"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 732
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
и нали се сещате Крачола къде ще се прави на мъж и на интересен,пред най наивния и слаб  Peace

страхливец,разпитва да види ,кво му е положението,дали Яман им е казал истината  ooooh!,ама нащо е мъж  Naughty и то на място  Heart Eyes

# 361
# 362
# 363
Селим много добре усеща нещата  Peace ,уникален е този  човек бре  Heart Eyes

усеща,че крият нещо и двамата  Peace,Яман просто неиска да създава повече разправии и неприятности на тези хора,край,иска да е далече от тях,благодарен им е за всичко,сега се чувства гузен и виновен пред тях  Peace,няма да задълбава нещата повече  Peace

# 364
  • близо до брега на морето
Сега като се замислих и аз (рядко се случва hahaha) Ендер си ме дразни.Но в края много повече (каква обида и болка излъчваше Селим).Излиза , че и той дори не я е познавал добре. Вече ми е дерт какво ли ще надроби Еджето--как, кой, къде, кога и т.н.

# 365
# 366
Никиии  Hug Hug Hug
Мимииии  Hug Hug Hug
Суде как се прави на интересна пред АШК  #Cussing out,ама и Селим хубаво ги нареди  Peace,постави Суде на място,набързо я подсети от къде е тръгнала тя и как обществото като на АШК я е приело ,голям е  newsm68
"И ние идваме от бедни квартали " ахахаха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
"ти беше Асуде от Чакъл Тепе" ох немога се пръсна  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 367
# 368
Много е силен Селим,може той да е прекланял глава пред АШК за някой неща,но в името на Яман и справедливостта,за пръв път ще говори така на г-н Асим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 369

как можа да му повярваш на този лъжец,долен,мазен  smile3512

Алоооуууу, я по-полека с обидите  smile3512 smile3512 smile3512

и нали се сещате Крачола къде ще се прави на мъж и на интересен,пред най наивния и слаб  Peace

страхливец,разпитва да види ,кво му е положението,дали Яман им е казал истината  ooooh!,ама нащо е мъж  Naughty и то на място  Heart Eyes

Party Party Crazy Crazy Crazy

# 370
Миличкия ми как го тормозят в затвора,това не е място за него,той е честен и човечен,не трябва да е там  Naughty

# 371
Ивее,не го защитавай  Naughty,тук е виновен до костите  Naughty

# 372
# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт