Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Много красиво и приятно!  bouquet 
Стените какъв цвят са? Изглежда като много хубава тоналност.

# 436
  • Варна
Съпружка,  Barbabeau, благодаря  Simple Smile

Съпружка, сядащата част на дивана е точно 71см, като се сложат възглавниците отпред остават 50-55см за сядане. Ако имаш въпроси за модела и цена, пиши ми ЛС  Simple Smile

Много красиво и приятно!  bouquet 
Стените какъв цвят са? Изглежда като много хубава тоналност.
Стените са нещо като мляко с какао, но много мляко и прашинка какао. Стаята е западна и сутрин тъмнеят, а следобед като ги напече слънцето са доста светли . Точния цвят ми бяга, но помня че е на Мегахим боята http://www.megachim.com/show_product.php?prod=15

# 437
  • Отвъд алеята зад шкафа
Искам да попитам къде мога да видя снимки от кухнята на Ема, но не тази лятната, ами другата? Останах с впечатление, че има две кухни.

# 438
Няма друга кухня показана. В проект за ремонт е явно Laughing
Досега сме видели спалнята, антрето и лятната кухня на вилата + диван и няколко дребни нещица, които Ема е царица да намира по разни забутани сокаци и дюкяни за без пари. И някакво ъгълче от соф. й къща, ако не се лъжа. Много ни е показала досега! И всичко е страхотно Peace

Г-це, много ти е хубав дивана! Честито и дано да ви е удобен!

# 439
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ясно. Просто в една по-стара тема попаднах на коментари, че е много хубава кухнята на Ема, а пък лятната кухня се пусна сега в тази тема.

Препоръчайте ми магазин с интересен и хубав текстил, търся и завеси, но не дантели, цветенца, плисета, къдрички и т.н, нещо семпло.

# 440
Все по-готино се получава, много ми харесва у вас, честито и дано е удобен!
Момичета, все по-хубави БГ неща се виждат в темата, много се радвам  bouquet!

# 441
Moмичета, открих снимка на вратите ,които поръчах, даже цветът е почти същия.
http://www.rosi.bg/grundirano-pano-ratan-3681.html
Тук обаче е снимка на пано за врата, което е малко подозрително за мен....дали няма да се окаже някакво менте?

# 442
Благодаря ви много за милите думи. Стопляте ми сърцето   bouquet  bouquet

Г-ца Димитрова, много ми харесва у вас. И диванът е прекрасен, и всичко около него!

Съпружка, ще чакаме да показваш кухнята монтирана.

gadamer, нямам друга кухня направена, може би ще я започна скоро, но най-вероятно ще я завърша догодина.

Птица много точно е описала какво съм преправяла досега Hug

# 443
  • Отвъд алеята зад шкафа
Емa явно толкова ми се иска да видя още от твоите интериори, че и друга кухня ми се привижда  Mr. Green Покрай теб се сетих за някои мебели, които имам в наследство и които тънат в забрава - много красив гардероб с огледало и дърворезба от масив, мисля, че орех, както и една двуместна дървена пейка. Тя за съжаление е почти изядена от дървояди и не бих рискувала да я вкарам в новия дом. Наследство са от прабабата на съпруга ми, така че са доста стари. Гардеробът е прекрасен, мога да го снимам, може би някой ден ще влезе в употреба.

# 444
Gadamer, аз днес ходих в магазин Сара на Подуене, ако го знаеш. на топове нямаше нищо инетересно, харесах едно две- бели и проздрачни. за завеси си харесах от икеа- http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83893  обаче сега виждам, че го дават 150Х100  newsm78 а аз ще искам поне 2м. дължина. хич не искам целия ми дом да е икеа, но какво да се прави. та за магазин Сара исках да кажа, че имат на закачалки мостри на пердета, които са с поръчка, имаше готини.
Г-ца Димитрова дивана е много хубав! имаш много уютен дом Simple Smile и ние до сега бяхме с мегахим боя, миеща се. сега не знам каква да изберем, защото магазинчето в което ни тонираха тогава вече не съществува и не знам къде тонират на мегахим.

аз антрето на Ема не съм го виждала, но изгарям от желание  Heart Eyes

# 445
много красив гардероб с огледало и дърворезба от масив, мисля, че орех, както и една двуместна дървена пейка.

Мммм, веднага наострих уши Simple Smile
Надявам се да му намериш място на гардероба и да ни го покажеш някога като част от интериора.

джуджа, не е кой знае какво. Моите проекти са все нискобюджетни.
Заповядай:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735584.msg26104595#msg26104595

# 446
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ако имам къща, веднага ще му намеря място, но в апартамента повечето мебели са по поръчка (не по естетични съображения, а основно функционални, мястото за дрехи никога не е достатъчно, а този стар гардероб е твърде маломерен за нуждите ни.

# 447
  • софия
Г-це, много ти е хубав дивана и всичко около него!
Явно нещо съм изпуснала, нали се търсеше диван-легло  newsm78 Или този е разтегателен?

Лелее, бях забравила на Ема антрето, страхотно!

# 448
Не ви ли харесва вратата, която съм поръчала? И без това много се колебая, на път съм да се откажа и да видя нещо друго.  ooooh!

# 449

Красотички. Вече се чудя къде да сместя една такава.  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт