изкарахме супер. Искам паааак...
Четох ви през страница, през две. Сега ще гледам да се включвам по-редовно.
За фейсбук - всеки може да добавя, ако някой иска - да ми прати ЛС с профила си и ще го добавя. (Не се сърдете на момичето, което добавя, тя не може да е нон стоп пред компютъра си и да се занимава само с това. )
А за притесненията покрай това, че нямате симптоми, това е съвсем нормално, дори е добре. вторият триместър е най-сладкият. Тъкмо ти проличава, а се чувстваш добре, светът е хубав! Wink

Това е от мен за сега, не се сещам какво да коментирам, така че спирам.  Hug

# 559
Здравейте, мамиииии!  Hug  bouquet

От доста време се каня да ви попитам, че уж се рових, но не успях да намеря отговор на
следния въпрос:
Сигурно все ще има някоя от вас, която има навика да пие топла вода сутрин.
Аз го правя от доста време и доскоро не се бях замисляла .. дали пък по някакъв начин
не в вредно за бебо  newsm78 Де да знам, нали е някакъв начин на детоксикация...
Ако някой има инфо, ще съм благодарна.
Или пък да сподели дали пие, е пиела, продължава да пие..

# 560
Здравейте, мамиииии!  Hug  bouquet

От доста време се каня да ви попитам, че уж се рових, но не успях да намеря отговор на
следния въпрос:
Сигурно все ще има някоя от вас, която има навика да пие топла вода сутрин.
Аз го правя от доста време и доскоро не се бях замисляла .. дали пък по някакъв начин
не в вредно за бебо  newsm78 Де да знам, нали е някакъв начин на детоксикация...
Ако някой има инфо, ще съм благодарна.
Или пък да сподели дали пие, е пиела, продължава да пие..

Здравей,

Аз пия не топла, ами направо гореща вода или билков чай, редувам ги, че ми омръзва. Няма как да навреди на бебето, това е за пречистване на стомаха и разбира се , че помага за пречистване на организма, което означава че помага на бебето, а не да вреди. Спокойно продължавай !

Малката, много се радвам за теб  Hug

Добре дошла и на новата мама  Hug   bouquet, толкова много мами с трета бременност, че направо се замислих къде сме си губели времето с моя мъж, винаги съм искала пълна къща с деца  Tada

# 561
Здравейте и от мен!   bouquet

малката много се радвам за теб и добрите новини, успокой се. Хубаво си направила като си потърсила второ мнение! Некадърници всякакви... като моята АГ  #2gunfire

Добре дошла и на новата мама   bouquet Всичко ще бъде наред този път, само бъди спокойна и мисли позитивно!  Heart Eyes

Мен днес нещо не ми е наред.. лошо ми е, гадно ми е едно такова, настроение нямам... не знам защо.. може би от горещото време  Crossing Arms не ми се спи, но мисля да отида да си легна малко, може пък да ми мине  Peace

# 562
 puffy2307, и аз се чувствам точно така днес. Надявам се да е временно,че никак не ми е добре така. А детето си иска неговото, а аз съм го затворила вкъщи и искам да кротува Wink

# 563
Джерика и аз това се надявам, забелязала съм, че е временно. Един ден съм така, два съм добре - хормони явно. Аз дете нямам, но имам свекърва, която само ме дразни, чуди се за какво да се драка с мене и аз каквото ми е нервно паля от половин оборот... Ще им тегля по една на всички вече... /с извинение/ 

# 564
pufi я не се ядосвай за глупости, а пък особено на свекърва си!

аз пък да ви кажа, съм се депресирала - днес кантара ми показа още един Кг отгоре, при условие, че вчера съм яла две филии с масло, един грейпруфт , а за вечеря ядох китайски ориз и малко пилешко. не може от това да съм качила цял килограм и половина, след като  бях на разходка цял час.

не знам, явно ще кача поне 20 кг, както е тръгнало. вече съм плюс 6 отгоре.  ooooh!

# 565
Благодаря ви за топлото посрещане и за милите думи! Hug
malkata-88, какъв е този лекар, дето така те е наплашил? Shocked Ама наистина някой трябва да му скъса дипломата... Знам какъв ужас си изживяла. И то пък заради някакъв мним лекар... Радвам се, че нямаш проблеми и всичко е наред.
Аз продължавам да си нямам симптоми, но днес главата ме боли много, ама аз и не успях да се наспя.
Не знам при вас как е, ама аз откак съм забременяла, все кошмари сънувам и ми е много гадно. Заспивам, будя се, въртя се.. То след такива кошмари после като си затвориш очите, само това виждаш, няма заспиване ooooh! Три пъти се будих нощеска и трите пъти, след като заспивах, пак кошмари сънувах.. Явно наистина много съм се шашнала и наплашила, ама.. Не знам вече.

# 566
  • бургас
Благодаря ви момичета, за подкрепата. Определено има и такива доктори, които като не са накеф, могат да ти наговорят какви ли- не неща. Важното е, че др. доктор нищо не видя и всичко си е ок, даже бебешорката си се мяткаше докато го гледахме из целия корем, едвам сварваше д-ра да го намери Grinning явно ще е голямо диване. Момичета виждам, че в София яко вали идвайте в Бургас, при нас е такава жега, че направо съм като шаран... добре, че съм на климатик, ама излезна ли навън е....   Nature Sunny

# 567
Благодаря ви за топлото посрещане и за милите думи! Hug
malkata-88, какъв е този лекар, дето така те е наплашил? Shocked Ама наистина някой трябва да му скъса дипломата... Знам какъв ужас си изживяла. И то пък заради някакъв мним лекар... Радвам се, че нямаш проблеми и всичко е наред.
Аз продължавам да си нямам симптоми, но днес главата ме боли много, ама аз и не успях да се наспя.
Не знам при вас как е, ама аз откак съм забременяла, все кошмари сънувам и ми е много гадно. Заспивам, будя се, въртя се.. То след такива кошмари после като си затвориш очите, само това виждаш, няма заспиване ooooh! Три пъти се будих нощеска и трите пъти, след като заспивах, пак кошмари сънувах.. Явно наистина много съм се шашнала и наплашила, ама.. Не знам вече.

Както бях писала по-рано когао всички обсъждаха сънищата, вземи си някоя приятна книжка да четеш и всичко ще се оправи  Peace

Аз не съм се теглила от близо месец и нещо, направо не знам колко ще покаже впетък кантара на ЖК, дано не е страшно  Praynig

# 568
Малката, колкото доктори, толкова диагнози. Все пак ти се следи редовно, разбира се, не на едно място. Peace
Вярвам, че няма да има проблем с бебето!

# 569
Здравейте и от мен!   bouquet

малката много се радвам за теб и добрите новини, успокой се. Хубаво си направила като си потърсила второ мнение! Некадърници всякакви... като моята АГ  #2gunfire

Добре дошла и на новата мама   bouquet Всичко ще бъде наред този път, само бъди спокойна и мисли позитивно!  Heart Eyes

Мен днес нещо не ми е наред.. лошо ми е, гадно ми е едно такова, настроение нямам... не знам защо.. може би от горещото време  Crossing Arms не ми се спи, но мисля да отида да си легна малко, може пък да ми мине  Peace

Ми то на мен вчера така ми беше зле, само обикалях стаите  Laughing
Но да знаеш, че спането е ми помогна, а напротив - по-зле ми стана и корема ми се разбушува нещо... После излязох на пазар и като се поразтъпках и ми мина рязко  Laughing
Препоръчвам ти разходка Hug

Общи условия

Активация на акаунт