Бъдещи и настоящи майки от Стара Загора - тема 2

• 23 675
  • 205
  •   1
Отговори
# 135
telmi, добре дошла и от мен и безпроблемна бременност! Тъй като моята е първа най-късно след 30-ти януари ще споделя мнение за болницата и начина на раждане. Засега още се ослушвам  Laughing

# 136
Благодаря Ви момичета!   bouquet Следя бременността си при д-р Иванов. Записала съм се и мисля да присъствам на лекцията в събота в Уникато, има ли и други желаещи?

# 137
  • Ст. Загора
telmi, на каква тема е лекцията и в колко часа?Simple Smile

# 138
https://www.facebook.com/events/749927285097346/?ref=22
Секцио или нормално раждане - Стара Загора, 13 декември, 10 часа
Писах на Роси съобщение за включване във фейсбук групата, очаквам включване  Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 08:42 от telmi

# 139
Момичета, лекцията беше много хубава, следваща редовна на 17 януари, а темата - Първи грижи за новороденото. Разбрах, че в болница Ниа Мед има отворени врати всяка сряда, ако има желаещи можем заедно някоя сряда да осъществим една разходка  Simple Smile

# 140
telmi, и ние бяхме на лекцията в Уникато - съжалявам, че късно прочетох написаното от теб! Но за отворените врати в Ниамед съм "за", даже мислих още тази сряда да отида...така че съм от желаещите мами  Party

# 141
Къде бяхте седнали, аз бях вдясно от лекторите на първата маса, с най-малкият корем  Simple Smile
На други места в града провеждат ли се информационни кампании за бременни знаете ли?

# 142
Аз лично не съм чувала за други инициативи от този род...но може и да има. Признавам си - не съм забелязала най-малкия корем, ама на другата лекция ще се загледам обещавам  Wink а ние (аз и таткото) бяхме на голямата маса в дъното, срещу лекторите.

# 143
Момичета до кого трябва да пиша за включване във фейс групата? Писах на РоСи, но нямам отговор от нея.

# 144
Честита Нова 2015 година момичета! Бъдете здрави, безкрайно щастливи и нека Новата Година ни носи само хубави усещания и приятни моменти с любимите хора!  santa2

# 145
Къде бяхте седнали, аз бях вдясно от лекторите на първата маса, с най-малкият корем  Simple Smile
На други места в града провеждат ли се информационни кампании за бременни знаете ли?
Здравей telmi,
през лятото имаше лекции в Парк хотел Ст.Загора, но аз докато разбера успях да отида само на една.

# 146

tifani_81 благодаря за информацията, ще попитам тези дни дали продължават.

Момичета, моля тези от Вас които са минали и знаят, да споделят при кого е добре да се запише час за ФМ /около 20 г.с./, благодаря  Simple Smile

Честито на всички празнуващи днес на Богоявление!

# 147
  • Стара Загора
А аз искам да попитам за Ния Мед и Иван Рилски.Знам ,че всеки избира къде да ражда според това къде работи доктора му, но аз искам като че ли в Ния Мед , мисля че там се държат с по голямо уважение към пациентите си , обаче не знам кой лекар да избера за секцио, които работи там?Помагайте с мнения

Чудя се ,
Мария Ангелова , Христов и с това се изчерпвам , незнам кои други работят там.

# 148
В Стара Загора - никой! Нито за БХС, нито за ФМ. Аз ходих в София при доц. д-р Снежина Томова в Надежда. Поклон пред тази жена!
За НиаМед - Салджийска също изражда, но секцио за мен лично автоматично означава Христов.

# 149
И аз съм чувала, че най-добре за секцио в Ниа Мед при Христов, но за себе си още не съм се ориентирала към болница и лекар за раждане.

Общи условия

Активация на акаунт