Слънчеви лъчи озаряват ФЕВРУАРСКИТЕ очи

• 24 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
magyg, много сте сладки!!! Честита половин годинка! Много здрави и все така усмихнати! Като гледам, с вас ще вървим успоредно със захранването! Целувки!  Hug

# 376
magyg,ама какви сте сладки-като тортата! Честита половин годинка!  Hug

Благодаря ви за изказаното мнение относно млякото и пюретата!Надявам се,след 10 дена на консултацията да успея да си задам въпросите на докторката,тъй като в повечето случаи ги забравям-трябва да ходя подготвена с тефтер с въпроси или да започна да пия гинко билоба!  Crazy

Относно столчетата за хранене нямам мнение-моя приятелка ми е обещала да ми даде,но не съм я питала каква марка е...  Thinking

# 377
Ооо, Съни, не се притеснявай, аз всеки път съм с лист с въпроси на консултацията. Simple Smile))

# 378
Мерси,момичета,да са ни живи и здрави дечицата,всички са много сладки Simple Smile

Sahasrara, аз днес много се вълнувах,снимах клипче с приготвянето на първото пюре,после клипче с храненето Joy

Съни,аз пиша въпросите си на листче и като отида започвам да чета,че инъче 100 % ще забравя нещо

# 379
Маги, много добре те разбирам! Ние направихме даже две клипчета - в едното храних аз, в другото - мъжът ми.  txtloves

# 380
  • NE
Маги Страхотна е Дари и толкова пораснала. Hug Честита половин годинка.  bouquet
Вари си картофчето, на пара става ужасно лепкаво и слузесто. Peace
Честито захранване, все с такъв апетит да си похапвате.
Съни кис Аз си кърмя след всяко хранене. Първо Вилито си иска млякото, второ така поддържам лактацията. Препоръчва се да се дава мляко до първата годинка. Peace
Нели Не е ли рано за детска кухня? Аз знам, че е след захранването. Whistling

Ние имаме столче за хранене Modesto на Chipolino. Стабилно е и има функция за махане на таблата и лесно се почиства. От самото начало на захранването го ползвам и успях да създам навик за папане в него.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 19:05 от Flower Fairy

# 381
Здравейте,
Ние, с моята малка госпожица , сме си самички, както обикновено, тъй като нашия татко отива на работа в понеделник и се прибира в. Петък, а тази седмица бонус - чак в събота!.....   #2gunfire
Мога ли да попитам дали съм единствената луда, която още от раждането е оставила детето в неговата стая... Спи само в нейното си легло още от първия ден. Така ми казаха акушерките и аз изпълнявам, на тя много бързо започна да спи по цяла нощ, въпреки, че сме на кърма , а тя не засища като АМ.... И пак акушерките ми казаха, че е заради отделянето!  Та, ако някоя майка има проблем с многото будения на детенце, може да пробва да го отдели....
Копчелино, жълтък, ако може дай по натам, живеем в много замърсен свят и алергии се отключват постоянно... Пък и чак такава нужда да има организъмчето на детето от яйце, по-добре месце... Аз, например, яйца не съм яла никога, пък съм оцеляла..

# 382
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За столчетата: аз ползвам старата версия на показания от Феичка - Чиполино Гран Конфорт -> този, които е показан е по-добър, защото е по-компактен за сгъване; таблата може да се сложи отзад и  се мести поставката за краката ... Ама, нали ме знаете, че много, много не обичам да харча пари за вещи (а за приключения, екскурзии и книгии ги давам веднага Simple Smile), та моят го взех от Продавалника ... Там са по 60-80 лв. ... аз го взех за 20 ... май дамата гледаше как  по-бързо да се отърве от него, че наистина си заемат място Simple Smile А и няма табла, но от сервиза на Чиполино може да се поръча за 15. лв ...

ksiela, моята не спи в отделна стая, но си спи в кошарата и явно си е създала навик - угасено и в леглото -> значи сън Simple Smile

magyg, страхотни сте  Hug

...
Иначе имаш да черпиш Феичка хихи Hug
...

ОК:  beer3 - за сега така ... пък някой път може и на живо ... кой знае Simple Smile

# 383
  • NE
Безобидничк Ей такава ми е визиономията само за идеята за бира на открито  beer, ама да не ставам егати кърмачката. hahaha

# 384
  • Varna
Здравейте момичета! Много сте написали едвам ви изчетох. Честити половин годинки на бебоците, изв, че не е поименно, но да не пропусна някой!
Ние с Бобо вече сме във Варна. Бързо сякаш мина този месец в Ловеч, ама какво да се прави- догодина пак. И моето варненче е с ловешки тен.  Joy
Иначе си хапваме домашни пюренца и ни се услаждат доста. Аз варя всичко във вода и става прилично, слагам и АМ и Бобо  добре го хапва. Купешки пюрета давам само, за да вкарам нов зеленчук, че да не се престарая в моето с количеството. Нещо с плодовете сме назад, обаче както доде. Бобо все още си хапва 3 пъти АМ, а другите два са каша с плодово пюре и зеленчуково пюре. Нещо не мога да намеря кога да давам плода и затова е в кашата- не ми се замества все още хранене на АМ с плодово пюре. Иначе, разбрах, че кухнята поне във Варна за първа група след 6 месеца е с АМ, но тия дни ще проверя. Не мисля да се хвърлям там все още- ние тепърва ще започваме да хапваме месо.
За спането - Бобо си е в леглото от първия ден откакто си е в къщи и си спи там без проблеми. От баткото си знам, че така е най-добре за всички- и за него, и за мен.
Изв, че стана дълго- ще има да чететеееее- обаче и въпросче имам- нещо зехтинче, масълце, кога ще добавяме в пюретата- много постни са засега?
Лека и спокойна вечер на мами и бебоци! Hug Hug Hug

# 385
Здравейте мами  Stuck Out Tongue

Аз малко позачезнах, но си намерих ново хоби и съм като пристрастена. Реших, че ще се науча да плета на една кука  newsm53 Много ми харесва и даже утре ми пристигат инструментите и преждите.  newsm53 Чакам ги като топъл хляб.

Зъбите ни морят жестоко. Давам сега пък Дентокинд, но май не виждам полза все още. И наистина в комбинация с жегата става пълен кошмар.

С хапването, днес го пишем пълен провал. Вече това "Бррррррррррр" не ми е забавно, особено с пълна уста, особено на всяка лъжичка. Прави го и на зеленчука и на кашата. Как ще я караме така.... newsm12

Почти безобидн@ Страхотни сте  newsm10 Малката сладурана и тя на кончето  Heart Eyes А за биричката, още малко и ще и се отдадем на корем  Simple Smile

Кръстева Благородно завиждам за режима на хранене  Simple Smile Ние си караме по 7-8 хранения, но сме на кърма. И въпреки това, може би трябваше да се понапъна и да вкарам нещата в реси, ама нищо, да са живи и здрави децата, това е по-важно. Мамите ще спинкат след третата година   #Crazy

magyg Честита ви половин годинка  baloni Страхотни сте  Simple Smile

ta4i74 Мисля, че може малко масълце или зехтин. Аз пробвах веднъж, но не се хсреса, макар, че едва ли е усетила маслото, което беше половин кафена лъжичка.

Това от нас. Лека нощ на всички  Hug

# 386
Тачи, ние сме с абсолютно същия режим на хранене като вашия HugПеди каза вече да вкарваме месце и жълтък-така че утре ще сме месоядни за сефте JoyА  жълтъка още малко ще почака
За столчетата-баткото беше с дървено столче-тези които после стават на столче и масичка.Той до 3-4 годишна възраст си го ползваше -я за хранене,я за игра, я за рисуване.После го дадох на моя приятелка.И сега за дребосъчка пак такова купихме PeaceНо още не е сглобено-сега я храня в столче за кола

# 387
Мамчета,благодаря за инфото за столчето.
Flower,тъкмо за теб си мислех,че май имаше такова-същия модел харесах и аз,жалко че няма в любимия ни св.син цвят.Но нищо ще вземем някой друг.Благодаря Hug
Кръстева,мислех също да варя плодовете,но не им ли се изпаряват витамините така newsm78
За сега съм решила ,при условие,че захранването върви по план и в следващите дни въведа месото,да започнем с детската кухня към края на месеца,т.е на 6мес. и половина.Племенниците ми започнаха с ДК от 5месец,като някои храни се пасираха допълнително за да станат по -редички.Сестра ми нямаше никакви проблеми и с двете деца,на същата кухня бяха,където се глася и аз да се запиша.Доколкото си спомням предлагаха много хубави супи и разни десерти за бебета-плодови каши и т.н.Разбира се,ще се посъветвам първо с педиатъра и със сигурност няма да спирам кърменето-смятам да кърмя докато имам кърма/дано е по-дълго/.Моята не е намаляла изобщо,само ако намаля течностите през деня,тогава се отразява.
Маги,какви усмихнати мацки сте само,честита половин годинка на Дари bouquet
Днес се обзаведохме с малката с някои нови нещица-бодита и гащеризончета за нея и чанта,сандали и малко дрешки за мама-да сме готини и ние Wink newsm68
лека нощ от нас

# 388
маги, страхотни сте Heart Eyes Да и изям лентата Hug

Момичета, нещо ви  изпуснах. Това за детската кухня, тя не е ли от по-късно или пак съм с инфо от миналия век newsm78

# 389
Привет,дами!   bouquet

Магии,честита месечинка на Дарито! Много сте хубави  Heart Eyes
Каzushige, и на мен ми е много мерак за плетене,ма няма кой да ми покаже веднъж и да се науча.Трябва клипчета да гледам,ма не знам дали ще го хвана от там Simple Smile Да ни показваш какво сътворяваш   bouquet
Нели,честити покупки Simple Smile и аз вчера взех на Бобинка малко роклички (че само ме питат момче или момиче  #2gunfire )
,а сега търся еднакви за мен и нея за моя рд и нейния половин (на 23 и 24 този месец  Whistling )

Малее колко сте напред  с това захранване...Ние само на обяд хапваме зел.пюре +кърма,а м/у храненията от два дни давам по мъничко плодово-круша (уж да я поразхлаби,но Ъ-Ъ -ако си пластелинчета   Laughing) .Взела съм и кутия с каша,но хич не ми се иска да започвам - това значи още едно заменено хранене,а искам още да се кърмим по повече Sad baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт