- прекрасна тема, благодаря ти много.
Приятни моменти.
Мони не пожела, а и аз не го насилих.
Ама много сте бързи, не съм писала от няколко часа, а вие приключихте старата тема и преполовихте новата 

Радвам се, че се престраши да драснеш някой ред. Тук мамите са готини и не се притеснявай да си споделяш проблемите с бебка, както и да поставяш всички питанки, които имаш.
Това в кръга на шегата, разбира се 
Ако му подам някаква дрънкалка или играчка веднага я мята нанякъде
Кротва се като го изкъпя за няколко минути , и се почва наново като се прибере тати от работа ,
Изчаках новата тема за да се включа отново. Аз съм една поизгубила се мама, но се надявам да ме приемете отново, защото много ми харесва атмосферата, спокойната и интелигентна комуникация между мамчетата, която цари тук.
Захранихме се преди 10 дни за пръв път. Въвела съм картоф, морков и тиквичка. Днес изяде към 100 мл.пюренце
Обаче сутринта имахме странно ако и май се е запекла. Приличаше на пластелин и беше много тъмно на цвят. По този повод, утре ще въведа тиква, та да се поотпуснат нещата 

Ние със снимка другата седмица, ако може. Иначе февруарските бебоци по памперси са НОМЕР ЕДНО.

Тези броколи ми се въртят и на мен, но ме е страх че причиняват колики. Аз лично обожавам, дано и Вилито че тиквичката и картофа откровено ги мрази. 
Препоръчани теми