Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд - тема 2

• 46 514
  • 197
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
 newsm44 newsm44 newsm44

БАНГ-БАНГ

# 18
# 19
# 20
# 21

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 17:36 от kali_georgieva

# 22
Кали,

Ритик направо размазва от твоите снимки! newsm03
Сега обаче, ще трябва да намали мускулите за следващия си филм...

# 23
За първи път на екран каскада с флайбординг.

"Снимките с каскадите на вода бяха много сложни. Ние можем да контролираме екшън снимките на суша, но по в морето сме зависими от теченията. Три дни преди снимките, Ритик започна да тренира за каскадите по пет-шест часа на ден. Заснемането на  кадрите във водата ни отне осем дни."
                                                                                         Сиддхартх Ананд - режисьор

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 23:31 от kali_georgieva

# 24

"Никой актьор не се е наранявал толкова по време на снимки"
Сиддхартх Ананд
23.07.2014 г.

За злополуката, операцията и развода...
Режисьорът на «Bang Bang» Сиддхартх Ананд говори за проблемите на Ритик Рошан.

Как се случи този нещастен случай?

Това не беше нещастен случай, иначе Ритик щеше да бъде хоспитализиран. Но ние продължихме снимките, като от Тайланд заминахме за Гърция. Той трябваше да се вдигне на 30 метра във въздуха на реактивна струя и да падне във водата. Ние не знаем, дали водата е причинила травмата. Докторите му казали, че не могат да назоват точните причини. Той сам ми е разказвал, че си е ударил главата в стена по време на снимките на «Kaho Naa Pyaar Hai». Дори това, може да го има по рождение и да се е обострило сега.

Посетихте ли го, когато беше в болницата?

Тогава не бях в Индия. Той ми написа съобщение: "Не се притеснявай, всичко ще бъде много по-добре, от колкото е сега".

Не трябва ли да се използват дубльори за опасните каскади?

Нима живота на дубльорите не е важен? Аз познавам много каскадьори, които загинаха по време на снимки. Мен много ме огорчава нашата неразвита инфраструктура. В други страни вертолетът пристига след 10 минути, за да отнесе пострадалия в болница, но животът в Индия не се цени.

Какво беше настроението, когато Ритик се върна на снимачната площадка?

Когато се върна, голяма част от филма все още не беше сниман. Ние така се притеснявахме, постоянно го питахме, дали е сигурен, че иска да работи  с пълна сила. Всеки друг актьор би помолил за дубльор. Но този човек прави всичко заради филма. Той направи потресаващи трикове/каскади...

Беше ли разстроен? В личният му живот също се случиха сериозни събития...

Той преживя много болка и съм сигурен, че все още много силно я преживява. Но той никога не си позволява да го показва, той знае, че това ще повлияе на боевия дух на екипа. Нито един актьор не е преживявал такива травми по време на снимки на филм. «Bang Bang» беше тежък филм за Ритик.

Как  го поканихте в екипа на филма?

С него се сблъсках на 40-тия рожден ден на Каран Джохар и му казах, че имам нещо като за него. Той ми каза: "Позвънете ми утре". Това е обичайният отговор, който чувам, затова аз не му позвъних. Написах му съобщение след осем месеца. В следващата минута, неговият номер се изписа на моя телефон...

# 25

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 20:10 от kali_georgieva

# 26

Ау Супер е!
Толкова много съм изпуснала.

# 27
Тати Ритик.

# 28
"Всичко е по-особено, когато си с главата надолу.
Уча моите нови "приятели" в тренажорната зала,  
да намират баланса в живота"
- казва Ритик

# 29
"Всичко е по-особено, когато си с главата надолу.
Уча моите нови "приятели" в тренажорната зала,  
да намират баланса в живота"
- казва Ритик

Хипер яко!
Сигурно е невероятно Ритик да е близо до теб.
А тия хлапета си умират от кеф! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт