"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 846
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Ади, мина ми, няма да рИва днес повече Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пропуснах 2 епизод,  Whistling  но сезона - тц  Naughty Naughty Mr. Green

аз мислех, че цяла година ШЪ рИвеш  hahaha hahaha hahaha hahaha Бях приготвила кърпчики и големи кърпи да попиваме водата да не се наводним.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Тц, нИдей!  Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy

Сега съвсем сериозно  Crossing Arms  - не знам къде прочетохте, че няма да мога да гледам 2 сезонnewsm78 newsm78  ooooh!  но моля, престанете да ми пълните кутията
ooooh! ooooh!

# 271
Момичета и момчета, толкова ми е хубаво в нас ,да си гледам на спокойствие филма да си свалям снимчици,като се сетя че от понеделник се почва пак работа и ми се реве,сигурно по къснините чак ще успявам да гледам епизодите  Rolling Eyes ooooh!

Трябва и да се работи малко, Даниииии  Hug Hug Hug То хубаво отпуска, ама ако трябва да вися вкъщи дълго време и ще ми писне.  Joy Joy Joy
То да е малко,тя свършване няма  Mr. Green,знам какво е аз едва изчаках да ми мине и майчинството  Heart Eyes,въпреки че е занимавка с бебе,ама като почнах работа и отново се почувствах жизнена  Peace

# 272

това ново ли е?  newsm78 Че тя нали напоследък Серенай прави демонстрации на прически из нета  newsm78 newsm78 newsm78
Тц,не е ново  Stop

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 14:10 от Niky Kotceva

# 273

Пошеснайствам го това, но не мога да се въздържа, оф, бееее, красотааааа! 
Хайде пак  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И пак  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 274
Аниии и мусака и таратор   chef  chef  chef  Mr. Green,много обичам в кухнята  bowuu
Ивеее  Heart Eyes Hug Hug Hug,чек и аз да ти пиша  Joy на пощата  Mr. Green

# 275

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party

Ивее  Hug Hug Hug,зайо гледа принцеса София първа и не мига днес,като и сложа рокличка все ми вика:"мамо,сега съм пинцеса,ама кой ми е плинц"  hahaha Joy

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Всички пинцеси искат пЛинц  Joy Joy Joy Joy Joy
Ква е тая София, интересна ли е?  newsm78 Party Party

# 276

Пиши, що стоиш?  ooooh! ooooh! Само ти остана  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

# 277
Ади, мина ми, няма да рИва днес повече Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пропуснах 2 епизод,  Whistling  но сезона - тц  Naughty Naughty Mr. Green

аз мислех, че цяла година ШЪ рИвеш  hahaha hahaha hahaha hahaha Бях приготвила кърпчики и големи кърпи да попиваме водата да не се наводним.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Тц, нИдей!  Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy

Сега съвсем сериозно  Crossing Arms  - не знам къде прочетохте, че няма да мога да гледам 2 сезонnewsm78 newsm78  ooooh!  но моля, престанете да ми пълните кутията
ooooh! ooooh!

Shocked Shocked Shocked ама това в хубаво, значи ще липсваш на някого.  Mr. Green Къде е Дени да види това?  hahaha hahaha hahaha

# 278
  • Яко в Матрицата...

Пиши, що стоиш?  ooooh! ooooh! Само ти остана  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

А, и аз не съм ти писала - още тогава прочетох, че се притесняваш за 2 епизод Hug Hug Hug

# 279

Дани, пиши и бе .. тя е ветеран и има неограничено място в кутията.  hahaha hahaha hahaha

аз нЕма да ти пиша!  smile3534 smile3534

# 280
# 281
ми да ти кажа Иве ,някакво детско е свързано с принцесите,то не е и преведено,ама на нея и е интересно  Mr. Green,поне кротува да си гледа мама Яман  Mr. Green
Ивеее  Heart Eyes Hug Hug Hug,чек и аз да ти пиша  Joy на пощата  Mr. Green

Пиши, що стоиш?  ooooh! ooooh! Само ти остана  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

хич няма да се мъча на пощата,тука ин директно ти го казвам-ти втори сезон няма да гледаш!
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 282
сега разбрах откъде е тръгнало това за сезона  hahaha hahaha hahaha аз съм писала сезон, а не епизод  hahaha hahaha hahaha ади поправих го.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 283
Ани,снощи гледах "Помпей" ,хареса ми,но малко заспах по едно време та го преврътвах  Mr. Green
Музиката и артистите много ми допаднаха  Peace

# 284
ми да ти кажа Иве ,някакво детско е свързано с принцесите,то не е и преведено,ама на нея и е интересно  Mr. Green,поне кротува да си гледа мама Яман  Mr. Green
Ивеее  Heart Eyes Hug Hug Hug,чек и аз да ти пиша  Joy на пощата  Mr. Green

Пиши, що стоиш?  ooooh! ooooh! Само ти остана  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

хич няма да се мъча на пощата,тука ин директно ти го казвам-ти втори сезон няма да гледаш!
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 ooooh!

сега разбрах откъде е тръгнало това за сезона  hahaha hahaha hahaha аз съм писала сезон, а не епизод  hahaha hahaha hahaha ади поправих го.  Joy Joy Joy Joy Joy

Ти като не се наспа добре снощи  Whistling Whistling Whistling  и гледай кви ги съчиняваш  Shocked ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт