154 Американски Летни Глезотии

• 46 240
  • 537
  •   1
Отговори
# 165
  • The QC to be!!!
Атланта, коя е тази голяма верига? Като ходя поне да я избягвам.  Sick

… марихуаната - то къде ли не се пуши.  Close Излизат нови изследвания за ползата и при личение на аутизъм, на алцхаймер… или пионе забавянето на последното. Не всяка марихуна има само хай ефект.

Като ви стегне шапката и всичко ви се вижда в сиво черни-цветове - значи е време за промяна, пък било то и временна - като лонг уйкенд на топло, слънчево и зелено място. Радикалните географски промени на емоционална основа са неудовлетворителни на лонг търм. През желанието за по дълги отпуски и да не ми се цупят като кажа, че искам 3+ седмици минах преди много повече от десителие. Ясно ми е защо народа все взира в ЕС, но е добре да се погледнат и другите окраски.

# 166
Имаш предвид негативите на Европа ли, не мога да те разбера.

# 167
  • The QC to be!!!
Имаш предвид негативите на Европа ли, не мога да те разбера.
Цонне, тя Европа не е едно цяло.  Wink Един пример, понеже ми е пресен и пред очите. Познати се преместиха от Япония в Герм, да избегнат негативите на Яп. Сега пък в Де др. неща ги дразнят. Много хора като тръгнат да се местят си мислят, че от другата страна на улицата тревата е вярно по зелена и само зелена и никога не съхне и са едни асъмптшънс… майка плаче. Ми сори, но където и да е си има и + и -, а компромиси винаги трябва да се правят. Никъде не е само хай лайф и от статус куо на горе. Отпуски, бенефици по майчиство, болест, дообразование са супер, но има други трески & трънчета дето много дразнят.  Rolling Eyes

# 168
  • У дома
Бейби, Портилос.

Марихуаната я усетихме навсякъде като бяхме в Кали миналото лято, при нас не е така. Но това беше и първата миризма в сградата на летище София като кацнахме това лято  Confused
Аз пък се надявам моето второ ходене до БГ да ми е било за последно. И тук нещата не са розови, но там ми се видя много по-зле.

# 169
Такъв мързел като в Сащ и Канада, не съм виждала през живота си. Поне в компаниите, където съм работила. Само се чудех как не заспиват....

# 170
Аз пък не знам как мирише марихуаната...

# 171
На мен ми мирише на гадно, в Ямайка я предлагаха под път и над път, в САЩ не съм я усещала.

# 172
  • У дома
На skunk. Аз пък бих си направила крем за лице, ако ми попадне от някъде Simple Smile

# 173
При нас съседите пушат трева и мирише и при нас. Малко като във филма със Сет Роген сме.  Rolling Eyes

По големите, разплути компании наистина можеш да си мързелуваш без никой да забележи. Аз работих за голяма болница две години и рядко имаше ден, в който да съм заета от 9 до 5. И на джим ходех, и домашни си пишех, и се мотаех... Просто нямаше работа, а самоинициативата не водеше до реакция от шефа (да ме похвали примерно). Самата ми шефка също не беше особено заета и това въобще не й пречеше. Всеки ден едно и също, а като й доскучее, си намира някакъв дребен кусур да мениджва поради липса на нещо по-сложно Simple Smile Аз обаче усещах как активно затъпявам.

При напускането ми шефката на шефката ме попита имам ли идеи как да заработи отдела по-ефективно. Аз й казах да елиминират позицията ми и май са ме послушали Simple Smile

# 174
Бейби, на теб лично какво не ти харесва? То ясно, че никъде няма рай. Peace

# 175
  • USA
Ха, и на мен ми миришеше на марихуана на летище София това лято Simple Smile. Да не сме пътували с един полет. Wink
В моя квартал в Кали не ми е миришело на марихуана, но си знам че я има под път и над път. Би ми било много гадно ако съседите я пушат, защото миризмата и ми е противна.

# 176
Цитат
В моя квартал в Кали
Winx къде в Кали си?До колкото виждам в тази тема почти всички са от източния бряг.
аз също не знаех как мирише марихуаната,докъто мъж ми не подуши веднъж и ми каза.И аз рядко надушвам около нас,то и рядко се вижда човек с цигара де Sunglasses

за работата:почти винаги в корпоративни компании може човек да намери да се скатава,много рядко става това в малки компанийки,а пък ако си селф, то дупе да ти е яко,защото си зависи от теб.

за носталгията:аз съм мнямала такава,пътувам из света от 19 годишна,не ми е липсвала бг никога...та и за това и нямах депресия при преместването си тук,може би защото съм си с американска душичка. Sunglasses

# 177
  • USA
В ЛА съм. Ти къде си?

# 178
Мъжът ми много иска  да направим една почивка в Мексико. Много приказки слушаме за там , но мен лично не ми се струва много безопасно.  Дайте идея за хубаво  безопасно туристическо местенце и от къде мога да взема пакет- полет и ол инкузив хотел,

# 179
Мъжът ми много иска  да направим една почивка в Мексико. Много приказки слушаме за там , но мен лично не ми се струва много безопасно.  Дайте идея за хубаво  безопасно туристическо местенце и от къде мога да взема пакет- полет и ол инкузив хотел,
Cabo San Lucas,
Cosumel,
Ensenada са прекрасни дестинации за почивка има и круизи до там които аз горещо препоръчвам.

winx,ние сме в ОС,Ранчо Санта Маргарита...доста далечко сме от вас.Надявах се да сте по близко Sad

Общи условия

Активация на акаунт