"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 600

Скрит текст:
http://www.tgrthaber.com.tr/magazin/30216.html
Нова интрига май се задава на хоризонта  Mr. Green Mr. Green

Laughing Laughing Laughing гледай, гледай какви неща.  Joy Joy Joy
Според тази статия след появяването на Седеф  в сериала, образа на Ендер е дал назад, спрял да се развива и това е една от причините Мине да напусне сериала.  Peace
Освен това Дафне Каялар (Седеф) е спомената като kız arkadaşı на режисьора Али Билгин.  newsm78 Сега, това някой път го употребяват в смисъл гадже, някой път просто приятелка.  newsm78 Та, не знам каква му е на режисьора Дафне, но явно е връзкарка.  Mr. Green Mr. Green

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

newsm78 newsm78 newsm78 Нещо искаш да кажеш ли?  hahaha hahaha hahaha

Тц,  Mr. Green  само си чИтем  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy разправят, че били нови   newsm78 newsm78 ама Чачко вярно изглежда депресиран  hahaha hahaha hahaha hahaha Серенай, обаче не.  Mr. Green Това ещ да е заради невидимия  Joy Joy Joy Joy Joy

Ти пък къде му видя депресията на Чачо?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

всичко виждам аз, дори и невидимото  Party Party Party Party

Shocked Shocked И си траеш?  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

Вики,
 Hug Hug Hug Ча си е чОк добре, щастлив Whistling Whistling Whistling

smile3521 И двамата са си добре със Серенай,така като гледам. Joy
Каквото и да е положението между тях нищо фатално не е станало ,толкова са млади! Laughing Сега им е времето да правят грешки и да ги поправят .Всичко ,което преживяват  ще им бъде полезен опит в живота. Flutter

Ники Hug, нали писаха по едно време,че  ще почиват с голяма група приятели някъде по морето? Laughing

Едно поздравче  Party Party Party за всички, които обичат френска музика.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аниии Hug Hug Hug,мерси за френското парче! newsm51 Дамиен Сарж -супер! Whistling

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 17:14 от vikktory

# 601
Сери в инстаграм "happy" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
била в Мармарис  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy разправят, че били нови   newsm78 newsm78 ама Чачко вярно изглежда депресиран  hahaha hahaha hahaha hahaha Серенай, обаче не.  Mr. Green Това ещ да е заради невидимия  Joy Joy Joy Joy Joy

Много хубави  Party Party Party Party
Ама Ча ми изглежда напомпан  Naughty Naughty Naughty Heart Eyes
Хайде сега да разберем-снимката на Ча-дали и тя е от същото място.... Whistling Whistling Whistling
Снимката на Ча е от 14 юли или преди това, когато е бил засечен на маса с девойките  Peace http://www.magazinkafe.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikaya-ayrildi-mi/
Като гледам обаче то си е по светло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изпили са по едно кафе вероятно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
Каквото и да е положението между тях нищо фатално не е станало ,толкова са млади! Laughing Сега им е времето да правят грешки и да ги поправят .Всичко ,което преживяват  ще им бъде полезен опит в живота. Flutter

Ники Hug, нали писаха по едно време,че  ще почиват с голяма група приятели някъде по морето? Laughing

Снимката на Серенай е от инстаграма на майка й.  Peace Вероятно двете са решили да прекарат няколко дни заедно. Серенай винаги е казвала, че са много близки, а едва ли е имала много време за нея през натоварения сезон.  Peace

# 603

Хайде сега да разберем-снимката на Ча-дали и тя е от същото място.... Whistling Whistling Whistling
Снимката на Ча е от 14 юли или преди това, когато е бил засечен на маса с девойките  Peace http://www.magazinkafe.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikaya-ayrildi-mi/
Като гледам обаче то си е по светло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изпили са по едно кафе вероятно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
аааа,то затова са приятелките-приятел в депресия се познава  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 604

Peace Peace Peace Hug

Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
# 606

Peace
Е,щом тази е стара,значи онази с водолазния екип би трябвало да е нова?  Thinking
Сигурно притаен под водата следи как вървят снимките на каталога. newsm62  newsm62 newsm62

# 607
Скрит текст:

Снимката на Ча е от 14 юли или преди това, когато е бил засечен на маса с девойките  Peace http://www.magazinkafe.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikaya-ayrildi-mi/
Като гледам обаче то си е по светло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изпили са по едно кафе вероятно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Peace
Е,щом тази е стара,значи онази с водолазния екип би трябвало да е нова?  Thinking
Сигурно притаен под водата следи как вървят снимките на каталога. newsm62  newsm62 newsm62

Ха,ха,в скритата му ръка във водата е харпуна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 17:46 от Niky Kotceva

# 608
http://instagram.com/p/qjcZIEy0sJ/

Тези пък видяха ,че Серенай се накичи с цветенца и да не останат по -назад от нея!...  Crossing Arms Joy Joy
 Shocked А наШта пък веднага ги  обяви за прекрасници . ooooh!
 Joy Joy Joy Joy Joy  
Русокоска с лилавата китка и връща комплимента.  Wink

Много ми харесва Серенай така,и естествените и къдрици са страхотни. Crazy
 Обаче и тя май е позакръглила бедра като Чачко.  Joy

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 18:37 от vikktory

# 609
ГолЕм copypaste играе в комшийските издания-излезе ли някъде,гледай какво става след това  Mr. Green

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/mine-tugay-medcezirden-nede … cok-konusulur?p=2

# 610

Много сладки тука  Grinning Grinning Grinning хем им се иска,хем им не стиска  hahaha hahaha hahaha

# 611
  • близо до брега на морето
Мараба,насъл сън къзлар Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНещо ново да ми кажете,да съм в час-преди да заспим Laughing Hug Hug Hug

# 612
# 613
Мараба,насъл сън къзлар Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНещо ново да ми кажете,да съм в час-преди да заспим Laughing Hug Hug Hug
Абла лебед  Hug Hug Hug почти нищо,дето не знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сери в Бодрум снима каталог с Чико,а и в Мармарис с ането на релакс  Grinning.
Ча депресирано  се гмурка и се кефи,ама дали в Бодрум,дали в Мармарис-дали и на двете места-не мога да кажа  Whistling Whistling Whistling

От ПО ги омешаха по жълтините Седефка с Ендер и режисьора Али -станаха на къблета  и любови  Party Party Party ади бегай легай  Wink Wink Wink то ако има нещо,тела ще ти изписука  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521

# 614
Да турна по един чичек,за Марините днес  newsm51 newsm51 newsm51
Честит Имен Ден на тези,които празнуват Света Марина  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт