www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Може ли някой да ми прати покана?  Simple Smile Ще си правя днес регистрация и ще пусна първа поръчка  Blush П.с. Благодаря на Лита за бързият отговор   bouquet

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 16:10 от Chloé

# 511
На 06.10 пуснах първа поръчка с промоции на Vichy  и искам да попитам дали получвате уведомение там , където живеете или просто минавате през пощата?

# 512
  • гр. София
Получавам разписка в пощенската си кутия, че имам пратка в пощата. - това е за домашен адрес
За служебен адрес - директно ми ги носят пратките.

# 513
Благодаря , Шоколадче.

# 514
  • По широкия бял свят
Момичета, какво ще ми препоръчате за почистване на грим. До сега съм ползвала мицеларна вода и тоалетно мляко, но доста се налага да натисна за да си изчистя спиралата. Ще ми се да е продукт, който ще ми спести този натиск в зоната около очите.

# 515
  • Sofia
Момичета, какво ще ми препоръчате за почистване на грим. До сега съм ползвала мицеларна вода и тоалетно мляко, но доста се налага да натисна за да си изчистя спиралата. Ще ми се да е продукт, който ще ми спести този натиск в зоната около очите.

Lancôme Bi-Facil е доста хубав продукт, почиства с лекота. Peace

# 516
  • Пловдив
И аз ползвам този дегримьор, като преди това почиствам спиралата с топла вода и леко разтърквам миглите между показалеца и палеца няколко пъти. Така се избягва натиска на очите. Накрая, когато почти вече няма спирала на миглите, минавам с тампонче с Bi-facial. Много добре и нежно почиства и не дразни очите.

# 517
Аз пък съм много доволна от двуфазния разтвор на Микса Simple Smile Всичко на очите махам с него с лекота.

# 518
  • София
Аз пък съм много доволна от двуфазния разтвор на Микса Simple Smile Всичко на очите махам с него с лекота.
И аз така, а да не говорим, че е десет пъти по-евтин  Laughing

# 519
И аз така, а да не говорим, че е десет пъти по-евтин  Laughing

Да! Simple Smile Сега даже беше на някаква промоция в ДМ.

# 520
  • София

Bubble, ти ползвала ли си техни фон дьо тени да ми кажеш кой номер си?  Mr. Green Защото аз миналата седмица не поръчах, исках да изчакам и Ести за техния Дабъл Уеър евентуално. А пък те питам теб, че преди време ти ми каза, че ползваш 108 санд на Кларинс и на мен ми пасна идеално и явно сме с подобни кожи.  Crazy
Ползвала съм Double wear,ама не помня кой номер беше

Благодаря ви за препоръките относно Rituals,като пусна поръчка ще се похваля Simple Smile Чакам примамлив код.
densi ,в сравнение с бътърите на Боди Шоп по-леки ли са,или по-силни ароматите и като текстура приличат ли си?

# 521
О много по - силен е аромата и като консистенция няма нищо общо.

# 522
  • Бургас
Уффф, и Ести само до Англия.  Rolling Eyes

Ами, че аз по-добре да си поръчвам от официалните сайтове и на Ести, и на Клиник, както и правех досега.

# 523
  • София
 Да и аз видях тази сутрин това за ЕЛ:
Due to shipping restrictions, this brand is not available in Bulgaria Rolling Eyes

# 524
Да, ама видяхте ли какъв подарък има при поръчка на 2 продукта на ЕЛ?
Отделно освен този сет на Ести има и още един с една четка, т.е получаваш бонус 2 сета  Peace Мен единствено ме дразни, че с превозвача докато си получа поръчката минават 3 седмици. Иначе за 1 седмица е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт