Ах, тези анимета!

• 5 811
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте,аз съм се пристрастила към Наруто,Death note и Bleach.Чудя се дали има и други майки които също гледат анимета.Даже съм си поръчала кослплей костюм на Конан (от Наруто).Ще се радвам да чуя,че има и други майки които гледат анимета

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 09:09 от Редактор*

# 1
 Привет! Ще започна с това, че надявам се, че не е проблем да говоря на "ти", нали?  newsm03
 Гледала ли си класиката "Yu-Gi-Oh!"? Беше нашумяла доста преди повече от 10 години и имаше една мания да се колекционират карти. За жалост не си спомням много анимето и си го бях изтеглила, но поради малкото свободно място, което ми остана на лаптопа, го изтрих.  Joy Надявам се, че скоро ще си разчистя музиката и ще си го изтегля пак.

# 2
Харесвам аниметата,преди гледах доста,но и сега понякога имам потребност да зяпам нещо неангажиращо.Предпочитам да са Mystery,Bishounen/Bishoujo,Ecchi и онези ученическите в които момиче и момче се залюбват и държат за ръка. Mr. GreenБез проблем гледам Shounen-Ai и Yaoi.
Май най-много си харесвам Shoujo,като се замисля Grinning
Обаче Flutter повече предпочитам филмите на Studio Ghibli и Makoto Shinkai.

# 3
 Имаше едно аниме, което като тематика беше хем криминале, хем ученическо. Grinning Беше за едно момче - детектив, което постоянно беше облечено в син костюм. Като бях малка (някъде 4-5 год) постоянно го гледах и ми беше любимо. Опитвам се да го намеря, но уви!
 Дали някой се сеща за кое става дума? Ще съм много благодарна!   Kissing Heart

# 4
Naa98,сигурно е някое от този списък,но си е цъканка да го откриеш.

# 5
  • гр. София
Имаше едно аниме, което като тематика беше хем криминале, хем ученическо. Grinning Беше за едно момче - детектив, което постоянно беше облечено в син костюм. Като бях малка (някъде 4-5 год) постоянно го гледах и ми беше любимо. Опитвам се да го намеря, но уви!

Сигурно е Detective Conan.

# 6

Сигурно е Detective Conan.

Да, точно то е. Simple Smile Благодаря ти много, както и на Tuonsmile3525

# 7
Хентая брои ли се?  Mr. Green

# 8
# 9
Еми пак не гледам.  Mr. Green И с него и без него.  Laughing

# 10
Да, аз гледах преди, но вече не ми е толкова интересно. И гледах анимета, и четях манга.

# 11
  • зад парка
От поста в началото разбрах около  6 думи...  Joy

# 12
Здравейте! Аз също искам да ви попитам за едно аниме. Гледах го много отдавна, търся, но не го намирам. Разказваше се за 4 - 5 момичета, които са членки на клуб по лайт музика (или нещо такова) и правят група. Спомням си също, че китаристката (главната героиня) е с къса, кафява коса и е мн. мързелива, освен това в началото не можеше да свири на китара..
Нещо такова беше...

# 13
  • гр. София
Lodovica Comello, по описание ми прилича на K-On!, но не съм много сигурна. Не съм го гледала. Ако не е това, което търсиш, виж тук.

# 14
Точно това е! Много благодаря!!! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт