www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   3
Отговори
# 60
Кодчето за 15% отстъпка, при покупка над 30 паунда, знаете ли до кога е валиден? Simple Smile

# 61
Само аз ли още не съм си получила поръчката от 04.07 с кода -10п?  Sad
Другата седмица съм на море, вече взех да се притеснявам, чакам си слънцезащитния продукт  Confused

Не си само ти - и моята от 05.07. не е дошла все още.

# 62
Днес ходих да търся в пощата, ами не е дошла. Вече имам съмнения, че е изгубена, за 16 дни да не пристигне. Друг път като съм поръчвала за седмица е пристигало. Ще им пиша да видя какво ще ми отговорят.
Жалко, че си бях напоръчала продукти за коса, а наличните ми свършиха. Ще се наложи да  купувам  от магазин.

# 63
  • в 1001-та нощ
Нищо не са 16 дни, на мен и повече ми се е бавила, особено, ако е затрупана с нови пратки  Peace

Сега е и отпускарско време, като има код има повече работа - споко, има време  Peace

# 64
Моята от 08.07 с кода за -10 L дойде на 16.07.
Много съм доволна:)

# 65
  • София
Без да видя, че има нова тема, писах в старата и после я заключих ooooh!. Явно някакви остатъчни мод права са ми останали. Laughing

# 66
Още чакам пратка изпратена на 01.07, при 21 минали дни ми казаха да си почакам да станат 35 :/

# 67
Аз пропуснах кода,защото трябва да поръчвам продукти за коса до Габко....Последната ми поръчка от предишния код за 10П. така и не я получих.....Това ми е третата открадната пратка от сайта,и вече ще трябва всичко да поръчвам до английски адрес....
За мен това са ОТКРАДНАТИ пратки,и вече никой не може да ме убеди,че не са....

# 68
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
вероятно наистина са откраднати.... като се замислиш, че на тях има и цената, някой недобросъвествен служител/ка на пощата винаги може да си ги прибере, а и никъде не те карат да се разписваш или да показваш лична карта (поне на мен не са ми искали), какво по-лесно от това.

# 69
На мен винаги ми искат лична карта, като взимам от пощата... Но ако наистина са откраднати - отврат  Sick

# 70
  • София
На мен винаги ми искат лична карта, като взимам от пощата... Но ако наистина са откраднати - отврат  Sick
И на мен ми искаха картата,сега вече ме познават и минавам и без,само с подпис в една книга.Откакто си получавам нещата в централната поща не съм имала проблем,бързо пристигат,но преди в кварталната имах три случая на загубени пратки и накрая блокиран от feelunique акаунт  Crossing Arms Какво се е случвало с тези пратки не знам,откраднати или загубени не мога да кажа.
 Имах един шампоан пък,който дойде три месеца след поръчването му.

# 71
Не съм се замисляла дали и клонът има значение - аз съм в централна поща и само оттам ги взимам. Бавиха ми доста една поръчка, но се оказа, че си е седяла мирно и кротко в пощата, а служителките там изобщо нямат координация с нищо.

# 72
И аз имам същите съмнения, че пратката е открадната. Ще станат 3 седмици почти и не е пристигнала. Аз съм в Италия при нас пратките ги носи пощальон и никъде не се подписвам,че съм я получила. Последните два пъти ми я прибира комшийката, че пощальона като никои не слезе я оставя под пощенските кутии. Тя се е карала с неги, че не е коректно и оставена така всеки може да я вземе. Нещо тррябва да се промени.  Поне да се подписваме като пристигнат или да може да се проследява пратката и така ще лъсне къде се гъбят

# 73
Запис, да съм в час с намаленията  Flutter

# 74
И на мен ми искаха картата,сега вече ме познават и минавам и без,само с подпис в една книга.Откакто си получавам нещата в централната поща не съм имала проблем,бързо пристигат,но преди в кварталната имах три случая на загубени пратки и накрая блокиран от feelunique акаунт  Crossing Arms Какво се е случвало с тези пратки не знам,откраднати или загубени не мога да кажа.
 Имах един шампоан пък,който дойде три месеца след поръчването му.

Аз също получавам в централна поща и винаги срещу лична карта   Peace   Всичко до сега е идвало безпроблемно  Praynig  Понеже съм дала адреса на офиса, едната пощальонка ми ги носеше направо в офиса, но пак съм се разписвала на едни листи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт