"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 816
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ани,снощи гледах "Помпей" ,хареса ми,но малко заспах по едно време та го преврътвах  Mr. Green
Музиката и артистите много ми допаднаха  Peace

newsm78 newsm78 аз нищо не харесах от филма, освен главния герой, ама аз си го харесвам отдавна него.  Joy Joy Joy

Тя една позната като го гледа и ми вика: Ама много гадно свърши.  Joy Joy Joy Ами то филм за Помпей как да има хубав край?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 286
# 287
ми да ти кажа Иве ,някакво детско е свързано с принцесите,то не е и преведено,ама на нея и е интересно  Mr. Green,поне кротува да си гледа мама Яман  Mr. Green
Ивеее  Heart Eyes Hug Hug Hug,чек и аз да ти пиша  Joy на пощата  Mr. Green

Пиши, що стоиш?  ooooh! ooooh! Само ти остана  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

хич няма да се мъча на пощата,тука ин директно ти го казвам-ти втори сезон няма да гледаш!
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 ooooh!

сега разбрах откъде е тръгнало това за сезона  hahaha hahaha hahaha аз съм писала сезон, а не епизод  hahaha hahaha hahaha ади поправих го.  Joy Joy Joy Joy Joy

Ти като не се наспа добре снощи  Whistling Whistling Whistling  и гледай кви ги съчиняваш  Shocked ooooh! ooooh!

Вярно не се наспах  Party Party Party затова ще да е  Party Party Party Party Party Party

ами мислила съм за сезон и затова  Joy Joy Joy Joy Изивнявай, милоооо  Hug Hug Hug Hug Hug

Ще гледаме втори сезон, значи?  newsm53 newsm53 newsm53 може и трети даже  Joy Joy Joy Joy

# 288
Ани
Скрит текст:
сякаш режисора е наблегнал повече да покаже любовната страна,отколкото на самия вулкан,въпреки че той там се е опитал да наблегне на ефектите  Peace,общо взето ми е малко слабичък,незапомнящ  Peace

# 289
# 290
Хазарчето си е закрила профила в Т.  Peace

# 291
# 292
# 293
# 294

Наистина!Защо така,тя беще много активна и социално ангажирана. Peace

ми да ти кажа Иве ,някакво детско е свързано с принцесите,то не е и преведено,ама на нея и е интересно  Mr. Green,поне кротува да си гледа мама Яман  Mr. Green
Ивеее  Heart Eyes Hug Hug Hug,чек и аз да ти пиша  Joy на пощата  Mr. Green

Пиши, що стоиш?  ooooh! ooooh! Само ти остана  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

хич няма да се мъча на пощата,тука ин директно ти го казвам-ти втори сезон няма да гледаш!
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 ooooh!

сега разбрах откъде е тръгнало това за сезона  hahaha hahaha hahaha аз съм писала сезон, а не епизод  hahaha hahaha hahaha ади поправих го.  Joy Joy Joy Joy Joy

Ти като не се наспа добре снощи  Whistling Whistling Whistling  и гледай кви ги съчиняваш  Shocked ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 295
  • близо до брега на морето
Недан Laughing.Кардото (малкия) не се е разписвал скоро-за разлика от големия

# 296
  • близо до брега на морето
Ивчо, изпразни кутията-да пиша и аз бре (шегувам се).Аз нямам време да пиша и чета тук hahaha

# 297
не знам защо го е закрила.  newsm78 newsm78 newsm78

# 298
Ивчо, изпразни кутията-да пиша и аз бре (шегувам се).Аз нямам време да пиша и чета тук hahaha

Нищо, метни и ти едно ЛС  Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug

Изивнявай, милоооо  Hug Hug Hug Hug Hug
Ще гледаме втори сезон, значи?  newsm53 newsm53 newsm53 може и трети даже  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Heart Eyes  Party Party Party

# 299

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нищо, метни и ти едно ЛС  Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug

Изивнявай, милоооо  Hug Hug Hug Hug Hug
Ще гледаме втори сезон, значи?  newsm53 newsm53 newsm53 може и трети даже  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Heart Eyes  Party Party Party

Ивчооо  Hug Hug Hug голЕма кореспонденция,джанъм  Party Party Party земи си меринджей  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт