www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
А на мен изобщо не ми излиза намалението на любима марка... Сложила съм си ИСЛ обаче като гледам после в кошницата изобщо не е отразено 10% намаление   Thinking
А на някой да му е пристигнала пратка, шипната на 28.08?

На мен също не ми се отразява 10% намаление за любима марка  Tired
Да не би да трябва да се въведе код?

За любима марка 10% не се отразяват в кошницата,а като премините на 2-ра стъпка за потвърждаване на адреса  Peace Така или иначе ако в кошницата въведете кода FINAL10 като минете на 2-ра стъпка няма да има промяна в сумата,защото няма да отрази допълнително 10% за любима марка  Peace

# 286
  • No Line On The Horizon
И аз се възползвах от final10.

Препоръчах сайта на приятелка, която направи поръчка, но не ми отрази 5-те лири. Случвало ли ви се е?
На мен веднъж ми се случи и им писах е-мейл. Те ми отговориха, че момичето не е използвало моята препоръка, но въпреки това ми дадоха 5 лири само заради това, че съм й изпратила покана. Много са коректни, така че им пиши да проверят.

Написах им писмо и сега ще видим дали ще реагират. Интересното е, че изпратих покани до няколко приятелки, които не получават писмото. И в папка Спам липсва. Като се опитам да изпратя покана наново дава съобщение, че този мейл вече фигурира в базата им.

# 287
А на мен изобщо не ми излиза намалението на любима марка... Сложила съм си ИСЛ обаче като гледам после в кошницата изобщо не е отразено 10% намаление   Thinking
А на някой да му е пристигнала пратка, шипната на 28.08?

На мен също не ми се отразява 10% намаление за любима марка  Tired
Да не би да трябва да се въведе код?

За любима марка 10% не се отразяват в кошницата,а като премините на 2-ра стъпка за потвърждаване на адреса  Peace Така или иначе ако в кошницата въведете кода FINAL10 като минете на 2-ра стъпка няма да има промяна в сумата,защото няма да отрази допълнително 10% за любима марка  Peace
Ясноо, мерси Simple Smile Пробвах да комбинирам -5 паунда за РД с още10 % сега ама не става..

# 288
ALENA получих миглоизвивачката на шисейдо много е хубава, отново  bouquet  bouquet че я препоръча.

# 289
  • Sofia
   Пуснах една поръчка с кода преди малко, но страшно много се ядосах, че ето този шампоан е изчерпан в момента – цената му щеше да дойде повече от чудна, предвид че е намален значително, а и щях да приложа кода за 10%. Дали си заслужава да поизчакам ден-два, да видя дали ще го заредят или да поръчам някой друг направо? Но като се замисля, то май няма друга атрактивна алтернатива, така или иначе. smile3516

# 290
Едва ли ще заредят.

Този е алтернатива, но е хидратиращ:

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-In … ir-Shampoo-1500ml

А пък аз много харесвам този:

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Vi … or-Shampoo-1500ml

Бих споделила к-во с някой, ако поръчва

# 291
  • София
Аз също използвах допълнителното намаление и си взех червило на ИСЛ за 14,18 паунда крайна цена. Hug

# 292
  • Sofia
Едва ли ще заредят.

Този е алтернатива, но е хидратиращ:
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-In … ir-Shampoo-1500ml

А пък аз много харесвам този:
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Vi … or-Shampoo-1500ml

Бих споделила к-во с някой, ако поръчва

Благодаря ти за предложенията.  bouquet И аз им хвърлих едно око, още щом видях, че харесаният от мен е изчерпан. От хидратация нямам никаква нужда към момента, понеже маската ми, така или иначе, е с много силно овлажняващо действие, а пък за Vitamino Color в описанието пише, че е доста лек шампоан, а на мен ми трябва нещо с по-интензивно действие.

Май ще се въздържа от поръчка на шампоан, натам отиват нещата, няма смисъл да купувам нещо ненужно ей-така, само защото е на добра цена. Rolling Eyes

# 293
Black Cat 13

Ти какви проблеми имаш с косата си? Аз последно време купувам корейски шампоани и съм страшно доволна от тях.
 Аз искам до потвърдя, че кодът за РД не работи заедно с "любима марка"  Sad Сложих си в един от профилите РД за септември, проверих, но нъцки... Поне използвах 5 лири  Mr. Green

# 294

Simple Smile

Cette offre se termine lundi 8 septembre 2014 à minuit.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 17:07 от bubeto 29

# 295
Момичета, като платиш веднага ли ти дърпат парите, че искам да направя поръчка обаче нямам достатъчно пари в картата и се чудя ако сега я направя и утре сутрин отида да вкарам ще ми приеме плащането. Знам, че има някакво техническо време докато го приемат, но досега не съм правила така. Някой пробвал ли е?  Peace

# 296
  • Sofia
   fandango, за да не спамя повече тук, ако искаш погледни темата за "Професионалните серии за коса" – там съм писала някои неща по въпроса, но като цяло нямам изявени проблеми с косата си. Просто искам да експериментирам с нови продукти, а този шампоан ми хареса, най-вече заради супер изгодната цена. Peace

aDaMaNt^, мисля, че няма как да пуснеш поръчка, ако нямаш пари по сметката, но нищо не пречи да пробваш.

# 297
  • Пловдив
На мен ми ги дърпа веднага, ако нямаш пари в момента може би няма да позволи да пуснеш поръчката.

# 298
  • в 1001-та нощ
Така е  Peace ако не мине плащане - няма поръчка, продуктите ще си стоят в кошницата  Peace

Зузи  Blush и аз много й се радвам  Blush

# 299
И аз така си мислех, но бях длъжна да попитам Mr. Green Нищо ще се лиша от няколко неща, което не е голяма загуба всъщност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт