Бъдещи и настоящи майки от Стара Загора - тема 2

• 23 680
  • 205
  •   1
Отговори
# 180
Ама сте много зле наистина!! Вие като сте толкова компетентни защо въобще ходите по доктори не ми е ясно?? То затова сме на този хал, че всеки разбира от всичко. Изобщо не смятам да ти се обяснявам. Ако си била с мен в кабинета можеш да казваш кой какво ми правил!!!

# 181
  • В къщурката на хълма на феите
всеки ще се съгласи , че читав лекар с двупотопен апарат в село Горно Нанадолнище  е смешно дори да се коментира Simple Smile
ти така ли смяташ да ме обидиш Joy Joy Joy това, че не схващаш смисъла на казаното, прави теб да изглеждаш смешна в опита си да коментираш и да си капацитет по всички въпроси .. нито ще се хвана на въдицата и ще тръгна да обяснявам аз колко опит имам и как съм го събрала, за да стигна до този извод, нито пък ще се опитам да ти наливам акъл, от който ти очевидно не разбираш, че изпитваш нужда, още по-малко пък ще приемеш .. просто, както и по-рано казах .. не лази по чуждите нерви .. никой няма нужда от подобно нещо ..

# 182
  • Стара Загора
Съжалявам , че съм ви обидила , в темата се включих , защото ми трябваше съвет .
Изказах мнение ,което не се хареса .
Моля да бъда извинена.Не искам да лазя по нервите на никого.

# 183
Съжалявам , че съм ви обидила , в темата се включих , защото ми трябваше съвет .
Изказах мнение ,което не се хареса .
Моля да бъда извинена.Не искам да лазя по нервите на никого.
Няма нужда да се извиняваш на хора,които искат да доминират с мнението си.Имаш си притеснения,имаш си принципи,търсиш най-доброто,което считаш за себе си и щом и можеш да си го позволиш-защо не.В този живот просто едни се задоволяват с малко,други с повече. Hug

# 184
Здравейте! Току-що се регистрирах и не съм сигурна, че пиша на правилното място, но все пак пиша Simple Smile)) Аз съм бъдеща мама от Ст.Загора и много ще се радвам тук да се запозная с други бъдещи и настоящи мами Simple Smile))

# 185
# 186
И аз да се запиша за темата. Peace Ще се радвам да се запозная с мамчета от града.

# 187
Добре дошли на новите момичета!   bouquet

# 188
Здравейте и добре дошли и от мен на новите момичета! С радост бих сформирала една групичка за разходки като му дойде времето.
Аз се включвам по темата коя болница да изберем за раждането и както бях писала по-рано - аз избрах НиаМед и д-р Христов. На 23.01 беше секциото и вече си имаме юнак вкъщи. Всичко мина много добре и затова съм изключително благодарна на д-р Христов и на целия екип. А относно отношението в болницата - мога да кажа само хубави неща! Нищо не е било отказано за мен или за малкия, без значени по кое време ни потрябва, без физиономии и коментари. Радвам се, че направих този избор, и си заслужаваше! И пожелавам на всички да направят правилния за тях избор! И живи и здрави бебчета! А ние с нашия мъник се опитваме да се напаснем един с друг и по-точно аз с него, но с времето и това ще стане  Flutter

# 189
Нина_StZ,   bouquet   bouquet   bouquet
Честито бебче  newsm30 Да ти е живо и здраво, и само радост и детски усмивки вкъщи.

# 190
Благодаря, благодаря!  Hug
И аз пожелавам на всички живи и здрави бебчета и много радост и усмивки!

# 191
  • Стара Загора
При кои педиатър записахте бебетата си след раждането .
Някакви пресни отзиви? За Д-р Кънин чувам добри отзиви , вие на какво мнение сте за него.
Др Дамянов ?

# 192
Здравейте!
Ние доста трудно намерихме лекар за малкия (тъй като исках да е и личен и педиатър). Записани сме при Маргарита Колева. Познати ни я препоръчаха, но засега качествата й като лекар не мога да коментирам. Веднъж сме се виждали - след изписването на малкия. Като човек я харесах, надявам се и като лекар ще е така!

# 193
  • От липите до сините камъни
Здравейте всички   bouquetможе ли нещо да попитам?Става въпрос за класически хомеопат в града ,четах една тема в която се обсъждаха няколко имена,но тя е от преди няколко години,дали има някой нов на хоризонта от който сте доволни.Попаднах на едно име Д-р Велчо Атанасов – лекар-хомеопат,някакви впечатления от него?Също открих брошура на д-р Ваня Бонева специалист по хомеопатия и ароматерапия с диплома от Лондон,някакви мнения по въпроса?Благодаря на всички който ще се включат по питането ми. Hug

# 194
Нина_StZ Честита Ви радост, нека е здрав и много щастлив юнака! Много се радвам, че си доволна от избора на лекар и престоя в болницата. Нека и занапред само хубави новини се чуват. Колко време преди планираното ти секцио започна да ходиш при д-р Христов и колко време беше престоят ти в болницата?
На мен първото ми раждане беше секцио по спешност, но сега индикациите са пак към секцио.

Добре дошли на новите мами, нека имат лека и спокойна бременност и накрая се радват на най-големият и желан подарък!

Общи условия

Активация на акаунт