www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
И аз мисля така да направя, но откъде да съм сигурна, че в офиса ще ми го донесат директно, а не само известие? Че ако ми донесат известие дори не знам къде е пощенския клон тука Grinning

Напиши, като получател първо името на фирмата и после твоето. Служебната поща винаги я носят до адреса на фирмата  Peace Както, между другото, трябва да правят и с "личните" пакети  Crossing Arms

# 541
Доообре, ще пробвам Simple Smile Мерси!

# 542
Здравейте,моята голяма поръчка я разделих на три и първите две днес дойдоха наведнъж.Сега остава третата дето е за най-много пари.Дано и с нея нямам проблем. Praynig
Обаче имам лек проблем.Поръчах си метеорити на Герлен,но дойдоха доста строшени вътре в кутията.Все пак струват 36 паунда.Да им пиша ли на тия от сайта.Как се процедира.Досега проблеми с поръчките си не съм имала. Cry

# 543
Здравейте,моята голяма поръчка я разделих на три и първите две днес дойдоха наведнъж.Сега остава третата дето е за най-много пари.Дано и с нея нямам проблем. Praynig
Обаче имам лек проблем.Поръчах си метеорити на Герлен,но дойдоха доста строшени вътре в кутията.Все пак струват 36 паунда.Да им пиша ли на тия от сайта.Как се процедира.Досега проблеми с поръчките си не съм имала. Cry

разбира се, че трябва да пишеш. Направи снимки и им изпрати, обясни ситуацията, те трябва да ти предложат или нов продукт или рефънд. само че отговорът може да се забави, но ще го има.

# 544

разбира се, че трябва да пишеш. Направи снимки и им изпрати, обясни ситуацията, те трябва да ти предложат или нов продукт или рефънд. само че отговорът може да се забави, но ще го има.
писах им току що,но не сложих снимки.ако поискат ще направя разбира се.Чакам отговора им.Много ме е яд да се разправям с простотии значи.Голям съм карък Cry

# 545
  • ВАРНА
по-добре направи снимки -те са доказателство на думите ти и колкото по-рано след получаването и виждането на състоянието на продукта ги направиш - толкова по-правдоподобно е,че е виновна доставката,а не че ти си ги изпуснала вкъщи например  Peace

# 546
  • Бургас / София
От ЛФ са станали много бързи за по малко от седмица ми пристигна поръчката, но жалко че е само подаръка към нея, които не е никак малък де маша за коса Дива на стойност 30 паунда  Mr. Green . Сега си чакам серума на Шисейдо.

# 547
  • Пловдив
Момичета, гледам във ФБ страницата има информация за декоративна козметика на Givenchy - Coming soon  Simple Smile

# 548
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
оффф сигурно и нея няма да я доставят до България  Crossing Arms

# 549
  • Пловдив
Има отдолу коментар, дали ще доставят до Финландия, да не е като Ести.....но няма отговор

# 550
  • Бургас / София
Аз някои ден ще се осмеля и ще пробвам с превозач, но по нататък.

# 551
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Аз Есте си поръчах с превозвач заради подаръка, той май бързо е свършил. Дано ми го пратят все пак да не се окаже, че не е наличен  ooooh!

# 552
  • Пловдив
Няма никакви проблеми с превозвач, аз ползвам Габиели и съм много доволна. В началото много се страхувах да използвам превозвачи, тъй като първият ми опит беше доста стресиращ - купих си обектив за фотоапарат, който хич не беше евтин, и един месец го издирвах къде е, а от превозваческата фирма не си мръднаха пръста да направят нещо по въпроса. Накрая всичко завърши благополучно и си имах коледен подарък (вече вярвам, че на Коледа стават чудеса  Grinning), но нервите и притесненията бяха големи.
Откакто използвам Габиели нямам никакви проблеми, всичко се вижда и се проследява. Да не говорим, че ФЮ дават и номер за проследяване, когато доставят в UK.

# 553
  • София
Момичета, гледам във ФБ страницата има информация за декоративна козметика на Givenchy - Coming soon  Simple Smile

Супер  Heart Eyes Много са им красиви празничните и лимитирани колекции Simple Smile

# 554
  • Sofia
Аз някои ден ще се осмеля и ще пробвам с превозач, но по нататък.

О, то, даже с превозвач е по-сигурно, отколкото с доставка директно до Б-я, според мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт