Бъдещи и настоящи майки от Стара Загора - тема 2

• 23 672
  • 205
  •   1
Отговори
# 150
  • В къщурката на хълма на феите
dilibaby защо секцио?! между другото от опит да ти кажа, че абсолютно навсякъде отношението е едно и също, единствено в АГ-то предродилна зала са под всякаква критика, понеже жениците бързат да си опразнят залите и ги редят какви ли не - от подкани до чистосърдечни обиди ..

относно Салджийска .. по-добре недейте ..

# 151
  • Ст. Загора
В Стара Загора - никой! Нито за БХС, нито за ФМ. Аз ходих в София при доц. д-р Снежина Томова в Надежда. Поклон пред тази жена!
За НиаМед - Салджийска също изражда, но секцио за мен лично автоматично означава Христов.
Абсолютно подкрепям Peace За "Надежда" освен д-р Томова може и д-р Игнатов Peace

# 152
  • Стара Загора
Mecani,  да речем че секциото е по "мед.причини" - имам вече едно секцио и от там автоматично си обречен (така да се каже)е ако много настоявам сигурно може да тръгна нормално да раждам , ама май и аз не искам /пък и в момента постоянно съм с кандида и  постоянно възпалено влагалище и съм сигурна , че яко ще се разпоря при нормално раждане.
До сега ходя при Бузалов на прегледи  , но той е в трета поликл. пък за там само негативни неща чувам, и се чудя дали да не преустановя в Ния Мед. Оня ден етърва ми роди в Ния Мед секцио с Ангелова и е много доволна от отношение,  обслужване внимание и т.н. Пък и вече нямам много време Mr. Green 1 март ми е термина и колкото по малко време остава , по се обърквам  newsm78

# 153
моя съвет е да родиш там за където се чувстваш спокойна .. моя приятелка роди в друг град по тази причина .. верно много разходи е подобно начинание, обаче те са абсолютно нищожни в сравнение с това да се чувстваш спокоен и уверен Peace

# 154
  • Стара Загора
В Стара Загора - никой! Нито за БХС, нито за ФМ. Аз ходих в София при доц. д-р Снежина Томова в Надежда. Поклон пред тази жена!
За НиаМед - Салджийска също изражда, но секцио за мен лично автоматично означава Христов.
Абсолютно подкрепям Peace За "Надежда" освен д-р Томова може и д-р Игнатов Peace

И аз напълно съгласна /разбира се ,че в София са специалистите за ИСТИНСКА ФЕТАЛНА МОРФОЛОГИЯ/
казвам истинска , защото тука тези наште са изкарали само по едно 3 месечно курсче и вече се обявяват за спецове, а за Ф.М се учи години.
Аз правя огромната разлика от Тодоров , Бузалов /тук/ и др Даскалов в Пловдив, а ако се бях разходила до София сигурно щях да видя още по различен преглед.
При Даскалов на всяка ф.м ми дава диск със замерванията/които са доста +3д изображение + лист със становище +пак изброени всички замервания .
При Тодоров нито диск нито флашка -поисках/каза ми да си донеса флашка ,щял да ми го качи/извинявай/ Joy  и замерванията само няколко /които се правят на обикновените ежемесечни прегледи и един фърчащ лист с 5 мерки написано ръчно  Joy
Пола в пловдив ми го казаха още на първата морф. 11+3 седм.
Тодоров в 17 седмица не можа Mr. Green
И за Бузалов е същата ситуацията

# 155
ааа Даскалов не го подценявайте .. нищо, че човека работи в Пловдив .. мога да ви се подпиша, където искате, че е на светлинни години пред някои прехвалени софийски лекари Peace

# 156
  • Стара Загора
Не го подценявам въобще, аз затова взех решение да не се разходжам до София /аз лично съм много доволна от него , ходих и на фетаЛНА ЕХОКАРДИОГРАФИЯ ПАК В КАБИНЕТА НА Даскалов веднъж в месеца идва др Евтимова от София .+ това когато имах веднъж проблем писах на жена му във форума с въпрос и тя ме успокои с компетентно мнение.
Не ми се разходжа до Пловдив за секцио , иначе бих го направила при него.

# 157
  • Ст. Загора
Mecani,  да речем че секциото е по "мед.причини" - имам вече едно секцио и от там автоматично си обречен (така да се каже)е ако много настоявам сигурно може да тръгна нормално да раждам , ама май и аз не искам /пък и в момента постоянно съм с кандида и  постоянно възпалено влагалище и съм сигурна , че яко ще се разпоря при нормално раждане.
До сега ходя при Бузалов на прегледи  , но той е в трета поликл. пък за там само негативни неща чувам, и се чудя дали да не преустановя в Ния Мед. Оня ден етърва ми роди в Ния Мед секцио с Ангелова и е много доволна от отношение,  обслужване внимание и т.н. Пък и вече нямам много време Mr. Green 1 март ми е термина и колкото по малко време остава , по се обърквам  newsm78
И аз имах подобни на твоите притеснения и в крайна сметка избрах д- р Ангелова в НиаМед. Ако искаш съвет относно тези, между които се колебаеш, избери Ангелова. А живот и здраве, към края на месеца ще имам лични впечатления и ще споделя:)

# 158
  • Стара Загора
Супер , ще чакам !
чакаш бебето края на Януари ? Grinning

# 159
  • Ст. Загора
Супер , ще чакам !
чакаш бебето края на Януари ? Grinning
Ще споделя:) Да, чакаме го след втората половина на януари, живот и здраве:)

# 160
Жената беше при Иванов в Иван Рилски преди 4 години .Беше и гинеколог и от началото до края всичко той направи.Много е доволна  Simple Smile

# 161
  • Ст. Загора
Жената беше при Иванов в Иван Рилски преди 4 години .Беше и гинеколог и от началото до края всичко той направи.Много е доволна  Simple Smile
Преди 4 години всички бяха доволни от Иван Рилски:)
Проблемът там е постоперативното отношение, обезболяващите и т.н.

# 162
Грам не ме вълнува как са се държали комплексираните акушерки с мен. За мен е важно, че моята докторка ми обръщаше страшно много внимание и това, че детето ми получи адекватни грижи (роди се с месец по-рано) и двамата си се прибрахме вкъщи живи и здрави . Следващия път пак ще отида в Рилски и пак няма да обръщам внимание на злобните и недоволни сестри. Там вярно даже и санитарките се мислят за богове ама като им се даде да разберат големи душици стават. Че даже и клюки разнасят

# 163
Здравейте!
Аз също имах колебания относно болницата, в която искам да родя, но реших да е Ниамед при д-р Христов. Относно отношението към мен мога да кажа само хубави неща (по Коледа се наложи да остана за седмица в болницата). Надявам се и след раждането да нямам оплаквания, но до седмица и това ще стане ясно. За АГ-то и Иван Рилски нямам лични наблюдения и няма да коментирам какво съм чула или прочела. Всяка от нас решава кое е най-добре за нея и бебето. Важно е да се чувстваш спокойна и в сигурни ръце! И всичко ще е наред!  Peace

# 164
Др Тодоров е специалист по фетална морфология на много високо ниво. Глупости са да се твърди, че е такъв след тримесечен курс. И двете ми деца е гледал, всеки преглед е по 40 минути, измерва всичко, пуска дори диаграмана кръвообръщенито на плода. С първата ми бременност от биохимичния скрининг излезе риск за синдром някакъв. Много се уплаших, а той ми каза : '' Спокойно! Виждал съм този синдром, веднага ще го позная!'' .  Включи ехографа, погледна каквото трябваше и отхвърли категорично риска.  Първото ми дете се роди живо и здраво. Колко лекари могат да вииждат такива подробности,? Веднага ще назначат амниоцинтеза, която е мн рискова, а и скъпа процедура. видя пола на второто ми дете в 14 седмица, при това беше сигурен и предложи да се обзаложим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт