www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Получих код за -10% за уикенда: PLUS10

Тъкмо влизам да го напиша +1  Peace

# 211
  • София
Момичета, препоръчайте пудра / фон дьо тен търся нещо качествено, дълготрайно с матово покритие Praynig

Ако харесваш, леко, пудрено покритие, предлагам Lancôme Air De Teint Foundation, аз съм със странна кожа, зимата суха, лятото мазна, лъсвам непрекъснато, с този ФДТ си реших проблема, без реално да си личи, че съм с ФДТ!
http://www.feelunique.com/p/Lancome-Air-De-Teint-Foundation-SPF15-30ml

# 212
Получих код за -10% за уикенда: PLUS10

Тъкмо влизам да го напиша +1  Peace

Аз вече пуснах преди малко поръчка с този код, получи се  Whistling Flutter

# 213
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
адски много ме хвана яд, че не поръчах с кода за -5 паунда  ooooh! шоколадовите маски които бях харесала за около 4 евро и бяха на -40% сага са без намаления, не знам защо  Tired май нищо няма да си взема, пък дано пуснат по-хубав код  Praynig

# 214
И аз така цяла седмица се канех, и днес към 13:30 часа я набрах поръчката и кода за 5 лири си работеше, но нещо имаше да свърша на работа, и след 1 час, кода вече беше аут  Close
Но пък се възползвах от 10 %.  Grinning

# 215
  • София / Перник
Мога ли да ползвам отстъпката за РД заедно с 5те паунда от покана или няма да стане?  newsm78

# 216
  • No Line On The Horizon
Здравейте! Правя си регистрация в feelunique и не ми става ясно кой адрес да избера. На първа страница в темата пише, че доставката е по поща, но адрес на доставчик в UK ли трябва да посоча или български адрес. В сайта пък прочетох, че доставката за поръчка над 10 лири е безплатна. Обърках се нещо от много разсъждения  Grinning

# 217
  • София
Доставката до БГ над 10 лири е безплатна, като поръчките идват в пощата. Доставчик ще ти е нужн ако искаш да поръчаш парфюми или други спрейове, тъй като тях вече не ги изпращат до БГ.  Peace

Десита, няма да стане.

# 218
  • No Line On The Horizon
Благодаря, kashmir! Направих си регистрацията.

# 219
  • София
И аз така цяла седмица се канех, и днес към 13:30 часа я набрах поръчката и кода за 5 лири си работеше, но нещо имаше да свърша на работа, и след 1 час, кода вече беше аут  Close
Но пък се възползвах от 10 %.  Grinning
Същото и при мен. Но с комбинирането на -20% + този новият за -10% си се получи точно цената за крема, който исках да взема, ако бях ползвала - 5 лири кода. Wink, без да се набутвам допълнително с неща в кошницата, от които нямам нужда. Flutter

# 220
Момичета, препоръчайте пудра / фон дьо тен търся нещо качествено, дълготрайно с матово покритие Praynig

Ако харесваш, леко, пудрено покритие, предлагам Lancôme Air De Teint Foundation, аз съм със странна кожа, зимата суха, лятото мазна, лъсвам непрекъснато, с този ФДТ си реших проблема, без реално да си личи, че съм с ФДТ!
http://www.feelunique.com/p/Lancome-Air-De-Teint-Foundation-SPF15-30ml

Благодаря за отговора! Мисля, че е точно това което търся, и при мен проблема с лъсването е на лице през лятото, но също загледах и този
http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Le-Teint-Touche-E … t-Foundation-30ml

# 221
a.l.e.n.a мисля си че ти си поръча миглоизвивачката на Шисейдо, моля те сподели да ли си доволна. Сега пак е намалена и и се чудя?

# 222
  • в 1001-та нощ
Много съм доволна, препоръчвам я  Peace

# 223
Много съм доволна, препоръчвам я  Peace
Благодаря, поръчах и сега по миглите ще се познаем Grinning

# 224
В понеделник ли изтича кода или в неделя в полунощ

Общи условия

Активация на акаунт