Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 689
  • 743
  •   2
Отговори
# 375
Аз много пъти писала за фотоподмладяването и много сме го коментирали  Peace Това беше първото, което някога съм си правила - преди години - имах смъртен вид - след раждане, кърмене, недоспиване ... Около очите с тъмни бездни (никога преди и след това не съм имала тъмни кръгове) ...  С две процедури - нямаше и помен от умората - бях с ново лице  Mr. Green

Препоръчително беше да се прави през 6м. След това съм ходила на други места - нямаше такъв ефект изобщо, може би и защото аз вече изглеждах нормално и нямаше как да има такъв контраст. По памет процедурата има пилинг ефект без лющене и стимулира формирането на колаген.

Мисля наскоро една съфорумка сподели, че е била доволна от процедурата във ВМА.

Мерси, Алена, а фотоподмладяването дали е съвместимо с премахване
на капиляри?

# 376
  • в 1001-та нощ
Без да съм лекар - не мисля, че си пречат  Peace

# 377
 Каква процедура е подходяща за премахване на белези от акне? Диамантено дермабразио, лазер?  Лазерът крие ли рискове?

# 378
  • в 1001-та нощ
Имам 2 приятели, които правиха Е-Матрикс и са много доволни  Peace

# 379
  • Vienna
За белези от акне лазерът е добре (най-добре fraxel). По-елегантно е дермабразио с needling ( няколко пъти) + локално запълване с хиалурон. Много малко материал отижа, но е доста игра4ка, та на много колеги не им се занимава. Ина4е резултатът е супер.  Grinning

# 380
здравейте момичета! Пациентка съм на д-р Валянова, но загубих gsm-a и. Ще съм благодарна ако някой, който го има ми го изпрати на лични.

мерси в аванс:)

# 381
здравейте момичета! Пациентка съм на д-р Валянова, но загубих gsm-a и. Ще съм благодарна ако някой, който го има ми го изпрати на лични.

Дай някакви отзиви за нея, какво си правила, доволна ли си?

# 382
  • София

Дай някакви отзиви за нея, какво си правила, доволна ли си?

Щом го търси, значи е доволна. Peace

А.л.е.н.а, моля виж си фб. Praynig

# 383
Аз съм си правила вече доста процедури на лицето - пилинг, мезотерапии, филър и терапия със собствената кръв. От всички съм видяла добър резултат. Просто са за различни индикации. Единствено не съм фен на ботокс. Не мисля, че помага. За тези пари по-добре една мезотерапия. Последно си сложих мезоконци. И от тях виждам добър резултат.

# 384
Трябва ми съвет - ходих преди няколко месеца да ми махат капиляри по бедрата и не видях никакъв ефект. Къде във Варна мога да отида? Ако някой може да сподели личен опит ще съм благодарна!

# 385
Здравеите,преди време писах че имам дата за липосукция и абдоминопластика.
И така на 1.09 минах операцията при др.Георгиев.След операцията се харесах много бях една слаба и опъната но веднага след това започнаха отоците.Все още не мога да кажа нищо,все още съм с отоци.
Имах късмет че кожата ми е разтеглива и преди 10 ден вече ходех изсправена.
Ако някой се интерисува ще пиша повече но понеже темата не се дискутира много ще спра до тук и след като вече мога да коментирам резултата ще се включа отново.

# 386
  • В.Търново
naomi79, писах ти на лични.

# 387
Момичета, имам въпрос.
Как се правят тия слаби, перфектно скулптурирани и толкова еднакви лица.
Скрит текст:

В скулите предполагам има "пълнеж", я импланти, я някакви филъри...
Какво обаче правят под скулите та са така хлътнали? Има ли такова нещо като "липосукция на бузи" Laughing или де да знам и аз newsm78

# 388
И аз това се чудя,гледам много звезди изведнъж със слаби лица ама никой не казва

# 389
Тези на снимките са на една две салати на ден,
за хлътнали бузи - неядене, това е начина,
а скулите се подчертават с ХК.

Общи условия

Активация на акаунт