www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
момичета, код -15%
"To celebrate the wonderful weather we've been having, we are giving you 15% off everything* until July is out.
Use code JULYSUN at checkout
*Discount excludes Stila, Gatineau, ghd, Ole Henriksen, Lily Lolo & Moroccanoil."

# 91
  • София
Аз съм щастлива - от вчера са пуснали пак Тера Ора-та на Гарлен и си я поръчах. Дано всичко с поръчката е наред и дойде. Simple Smile

renni79, моля те за линк, нещо не мога да я намеря  newsm78.
10х!   bouquet

Aми няма я вече. Още в петък вече я нямаше. Сигурно пак е свършила. Ще видим дали ще я получа, че се чудя откъде са им дошли тези няколко бройки.

# 92
Чакам поръчка диспачната на 19.07. Има ли някой вече получил от тази дата ?  Simple Smile

# 93
 Embarassed  Момичета знам че е обсъждано, но не можах да го намеря из темите как се пращаше покана на някой за да има 10% остъпка  newsm78

# 94
  • на 90 км от морето
Embarassed  Момичета знам че е обсъждано, но не можах да го намеря из темите как се пращаше покана на някой за да има 10% остъпка  newsm78

Избира се Recommend a friend - намира се в лявата част на екрана (по спомени там беше Blush )

# 95

Избира се Recommend a friend - намира се в лявата част на екрана (по спомени там беше Blush )

bouquet   Благодаря   bouquet  Най долу в по тъмно сивото поле е  Peace   поне там го намерих, може да го има и на др място

# 96
  • София / Перник
Каква е отстъпката за РД и точно в деня ли трябва да се направи поръчката?  newsm78

# 97
  • София
5/20 паунда, в размките на един месец. Peace

# 98
  • София / Перник
5/20 паунда, в размките на един месец. Peace

Мерси!   bouquet
Предполагам в месеца на РД Simple Smile

# 99
  • София
В рамките на 1 месец от изпращането, което е на р.д.  Peace

# 100
  • In transit
не точно..по скоро в рамките на 1 месец от получаването трябва да се активира кода, след това още известно време може да се ползва. Точно ползвах един за "липсваш ми" като го активирах даже на 35 ден и пуснах поръчка още 2 седмици след това.

# 101
  • Sofia
   А този за "Липсваш ми" на каква стойност е? Simple Smile

# 102
  • София
не точно..по скоро в рамките на 1 месец от получаването трябва да се активира кода, след това още известно време може да се ползва. Точно ползвах един за "липсваш ми" като го активирах даже на 35 ден и пуснах поръчка още 2 седмици след това.
Как от активиране?  newsm78 От както последваш линка ли?  newsm78

# 103
  • In transit
Как от активиране?  newsm78 От както последваш линка ли?  newsm78
да, нали като кликнеш на линка в мейла и ти казва "благодарим ви, вашия код е вече активен" (нещо такова беше) и оттогава до момента, в който пуснеш поръчка кодът ти седи активен. Даже по памет мисля, че и в писмото пишеше, че е активен 1 месец след активирането му.

# 104
  • София
Цитат
Your birthday offer is valid for 30 days only. Click button in email to activate.

Това пише, пък от кой момент...

Общи условия

Активация на акаунт