Проблеми с месечен цикъл

• 2 516
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте
Моля за съвет на 22 съм и месечния ми цикъл е много нередовен имам дете на 1 годинка кърмих около 2 месеца след лохиите (40 дни) не съм пропускала месец идва ми всеки месец но подранява или закъснява нормално ли е това. Преди да забременея цикъла ми беше точен и никога нито ми е закъснявало нито подранявало и не съм имала силни болки а сега ако ми закъснява имам симптоми на бременност (гадене болки отпадналост) а когато ми подрани нямам никакви болки. Ходех на гинеколог и каза че нямало проблем но мен ме притеснява това мое състояние.
Предварително благодаря за съветите Simple Smile

# 1
Ако според лекаря ти няма проблем най-вероятно е заради хормоните. Минава известно време докато се наместят нещата. А и с годините цикъла се променя, поне при мен е така.

# 2
  • София
Ако според лекаря ти няма проблем най-вероятно е заради хормоните. Минава известно време докато се наместят нещата. А и с годините цикъла се променя, поне при мен е така.
+1

# 3
Благодаря Simple Smile
А може ли проблема с цикъла да се дължи на килограмите смисъл преди да забременея бях 62 кг като отидох да раждам бях 68 а сега съм 54

# 4
Здравейте искам да попитам това не ми се бе случвало до сега!
На 8-ми този месец ми свърши цикъла който си идва нормално на 24-25 дни и продължава 5 дни.
Въпроса ми е следния: на 41 години съм, омъжена, но малко залитнах и се озовах в леглото на друг мъж. Секса беше добър, но след 2-3 дни ми дойде цикъла с 8 дена по рано или 12 дена след спирането.Възможно ли е и какво да провя? Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 13:59 от Катя Д.Т.

# 5
Здравейте искам да попитам това не ми се бе случвало до сега!
На 8-ми този месец ми свърши цикъла който си идва нормално на 24-25 дни и продължава 5 дни.
Въпроса ми е следния: на 41 години съм, омъжена, но малко залитнах и се озовах в леглото на друг мъж. Секса беше добър, но след 2-3 дни ми дойде цикъла с 8 дена по рано или 12 дена след спирането.Възможно ли е и какво да провя? Благодаря предварително!

Консултирайте се с лекар е моя съвет. Една позната когато беше на вашата възраст имаше подобен проблем и дори липса на цикъл и си мислеше че е бременна но след консултация с лекар и нужните изследвания се оказа менопауза

# 6
Благодаря! Притеснявам се да нямам някакви разкъсвания, че моя нещо започна да подпитва, говори за нещо друго и изведнъж се сеща и почва да ми прави намеци.

# 7
  • София
Благодаря! Притеснявам се да нямам някакви разкъсвания, че моя нещо започна да подпитва, говори за нещо друго и изведнъж се сеща и почва да ми прави намеци.
В смисъл?  newsm78

# 8

Разкъсването можеш да разбереш и сама при разкъсване кръвта е бистра и в повечето случаи по време на уриниране може да има парене (като слагане на сол в рана) при цикъл кръвта е по различна. Най добре е да се отиде на лекар защото възрастта времето състоянието всичко си оказва влияние. Аз съм имала случай когато бях на 19 да ми свърши и след 15 дена да ми доиде пак поради проблеми със зъб и мъчително ходене по зъболекари  Crazy

# 9
В смисъл?  newsm78
защо пак ми е дошло , да правим секс когато си в цикъл, ти да не си кръшнала че ти доиде толкова роно и такива..........

# 10
Ходих на лекар, няма нищо каза ми че от прекалена възбуда и внушителния пенис, че доста голям си беше и по разгорещения секс се е предизвикало повторна менструация. Честно нищо не разбрах, но съм доволна че всичко е наред.

# 11
  • София
Ами, вземете се образовайте и двамата преди да правите секс!

Общи условия

Активация на акаунт