Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 154
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София
    Hug То че излежда...пластмасово остави, ама дори като чистя или притисна леглото и той се огъва и мачка и мърда. Не, че е повреден, ама по - скоро го пиша да знаете никога да не правите този компромис.  Mr. Green  А и паркета като го изциклиха след поставянето имаше разкошен светъл леко сивкав цвят (дъбов е) ама аз си бях навила на пръста този цвят от толкова време като я мислих, че го направих  Embarassed Та като приключа с другия ремонт и стигна до стаята мисля да го изцикля и намажа с прозрачно Осмо. Та тогава, евентуално ще сменя первазите, но стените действително не са много прави и затова се чудя дали ще стане с високите (поне 8см) первази.

# 391
  • Варна
Ще стане.  Peace И моите стени са криви, а первазите са 8см. Майсторът каза, че ще стане.

# 392
  • Варна
Оф няма такова зле като мен... самоизтрих си собствения пост отпреди 2 часа  ooooh!
Накратко - казвах на marvele къде аз ходя да си поръчвам текстил за дома (Шивачница Къщата, в Лозенец, до Семинарията/НПМГ). Говорех за една рОмска щора  ooooh!

И после май казах, че мисля да си тапицирам и вратата на спалнята, отвътре. Нали уж ще правя тапицирана спалня, та си помислих че като се развихряяяя и вратата мога да нашляпам... не цялата де, някаква част само ще е с тапицерия - 10-15 см навътре от ръба на вратата. М? (За звукоизолация пък, кво ...  Mr. Green )

Аз го четох този пост с тапицираната врата  yes И мислех да отговарям после изчезна....

# 393
Doris, кажи за вратата, аз си чакам Simple Smile

# 394
  • Варна

yes

Виждала съм такива врата и не изглеждаше зле, беше с много светла кожа и в цвят с тапетите.
Нещо подобно, но не в сиво, а в екрю - http://www.oregonlive.com/hg/index.ssf/2011/03/take_a_swing_at_a … _easy_face-l.html

# 395
Искам да боядисаме в цвят вътрешните стени на открита тераса. Засега е в бяло, но е неравно. Външната мазилка на сградата и тя  Mr. Green Мисля да се приложи тази "техника"

http://prikachi.com/images.php?images/35/6542035q.jpg
или пък като ветрило размазано ...
Смятате ли, че ще се получи що-годе нещо?

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 15:56 от lorenca

# 396
Тапицираните врати ми навяват спомени за директорски врати ...да не кажа, че и доста от познатите на родителите ми имаха такива входни врати.

Иначе аз съм с ПВЦ первази - крият всички кабели останали невкопани при ремонта ( Предвидих линии за какво ли не като се почне от нета и се стигне до аларми, но не успях да предвидя всички кабели)

# 397
  • Варна
Тапицираните врати ми навяват спомени за директорски врати ...да не кажа, че и доста от познатите на родителите ми имаха такива входни врати.

Иначе аз съм с ПВЦ первази - крият всички кабели останали невкопани при ремонта ( Предвидих линии за какво ли не като се почне от нета и се стигне до аларми, но не успях да предвидя всички кабели)
Предполагам имаш предвид онези входни тапицирани врати и портманта - тип соц дикректор Simple Smile
И аз такива асоциирах, но явно сегашните кожи могат да изглеждат като коприна, стояха доста ненатрапчиво и нали сега нещо съм на вълна плюш и декоративни габари...
http://www.lonny.com/photos/Closet/6DzXPV3398e

# 398
Искам да боядисаме в цвят вътрешните стени на открита тераса. Засега е в бяло, но е неравно. Външната мазилка на сградата и тя  Mr. Green Мисля да се приложи тази "техника"

http://prikachi.com/images.php?images/35/6542035q.jpg
или пък като ветрило размазано ...
Смятате ли, че ще се получи що-годе нещо?

Ако е тераса на блок и се вижда от улицата, бъди пич и боядисай в оригиналния цвят. Peace

# 399
Barbabeau, отвън вече е оправена, докаран е фасадния цвят Simple Smile
Става дума за стеничките, които аз виждам само, евент. съседа, самолет и птички Simple Smile
Просто иска някакъв релеф да се докара, но по простия и лесен начин...

# 400
benson10  Hug

Богиня, опитвам се да си я представя твоята колона  Thinking и не мога, но при всички положения знам, че ти ще направиш най-доброто за нея Simple Smile

Аз, такова Embarassed да избухна за последно, с моето антре. Бях писала, че се състои от две части, първата с чамова ламперия до тавана, а втората (което може би вече трябва да се води коридор) варосана преди сто години, между тях някаква врата, която никога през последните 16 години не е затваряна, просто си стоеше подпряна с една тупалка Laughing Първо изхвърлих вратата и понеже всичко си правя сама, касата естествено остана, но не е никак грозно (това ми спести къртене, мазане, майстори) След това запретнах ръкави и боядисах чамовата ламперия с бяла акрилна боя. Това беше най-тежката битка, слагах и бороконтакт, и въпреки това жълтееше след всяка ръка. Но след 6 кутии боя (за сравнение, за дюшемето за бялата спалня отидоха 3 кутии) горе-долу го преборих безира, с който буквално е заливана някога Twisted Evil В тази част сложих шкаф за обувки, който си имах от преди, сега само му монтирах крачета и малко го мазнах с черно Осмо, да го облагородя, така да се каже  Simple Smile (иначе е някакъв цвят махагон). Сложих една виенска закачалка, само че моята е метална, пребоядисах входната врата с лазурен лак Палисандър (върху безира нямаше как с масло),  подпрозоречната дъска намазах с черно Осмо, нови щори, малко картини, снимки, постер от един от най-любимите ми филми, разни други екстри, един трън и.... "жми градò"  Laughing

преди
по време

и след:  1...   2...    3...  4...  5...  6...

От втората част нямам нито една снимка "преди", просто забравих да снимам, но там беше шкафа за обувки, който сега е в първата част, а над него закачалка, всичко това затиснато с онази, непотребната врата. Освен че махнах врата, освежих с прясна вар Mr. Green, пребоядисах в черно един шкаф, който изглеждаше така, смених му и дръжките, сложих огледалото, което преди това беше в първата част, един стол, пребоядисан, но все още си няма дамска (онзи от тавана от предишните ми снимки, който Катри взе за масичка Simple Smile), и още разни други дреболии, и се получи това:

1...  2...  3...  4...  5...  6...

И стълбището , където съм започнала да събирам родата Simple Smile

Всичко ми излезе около 150 лева, основно за бяла акрилна боя. Всички мебели и аксесоари си бяха налични, но не на точното място и не в точния цвят. Дано не съм ви досадила Hug

И пак ще се дублирам в другата тема.

# 401
  • Варна
Е, как може да си ТОЛКОВА добра?!!! Ема!!!

# 402
  • София
Емаsmile3505 newsm51

(между другото съм абсолютно за преправянето, но като отварях си помислих за щкафа - "защо всичко трябва да се преправя ми той си е супер и така" и като го видях... онемях - трябвало е да е точно такъв!  Hug)

# 403
Емааа , страхотна си !!! Peace

# 404
 Ема, Ема...каква пак я свърши Ема...
много те бива, да знаеш!

п.п кой от фамилията е привързан към скулптурата, чак и за селската къща остана?  А дървените ботуши са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт