154 Американски Летни Глезотии

• 45 908
  • 537
  •   1
Отговори
# 300
  • в едно миланско село
знам, знам. остава ми, значи, да черпя при възможност  Laughing
но, ако смееш, пускай адреса, да видиш как ще ти звънна неочаквано  Joy

# 301
От звънене не ме страх, ама гледай какво става, ако ми застанеш на вратата. Здлавей. Flutter Joy

# 302
  • в едно миланско село
не цениш ти изненадите!  Joy

(сори, разлигавих се в темата ви, ама Цонна е виновна!)

# 303
 Цонна, кви спагети? Фиям, Кампари пускай!

иначе и аз ползвам епилатор, кола маска на лентички има даже в хранителните магазини при козметиката.

# 304
  • в едно миланско село
моля, направете си списък на поръчките, за да мога да се организирам  Laughing

so what?, имам епилатор и лентичките са ни навсякъде в суперите. щерката ми е лигава, щото съм я свикнала лошо  Rolling Eyes, но е стисната като баща си, особено ако ще си плаща сама.
та, тъкмо повод за превъзпитание, сега ще ви натопя, че всички избягвате козметичките, да се научи да се справя сама  Crossing Arms Laughing

# 305
 Laughing Милото! Феям, пусни го да плати $70+ само за бразилиън, напомни и че в САЩ типът е задължителен и поне 15% и ще видиш колко бързо ще се научи, че има повече от 1 начин да се правят нещата... сестра ми като се изнесе от къщи преди години се прибра след 3 дни с лафа "абе вие знаете ли колко струва 1 хляб!?!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(а не беше тийн, 2 магистратура караше)

# 306
Агент да да се яви по служба моля.

Фей, ама тя не живее в БГ  Crazy

даже 11 и последните военни спекулации подминаваме в мълчание  ooooh! Човек ще си рече, че нямаме БГ паспорти и ген  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

!
Така заради нашия провокатор загледах сериала и чакам ''българката следа''  Laughingни паспорт, ни военни ..... а и не можах да намеря първите епизоди.

# 307
Hear прочетох назад, че търсиш разкази за раждане, ще ти пратя на лични моят от второто раждане ( с размерите на пътепис е  Joy ).

Попаднах на това инфо и помислих, че може би ще е полезно за някой  Wink :

Цитат
За всички пътуващи България WORLD SUNSHINE TRAVEL 773-273-7144 има удоволствието да предложим билети на :
Най-Ниските Цени с тръгване след 25 Септември 2014 до края на Aприл 2015.Цените са за двупосочен билет с включени всички такси.Местата са ограничени.Полетите са с кратък престой и възможно най-кратките времетраения по време на вашето пътуване !!!
Website : www.worldsunshinetravel.com
Email : info@worldsunshinetravel.com
Houston-Sofia - $ 803 ( 1 stop)
Los Angeles-Sofia - $ 955 ( 1 stop )
San Diego-Sofia - $ 1293 ( 2 stops )
Chicago-Sofia - $ 810 ( 1 stop )
Washington, DC-Sofia- $ 902 ( 1 stop)
New York-Sofia - $ 950 (1 stop)
Dallas–Sofia - $ 1219 ( 1 stop)
San Francisco–Sofia - $ 1120 (1 stop)
Boston–Sofia – $ 902 ( 1 stop)
Las Vegas–Sofia - $ 1320 ( 1 stop)
Miami-Sofia - $ 1091 ( 1 stop)
Tampa-Sofia - $ 1103 ( 2 stops )
Orlando - Sofia - $ 1103 ( 2 stops )
Saint Louis - Sofia - $ 1126 ( 2 stops)
Seattle - Sofia - $ 1283 ( 2 stops )
Detroit - Sofia $ 1003 ( 2 stops)
Denver - Sofia - $ 1184 ( 1 stop )
Предлагаме варианти за билети до :
Варна, Бургас , Букурещ, Истанбул а също и пътвания от други градове в САЩ.Както и Ваканционни пакети на много ниски цени

# 308
Сега проверих, посочените цени са може би на Еърфранс, а с турските авиолинии е дори по-евтино

# 309
  • The QC to be!!!
Фея, чудех се дали да пусна този линк заради коментара ти за отношението към бежанците в Бг…

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 19:06 от Baby*

# 310
Бейби, ужас...

Не знам дали е форумът или новата OS на Applе, ама всичко подкача, мести се, своеволничи и дразни...

Научих нов израз: hoity toity. Обичам го тоя Тери Пратчет! Нямам насита на неговите книги.

# 311
а с турските авиолинии е дори по-евтино

Стана ми любопитно, колко е с турските? На мен ми се стори супер ниска посочената цена от Хюстън. От тук билетите са ужасно скъпи, за летните месеци под $1400 трудно се намират...

# 312
И цените на самолетни билети СОФ - НЙС през Каяк или Малинчо са съизмерими с показаните. Чудно защо това не се отнася и за Хюстън.

Днес стават десет години, откакто стъпихме на американска земя. Как лети времето...

# 313
И на мен ми стана любопитно и проверих от Хюстън до София за Ноември е $890, Февруари е $740!, Април - $815. Цените от Орбитц, произволни дати, турските авиолинии.

feiam, ако дъщерята е сръчна от Сали Бюти Съплай може да си купи всичките такъми за коломаска, които се използват в обикновените салони и да си прави сама:

http://www.sallybeauty.com/skin-care-hair-removal/Skin05,default,sc.html

Хиър, успех и лек финал като му е време.

# 314
а с турските авиолинии е дори по-евтино

Стана ми любопитно, колко е с турските? На мен ми се стори супер ниска посочената цена от Хюстън. От тук билетите са ужасно скъпи, за летните месеци под $1400 трудно се намират...
Между $740 и 760-770 зависи от датите. С $10 по- скъпо с KLM

Общи условия

Активация на акаунт