Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Varna
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Мама на Димитко и честито ви зъбче.
Гела за зъби, който ми препоръчаха в аптеката е френски-  Pansoral - пише, че съдържа шафран и лайка и е без захар, но още се въздържат от използване, така че не мога да кажа за ефекта.
За пюретата- след картоф, който Бобо прие с апетит, дадох морков, пащърнак, тиквичка, броколи, карфиол, царевица. В тази поредност. Царевицата е в готово пюре на Bebevita и е много приятно на вкус и аромат. На Bebevita има и с грах и царевица, и мисля да го дам тия дни и него и да си вкарам граха. Иначе всичко ново си давам по 4-5 лъжички към вече познат вкус.
За кашата- започнахме с безмлечна оризова на Слънчо, но я правя с АМ, а от два дни добавям и 4-5 лъжици плодово пюре- в случая ябълка и морков и още повече се харесва. Като грамаж е общо с пюрето около 130 гр и ни стига да издържи до следващото хранене.

# 286
та4и-тъкмо се връщам от аптеката с гелче Pansoral! Препоръчаха го,защото е без лидокаин и няма ограничение в броя намазвания-без да се прекалява,разбира се... Единствено мога да кажа,че малката много го харесва на вкус...  Joy

# 287
Мама на Димитко  Heart Eyes - честито ви почти пробило зъбче. Ние сутринта вдигнахме темп /по скоро я повишихме на 37.4/ дадох малко панадол и край, мисля, че е от зъбките, че последните 2 дни имаме обилно /меко казано/ слюнкоотделяне. Пожелавам ти най-желания подарък  Hug
evenceto  Heart Eyes - да, мила. Днес купихме и кош за кола /този, който бях харесала/ и нова количка. Ето ги:
Скрит текст:
http://prikachi.com/images.php?images/563/7506563R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/564/7506564r.jpg количката е чиполино рио буено -цвят шампанско
а столчето ни е cangaroo
http://prikachi.com/images.php?images/567/7506567N.jpg ей го слънчо как сладко спинка -много съм доволна
http://prikachi.com/images.php?images/569/7506569O.jpg
Надявам се да не съм досадила, а да съм била полезна
Момичета аз да се оплача: дали от зъбите или израства, но моето кротко и спокойно дете избяга някъде и на негово място се появи едно нервно и криво буболече  Cry
Не ми пречи - нека да се криви, но сърцето ми се свива - дано да е от зъбките.
Аз мажа с една глупост "pansoral" и въобще не помага. Дано по-бързо да избиват, че...  Cry
Това е от мен момичета.
Доволна съм от днешния ден, взехме новата кола от сервиза и утре ще я регистрираме вече. Покупките на Мони са страхотни и... довечера мисля да пия едно бяло вино ей така, за награда хаха

# 288
Кръстева,честити покупки-със здраве да си ги ползвате!  Hug

# 289
Феичке, започна да ни липсваш Hug Дано да се поуспокои Вилито, че много кофти така  Hug

То като гледам повечето бебчета не са на кеф, тия зъби побъркаха децата, баси Cry

Кръстева, честити нови придобивки, със здраве да си ги ползвате и хубаво ги полей, за да са здрави Laughing

# 290
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кръстева - със здраве да си ползвате придобивките Simple Smile

Уф ... моята от месеци не е повръщала ... Сутринта й смених АМ с Милумил на Милупа - нещо трудно го пие, а в 16,30 направо го повърна ... Ще пробвам и сега и ... ще купувам друго май ...

# 291
Здравейте  Simple Smile
Днес ни боднаха и цял ден е поспалива. Заспа в 20 ч. днес  #Shocked Май откакто давам каша вечер и заспива много рано. Но аз съм доволна, така имам повече време за себе си  smile3521

Mama_na_Dimitko Честит Рожден Ден!  newsm67 Честито ви и зъбче  Simple Smile

guerry Много е гадно така като заспива късно  Confused И ние преди бяхме така. Сега и хванах цаката. Трябва да си метне нещо на главата иначе не може да заспи. В същото време и мънкам "Мила моя мамо" без думички и държа коремчето. Това последното го правя и за да не и позволявам да се обръща по корем. Но за сметка на ранното ни заспиване, после се будим в 0 ч., 2ч., 4 ч.  и т.н. newsm12

sunny:*kiss Аз взех Дентокинд, но сега три дни ще давам Камилия и ако няма полза, тогава ще го пробвам. мажа с Дологел, но сега не помага.

museto86 Аз дадох млечна кайсиево-ябълкова каша. Сега си поръчах на Хип "Лека Нощ" мека ябълка.

Elefteria След картофа вкарах морков, после тиквичка, тиква и сега от два дни чушка. За друго не се сещам какво да и дам. От пъщарнак и сладък картоф, мисля да се въздържа.

Flower Fairy Да се похвалиш с дивана  Simple Smile

Кошара за игра и аз мислех да взимам, но в последствие реших да и взема един басейн. Пълня го с играчките и и я мятам вътре. Играе 5 мин. и ме търси. Ако и седя до главата си се забавлява. Добре, че не взех кошара, защото на този етап, нямаше да я ползвам.

На всички бебчета с тормозещи ги зъбчета, пожелавам по-бързо да се показват зъбките и да се свършват тези мъки.

Лека и спокойна нощ мами и бебоци   love001

# 292
Благодаря за съветите за пюретата, момичета Hug И утре ще дам картоф и после ще вкарам нещо...морков или тиквичка.

kazushige, какво му е на пащърнака newsm78 Питам, защото вчера купих 2 пюрета картоф и пащърнак, а ако трябва да съм честна, въпреки моите 35 години още не съм пробвала пащърнак, ама гледам, че много го лансират в последно време, та за това грабнах тия 2 пюрета  Thinking

# 293
Елефтериа, и аз отскоро чух за този пащърнак,наистина много се говори за него,особено за захранване.Доколкото разбрах е кореноподобно между морков и  newsm78 айде де....забравих го какво беше. EmbarassedКато се сетя ще кажа.
Почти безобидна,моята дрисличка връщаше почти след всяко хранене.Първия месец смених 4-5 млека.Накрая се спрях на Блемил ар-както всички ар и то е гъстичко и връщането намаля, а откакто се захранихме почти спря(е случва се някой път да върне)Обаче тя не повръща а връще малко като хлъцне или като се оригне,което се е случвало и 2 часа след като се е нахранила hahahaКазват,че като е тежка храната,ляга на коремчето и няма как до повърне.

# 294
Елефтериа, и аз отскоро чух за този пащърнак,наистина много се говори за него,особено за захранване.Доколкото разбрах е кореноподобно между морков и  newsm78 айде де....забравих го какво беше. EmbarassedКато се сетя ще кажа.
Почти безобидна,моята дрисличка връщаше почти след всяко хранене.Първия месец смених 4-5 млека.Накрая се спрях на Блемил ар-както всички ар и то е гъстичко и връщането намаля, а откакто се захранихме почти спря(е случва се някой път да върне)Обаче тя не повръща а връще малко като хлъцне или като се оригне,което се е случвало и 2 часа след като се е нахранила hahahaКазват,че като е тежка храната,ляга на коремчето и няма как до повърне.
аааа между морков и целина май беше Thinking

# 295
  • Англия
На мен повече на ряпа, а не на целина ми напомня вкусът.

# 296
  • Varna
На пюрето от пащърнак е нарисуван морков- аз го опитах на вкус, да знам какво яде детенце- ми има вкус на морков и мирише като него, ааааааааааа ама поне не цапа като него щото е бял.  Joy Joy Аз си взех готово пюре пащърнак и добавих към моето пюре от картофче, защото тук няма къде да намеря такова нещо. А пък да ви кажа, че реших тиквата да я държа в резерв- още не съм дала, че засега всичко е ОК- и да не си разваляме вкуса- да го правим по-сладко обедното пюре от зеленчук, като си го яде и така. Даже мисля тиквата да я дам с кашата следобед-към плодовете. Плодовите пюрета обаче засега мисля готови да си взимам, докато повкарам поне два-три  вкуса, и после вече, ако има от какво да си направя и сама.
Това от нас- днешния ден мина леко - даже Бобо, милия, докато майка му му направи млякото за вечеря си взел бибата и си се пльоснал по корем готов за сън. Оф, абе отговорна майка съм си и това е! Laughing

# 297
Elefteria Приготвям си ги пюретата със зеленчуци от нашата градина. По-точно на свеки де  Simple Smile Малката не харесва особено готовите. Та затова пащърнак и сладък картоф не ми се обикаля да търся пресни. Иначе знам, че го харесват бебенцата  Simple Smile

# 298
Добър вечер, колко сте били активни днес, едвам да ви прочете човек Simple Smile
Кръстева, честити придобивки, столчето за кола мноооого ми хареса, то и ние ще трябва да сменяме нашето и аз пак за Chicco  си мислех, ни сега ме зачуди Simple Smile

И при нас домашните пюрета се приемат по -охотно от другите, но утре отиваме на планина и да видим как ще ги прибутаме. Днес изяде почтин100 гр телешко с картоф и морков. Пащърнакът е доста вкусен, нещо като сладка целина е, без силния вкус и аромат. А плодовите пюрета - кърмата и АМ са си доста сладки, така че те поначало са си свикнали на сладко бебоците.

Някоя кърмеща мама да сподели хитринка как да науча диването да пие пт шише? Пробвах всякакви биберони, веднъж ще смукне от гумен друг път от силиконов...взех й чашка с "човка", повече от 20 мл не ще...а от гуменитв биберони катп засмуче и се сплескват...дали не съм нацелила шишето? Свеки вика като слагам мляко в плодовото пюре да го правя по-течно да свиквала, на мен ми е странно. Аз пак да питам как точно добавяте АМ в пюре -леко разтворено с вода или директно?

Днес пак я мериха и заключението беше че трябва повече мляко, ми аз я кърмя през 3 часа, че вечер преди заспиване и по-често и бутам каши/пюрета 3 пъти на ден, то това дете кога ще спи, кога ще го разхождам ?! Май ще започна да казвам че пие мляко  Simple Smile то затова са детски консултации - да съветват, пък дали ще св прилага тоя съвет си е съвсем друга работа Simple Smile

Лека нощ от мен и спокойни сънища

# 299
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

По едно сутрешно, дъждовно кафе Simple Smile

Моята кифла реши, че е наспана в 5,30 Simple Smile Та, вече съм на 2-ра чаша кафе Simple Smile

Снощи търчах до аптеката да си й купя Хип-а като АМ, за да хапне ... и най-накрая са пуснали такъв по 30 лири в Амазон (че беше от 44 лири нагоре и не си струваше да се поръчва), та накарах ММ да поръча 12 кутии ... да имаме поне до ноември  Joy Няма да си мъча детето я  Wink

Стели 81, моята дрисличка беше 3 месеца на АР мляко, но спря да повръща и минахме на обикновена формула ... Вчера повърна от смяната на фирмата - смених Хип с Милупа ... Сега като си й давам Хип-а всичко пак е ОК Simple Smile

Уф, че вали ... ММ е командировка, аз съм сама с двете ... Май ще си пропуснем последната физиотерапия, защото няма да стигна до там в това време ...

Общи условия

Активация на акаунт