Бъдещи и настоящи майки от Стара Загора - тема 2

• 23 730
  • 205
  •   1
Отговори
# 75
Viki Io , лелеее ти наистина си случила ден на бебевалеж  Grinning. А вода кога започнаха да ти разрешават да пиеш, защото имам спомен от първото ми секцио, че само ми мокреха устните с вода, а на мен ми идеше да пия, да пия до безкрай, такава жажда ме изгаряше  Simple Smile

# 76
Здравейте, момичета  Simple Smile Аз не знам къде съм бляла досега и защо не съм видяла темичката, но ще се радвам да се присъединя към вас. Все още спадам към отбора на бъдещите мами - моята бебка трябва да се появи на 16.09, като мисля да раждам в Иван Рилски при д-р Иванов, тъй като той ми следи и самата бременност. Ще ви чета и следя с интерес  Simple Smile

# 77
Здравейте, има ли някоя мама, която е раждала при Иванов в Ив. Рилски с уговорка за секцио? Може ли да се избира дата или трябва да е ден когато той е на работа? Плаща ли се нещо допълнително, освен тези 1000лв?
Благодаря!

# 78
Момичета, може ли да ме добавите във фейсбук групичката? На кого да пиша?

# 79
Shaktigirl , прати  ми покана за приятелство във фейсбук РАЛИЦА КАМБУРОВА и ще те добавя Simple Smile

# 80
... в Ив. Рилски с уговорка за секцио? Може ли да се избира дата или трябва да е ден когато той е на работа? Плаща ли се нещо допълнително, освен тези 1000лв?
Благодаря!
Датата за планово секцио можеш да я избереш, съобразно графика на лекаря. Но най-рано 2 седмици преди термин. Не по-рано. Нищо допълнително не се плаща.  Peace

# 81
Ръмжел
БЛАГОДАРЯ!!!

# 82
Пак заповядай!  bouquet

# 83
Момичета, някоя може ли да ме упъти за магазин подходящ за бременни освен този Рени в универсалния?? Благодаря предварително  Hug

# 84
miminka_88 и аз бях пациентка на Иванов, но престоя за задържане си го заплащах, за 3 дни е 200лв. С направлението, което имаш дърпат колкото се полагат по здравна каса, а останалото доплащаш ти. Същото е и с раждането. Надявам се,че не ти отговарям късно и не ти се налага да постъпваш за задържане. Hug
 desy, аз раждах в Иван Рилски естествено. Останах доволна от акушерките и Иванов по време на самото раждане, определено действаха много спокойно и професионално, но след това 3 дни отношението беше под всякаква критика, малко бяха тези, които се държаха човешки. Необходими са ти чехли, бельо, хавлия и четка и паста за зъби.Препоръчвам ти да си вземеш и сутиен,подплънки, помпа, силиконови зърна, крем за зърна, биберон. Ако имаш нужда от нещо друго по всяко време може да ти го оставят на регистратурата, а някой от отделението ще слезе да ти го вземе. Дават два вида превръзки, едните са направо като памперси, но първия ден се чувствах най добре с тях. Памперси за бебето ако поискаш допълнително също ще ти дадат, пак зависи на коя акушерка попаднеш де Simple Smile Аз носих и моя нощница, но много бързо я нацапах и исках от техните.
 Дрехи за бременни има в HM. В Waikiki също има, но незнам дали са отворили вече магазина.

# 85
~MARIYA~, ти с  епидурална упойка ли ражда или без? Аз също ще раждам естествено при Иванов, но много се чудя за тази упойка-от една страна искам, защото яко ме тресе шубето, но от друга страна доколкото знам си има и рискове, които не са за пренебрегване и бих се радвала на всяко мнение и съвет, особено от мами, които са раждали с епидурална.

# 86
Мамчета, някоя раждала със секцио успяла ли е да кърми, на мен вече 10 дни само по 20 мл коластра изцеждам. За Ст.Загора има ли консултанти по кърмене, които правят посещения? В момента давам каквото изцедя и дохранвам с  АМ. Някой може ли да ми каже по колко мл трябва да яде бебето след 10 ден?  Благодаря предварително.

# 87
Мамчета, искам да ми направят биофизичен профил на плода. Някоя да е чувала за някой добър?

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 13:11 от desy.

# 88
Tifani, раждах със секцио, дадоха ми бебчето на 3 ден, на 17 дни е в момента и нямам проблеми с кърменето. Още на 2 ден след операцията започнах да се изцеждам през 3 часа, изцеждах по 10- 15 мл коластра. На 3 ден ми я дадоха- засука веднага, същия ден и давах, когато поиска и доизцеждах. На 4 ден вече имах кърма и до сега нямам проблеми. В болницата постоянно ми носеха АМ и ме караха да я дохранвам, но аз не и давах. Сега яде, когато поиска, не мога да кажа колко изяжда, но щом спинка спокойно и сменям памперс след всяко хранене, смятам че всичко е наред. Така че слагай бебешорчето по- често на гърда, когато поиска, няма по- добра помпа и стимулация от това!

# 89
miminka_88 и аз бях пациентка на Иванов, но престоя за задържане си го заплащах, за 3 дни е 200лв. С направлението, което имаш дърпат колкото се полагат по здравна каса, а останалото доплащаш ти. Същото е и с раждането. Надявам се,че не ти отговарям късно и не ти се налага да постъпваш за задържане. Hug

Благодаря за инфото, за сега не ми се е наложило постъпване за задържане. Преди 4 дни отново бях на преглед при Иванов и той ми каза за тези 200лв. Та се чудя какъв е смисъла от направление  newsm78 а и той човека вика "ако искаш отиди и в държавното АГ, там не се плаща и търси д-р Иванова, аз работя с нея", че ако се стигне до там да постъпя в болница мисля да е в АГто

Общи условия

Активация на акаунт