Бъдещи и настоящи майки от Стара Загора - тема 2

• 23 700
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
Дали това са симптоми на бременност?

# 121
Направи си тест. Щом вече е закъснял цикъла, теста ще покаже ако има нещо, така да гадаем, не става работата.  Peace
Колкото до бирата....  rotfImao Разбира се, че ще горчи, нали е бира.... Но ако и това те интересува, не, това дали бирата горчи, не е показател, че си бременна.  Party

# 122
Здравейте, бъдещи и настоящи мами от Стара Загора!
В края на януари и ние ще имаме бебенце и исках да попитам дали има момичета от вас, които са раждали (естествено или секцио) в Ниамед, защото май сме се ориентирали към тази болница? В началото исках в АГ-то, сега се двоумя...вярно, че има време, ноооо...споделете мнения.

# 123
Здравейте, бъдещи и настоящи мами от Стара Загора!
В края на януари и ние ще имаме бебенце и исках да попитам дали има момичета от вас, които са раждали (естествено или секцио) в Ниамед, защото май сме се ориентирали към тази болница? В началото исках в АГ-то, сега се двоумя...вярно, че има време, ноооо...споделете мнения.

Аз раждах август в Ниамед, нормално, при д-р Христов. Доволна съм Simple Smile Ако нещо друго те интересува, питай.

# 124
Благодаря за бързия отговор!  Laughing
Миналата седмица минахме информативно оттам и казаха, че предварително трябва да мина на преглед при някой от практикуващите там гинеколози (момичето спомена за д-р Христов), с документите и с изследванията ми, а за самото раждане трябва да нося единствено личните си принадлежности. От написаното от теб разбирам, че си доволна и от отношението на персонала? Престоят 3 дни ли беше? Как стоят нещата с времето за свиждане?

# 125
В момента лежа в НиаМед след секцио при Христов. Препоръчвам с две ръце. Отношението на целия персонал надмина и най-смелите ми очаквания. Нищо касаещо се до мен или до бебето не ми е отказвано до момента. Всички са усмихнати, спокойни и безкрайно отзивчиви. Свижданията са всеки ден от 10.00 до 14.00 и от 16.00 до 18.00. В най-скоро време трябва да започнеш да ходиш на прегледи при Христов, за да се запознае с бременността ти. Успех и дано направиш правилен избор.

# 126
 Hug Честито бебенце! Да сте живи и здрави!
Колко дни ще останете в болницата?
Благодаря за споделената информация! Мисля още утре да се свържа с д-р Христов и да си запазя час, когато е възможно, а и като второ мнение.
Благодаря още веднъж и скорошно изписване!

# 127
Благодаря, вече сме си вкъщи от вчера Simple Smile
Секциото беше на 21-ви, изписаха ни на 25-ти, общо 4 нощувки в болницата.
Лека и безпроблемна бременност до края Simple Smile

# 128
Добре дошли вкъщи ииии само хубави неща!
Благодаря за пожеланията и дано наистина всичко е наред до термина!

# 129
  • Ст. Загора
Здравейте,
очакваме нашето бебенце в средата на януари с планирано секцио. Бременността ми се следи от доктор, който не работи в Ниа мед, а аз съм се насочила към тази болница. Задължително лк д-р Христов оперира т. нар. " външни" пациентки или имам право на избор на лекар от болницата?
Благодаря предварително Simple Smile)

# 130
До колкото съм запозната единствено Христов и Салджийска израждат в НиаМед. А специално за секцио не мисля, че има по-добър от д-р Христов. Аз лично на Салджийска не бих се доверила за нищо на света. Имам си моите си съображения за което. Но можеш за пробваш да посетиш и двамата, и сама да прецениш. Надявам се съм била полезна Simple Smile
Леко и безпроблемно до края Simple Smile

# 131
CapricornS, значи може да се засечем в Ниамед  Laughing Laughing

# 132
  • Ст. Загора
Sossy, много ти благодаря за информацията Simple Smile) Междувременно разбрах, че докторката, която ми води женската консултация също изражда към Ниа мед - др. Ангелова, та ще трябва да избера между нев и др. Христов. Ще съм много благодарна ако някой има отзиви за др. Ангелова:))
Нина_StZ, ще се радвам да се видим:))

# 133
Здравейте момичета, бихте ли приели във Вашата група още една мама, която очаква бебенце през 2015 година здраве. В момента съм в 3 месец, а това е втора бременност за мен. Не съм ориентирана още към начина на раждане и болница. Първата ми бременност и раждане протекоха в гр. София, така че ще се радвам на Вашите отзиви и ще следя с интерес темата  Simple Smile

# 134
Добре дошла, telmi. Лека бременност ти желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт