Какво купихте, преди да родите...

• 15 101
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
  • ул. "Мечтание"
Мен ми е ясно от къде идва, но все още не мога да възприема това, че подобни поверия надделяват над здравия разум. Simple Smile

Ще ми се едното некупуване на нищо за бебето да намаляваше смъртността на бебетата, но уви, не го прави. Whistling Единствено образува нерви на майките.

# 61
  • София
Всичко без количка,защото не исках не ги понасям,свекър ми ни подари обаче за зла съдба и я ползвахме за сън в къщи т.к. малкия не спеше навън, до 6-я месец и после я продадох  LaughingАз и дрехите съм мъ държала на простора и до 40 дни не съм го къпала всяка вечер не вярвам в тия неща.

# 62
Майките слушат бабите  Laughing

# 63
  • София
ОО да те много знаят, доста деца съм отгледала знаеш Laughingразбирам ги нещата.Мойте ги изгоних доста скоростнно сама съм гледала и дете и куче и мъж без да се хваля.  bouquet

# 64
Пълно е с поверия и всичко си е малко до психика.Да не се перат дрехите докато не се роди бебето ... е как ще стане едва ли като се върнеш от родилното ще ти е до пране и гладене. Другото което бях чула да не му се пият очите до 6 месец ... как ще оставиш детето си с немито лице и с гурли  ooooh! то може да има нещо вярно в някой неща ,но не трябва да се приемат буквално

# 65
  • София
Да да разбира се всеки си решава какво ще спази и какво не,моята колега на работа например е супер суеверна и нищо не купи докато не се роди малката, само шапчица,че това според нея помагало бебето да се роди правилно newsm78

# 66
щом няма да се мие и къпе корито не ви трябва  Joy,

# 67
  • София
 hahaha останало ни беше от каката иначе да май не беше много нужно ,под чешмата като в родилното.

# 68
hahaha останало ни беше от каката иначе да май не беше много нужно ,под чешмата като в родилното.
Simple Smile по удобно е особено ако си сама иначе ти трябват двама човека още да го държат (явно тогава идва ролята на бабата Simple Smile ) и това е вариянт да се използват неща от първото дете или някое роднинско например  Simple Smile

# 69
Да да разбира се всеки си решава какво ще спази и какво не,моята колега на работа например е супер суеверна и нищо не купи докато не се роди малката, само шапчица,че това според нея помагало бебето да се роди правилно newsm78
ако е секцио шалче ли трябва да купиш Joy това са бабини дивитини  ,нещата от първа необходимост е хубаво да си ги купим, много по удобно е отколкото да се чудиш как да отидеш до магазина в първите дни Simple Smile

# 70
  • София
ОО да да и аз така мисля ама хората си вярват какво да ти кажа,малкия само с мъжа ми го къпехме,никакви бабетки.

# 71
и за мен е непонятно да се отлага пазаруването на бебешки неща(така или иначе трябва да се купят)да,разбирам родилките и техните притеснения (и аз бях голяма паника)но да мислиш за смъртност в такъв момент,напротив трябва да се мисли положително и пазаруването на бебешки неща е много хубав момент ,на всички пожелавам здрави бебенца   bouquet
За съжаление има и бременности,които не завършват добре.Аз самата пометнах в 28 г.с. и се радвам,че не бях купила много неща.

# 72
ОО да да и аз така мисля ама хората си вярват какво да ти кажа,малкия само с мъжа ми го къпехме,никакви бабетки.
нищо де нека който в каквото иска да вярва няма лошо малко мнения да обменим и да се посмеем сега се сетих че и на фризиор не трябва да ходят бременните  Simple Smile

# 73
  • София
ОО да да вярно,да не се отрежел късмета ли там какво си незнам.И  на работа ,че аз почти до края ходех всички колеги като си носеха обяда оставяха и за нас,че бяхме 2 все едно като ги видим и край ако не хапнеш Laughing

# 74
абсолютно Simple Smile и при мен имаше такива моменти , за жената която е пометнала ако съм засегнала с нещо не съм искала има и такива случаи, дано да са по малко или изобщо да няма най добре   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт