154 Американски Летни Глезотии

• 46 259
  • 537
  •   1
Отговори
# 225
  • Чикаго / София
Мишки честити ходещи крачета на Спас. Все напред и към успехи да го водят!  А вие вдигайте всичко на високо сега Simple Smile

Фея и аз ужасно се дразня за случаят с тези деца. Избеснях направо. Ейййй, прост народ бе. Съжалявам ама е така.  Страхуваш се от това, което не познаваш защото си достатъчно ограничен, за да погледнеш по-надалеч от собственото си село. Направо не ми се коментира.

п.п при нас превалява два дни, много добре ми се отрази и детето свърши домашните без всеки 5 мин. четниците да ми тропат на вратата, даже един ми разясняваше разгорещено, че америка е фрии кънтри и не мога да държа чавето затворено повече от час Joy

Joy  и аз се посмях на това доста.

А при нас замириса на есен. Последните няколко дни сутрин бяха нечовешките 8-10 С.

# 226
 Joy Четниците, а!?!?  Joy

А, не! Yea or nay беше референцията за референдума, а шотланският сериал е Outlander - като видя "исторически достоверен" и "секси мъж без гащи" в едно изречение винаги нещо трепва в моята душа и макар и без ТВ (окупирано от половинката) веднага го издирих. За моя мъка единственото ми време за четене/гледане е вечер в леглото с таблета, но по-добре от нищо... сериалчето е добро за приспиване! Другият, който ометох за 2 нощи и ме впечатли с феноменална актьорска игра беше True Detective, изключителен (и тежък)!

Разпадна ми се плана да подаря за РД на ММ iRobot  Tired Той си мечтаел за телевизор, представете си!

# 227
Outlander ще издиря, а тру детерктив ме е много люби, играха та се късаха, започва нов сезон тези дни.

# 228

Разпадна ми се плана да подаря за РД на ММ iRobot  Tired Той си мечтаел за телевизор, представете си!

Хахах.  Joy А кой модел робот му беше избрала? Това ще е моят пуш презент за мене си.

Фея, брой ме и мен към гневните и засрамените. С такава лекота обръщат гръб на деца.

Бебето идва ноември, а може и ранен декември. Има още време.

# 229
Аз пак с културен шок, без дори да ходя до България. Mr. Green Crazy

# 230
Аз пак с културен шок, без дори да ходя до България. Mr. Green Crazy

какво стана?

# 231
Влизам , на бързичко с една молба- съпргът ми ще пътува с Плами за БГ. Може ли някои да ми изпрати прмерно пълномощно за пътуване

# 232
Сексапилната учителка и изборът и на тоалет. Laughing

# 233
АП, днес ще ходя на изложбата на Салгадо, а близо до офиса ми има и работи на Дж. Нактуей. Тях ще гледам сл. седмица.

П. П. Току-що си взех билет и за лекция на Салгадо тази събота.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 20:44 от Фея Кръстница

# 234
 Shocked Aу, Фейо, това е мийн удар под пояса! Ще взема да зарежа моите и да се поглезя с едно идване до ИСП и Мома! Иначе Салгадо само на ТЕД съм го слушала!

И Нактуей, а!?! Безобразие! Нали знаеш, че той ни местен, Масачусетски? много е тежък психологически той, иди, но с идеята, че можеш и да ревеш, гледаш и ревеш!
Ако ти попаднат Testino + Avedon също задължително ги виж! Изключителни изложби!

Гадната Скуба бях харесала  Tired

Цонне, много секси ли беше момата Simple Smile От Южна Америка или от бившия блок?

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 03:23 от Agent Provocateur

# 235
  • usa
агент, предполагам цонка е шокирана от бг учителката на първокласници, чиято снимка се върти в нета...

# 236
Агент, отскочи насам. Хем ще сръбнем по едно кафенце.

И Салгадо, и Нактуей съм гледала в ТЕД.

Изложбата на С. C. е умопомрачителна. Едвам дишах, човек. Утре ще се върна, че покрай децата имаше кадри, които не успях да доразгледам. Поне фръцлите бяха провокирани и сега събрали глави над "Дженезис".

МизShocked Брех, брех, каква даскалица!

МВК, нямам такова пълномощно...

П. П. Агент, it got even better. Отидох 25 мин. по-рано за лекцията, та да си намеря хубаво място за сядане. И в коридора без малко да подмина С. Салгадо и жена му. Достатъчно беше да възкликна "oh, my goodnes!" и ме попитаха дали искам да се снимам с тях. Познай дали се съгласих Simple Smile

Скрит текст:

Лекцията беше фантастична и с час по-дълга от обявеното.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 01:15 от Фея Кръстница

# 237
Привет от София!
Опуши ми се душата, Ей, продължават да димят навсякъде..хубава есен е, градът е чист и роден..много култура, книжарници,деца спретнати с къдрички и нагиЗдени в пясъчника (чак Моментен срам ми се образува с моето, дето редовно се спрята с различни чорапи, обувки и пр)

# 238
И на Анет, и на Феята завиждам много Simple Smile

# 239
Имам въпрос: какво мога да направя, за да избегна out of network charges докато раждам?

Лекарите ми са ми в застраховката, но каква е гаранцията, че няма да ми се лепне някой out of network? Особено като няма да имам контрол върху педиатъра и всякакви консулти, които може да са нужни...

Общи условия

Активация на акаунт