Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
А, нищо особено, Нелчо, евридейски непретенциозни аромати  - за мен - Salvatore Ferragamo Attimo , за него - Azzaro Chrome Sport

# 256
  • на североизток от Рая
А, нищо особено, Нелчо, евридейски непретенциозни аромати  - за мен - Salvatore Ferragamo Attimo , за него - Azzaro Chrome Sport

То и аз не съм претенциозна, бе.  Whistling Туй Ферагамо не го познавам още.  Thinking За Азарото само плюсове.  Peace

# 257
Такаааа ей ме на значи  bowuu
Елинка благодаря ти за подаръка  Hug Hug Hug Чудесен избор на книга, аз най-вероятно щях да кажа така за всички, но като че ли имах предчувствие за тази. Явно й е дошло времето Hug
Благодаря и за пожеланието на картичката, да ти се връща съвсем скоро. Стига с тази работа. Имаме нужда от почивка и четене  Blush Дано скоро да имаш възможност за такава  Peace Магнитчето естествено веднага отива спретнато при останалите 65867454577 магнити, които имам (предната игра Гиговче също ми изпрати и магнитче, освен всичко останало  Heart Eyes ) А тази червена дама на точки от магнитчето е Нели нали  newsm78  Hug

Тичам да се разберем с Мария за утре   animal037 Само да не ни мине зъболекар път Grinning

# 258
  • на североизток от Рая
 Ех, Точ, пак красиво си го написала!   Hug И красив подарък си получила. Ели знае как да докосне тънката ти струна, а?!  Laughing

Утре ви искам двете с Мария като магнит една до друга, че да ви прегърна.  Praynig Hug Hug Нищо да не ви минава път пу пу пу.

# 259
Честит подарък, Точ и браво на Ели!  Hug

Леле, ама тази шуменска среща много голяма се очертава! Браво  Hug
Ще чакаме да разказвате  Hug

# 260
  • ГОре на черешата...
Точице, честито и браво на Елинка - как само те зарадва  bouquet!

Леле, ама тази шуменска среща много голяма се очертава! Браво  Hug
Ще чакаме да разказвате  Hug

И снимки да показвате  Grinning

# 261
Още си ходя ухилена от емоция  Mr. Green
Тръгнах на заколение. Ако не пиша скоро, значи съм си отишла от ужас  Tired

# 262
Хелоу  Hug

Точ, книгата ти е страхотна, поздравления за избора на Ели.
Миж, честити аромати  Peace
Довечера чакам чанта  Crazy Дано де, че може да няма каквато съм поръчала. Ако съм късметлийка  ще се похваля обезателно, стискайте ми палци  Crazy

Нели, благодаря, че питаш за мен  Hug
Много ми е горещо, не се живее, искам да е зима  Outta Joint

Гале, пускай вече змиите и гущерите, че ми се изчака чакалото да ги видя  Mr. Green

# 263
  • на североизток от Рая

Тръгнах на заколение. Ако не пиша скоро, значи съм си отишла от ужас  Tired

Уф.  Tired Потриса ме.

Кифче
, не остана много топлото. То досега се стискаше времето, трай още мъъъничко. Чантата да я покажеш непременно, не пречи да плакнем око в това-онова.

Мариетко, то снимки може би ще има, ама аз никак не съм фотогенична и не обичам да се снимам. Ще видим, може пък да съм симпатична на тез снимки. Тя Точ си умее, ще я накарам да позамаже тук там, да ми придаде вид на изглед.

Аз тази вечер чакам хладилник, ще ми звънят след 5 ч. да го приема.  Flutter

Чакам и книга да ми доставят, но защо ли не дойде днес?  newsm78 Да не ме търсят утре като ме няма.

# 264
  • Benelux / Varna
Чуден подарък на Точица! Стискам палци да не е "умрела от страх" при стоматолога!
 И такива и за Мимето ще стискам утре! Момичета, да се погрижите за нея утре, да сияе от щастие, че да не мисли за операцийката!

Кифче, да се похвалиш с новата чантичка!

И на Миж, честити нови аромати!

Foxysilver, добре дошла при нас! Сигурна съм, че ще ти е уютно тук!

Галеее, чакамеееее те,,,,

Нелко, стига си се тревожила за такива кокетски неща, нямала да бъде фотогенична, айде стига бе,,,усмивка щом на лицето ти грей, друго нищо не е важно! А съм сигурна, че всички ще сте ухилени до уши! Айде тичай сега на маникюр, педикюр, прическа, грим, нова рокля,,, hahaha Joy ( шегувам се нали знаеш  Heart Eyes, знам че носиш на майтап Wink)

# 265
Точица, дано съм те зарадвала!  Hug Надявам се книгата да те намери в подходящия момент и да усетиш и надеждата в нея зад трудностите и тъгата. 

Трябва да призная, че първоначалният ми избор беше "Пазителка на тайните", но на сутринта си промених решението. Дано не съм сгрешила.

Киф, всички те мислим. Надявам се да си добре и да се разхлаждаш с безалкохолни коктейли.  Hug

Нели, Миж, благодаря за разбирането. Да, по уважителни причини отсъства колежката ми. Аз приемам положението, ще се работи, няма как. Но просто виждам как с мъжа ми май няма да почиваме това лято. Е, аз поне имам една малка утеха - ще чакам август месец да изкача още един връх с брат ми.  Simple Smile

# 266
  • на североизток от Рая

Нелко, стига си се тревожила за такива кокетски неща, нямала да бъде фотогенична, айде стига бе,,,усмивка щом на лицето ти грей, друго нищо не е важно! А съм сигурна, че всички ще сте ухилени до уши! Айде тичай сега на маникюр, педикюр, прическа, грим, нова рокля,,, hahaha Joy ( шегувам се нали знаеш  Heart Eyes, знам че носиш на майтап Wink)

Laughing Laughing Laughing Роклята май ще изгладя след малко, като се захлади, де, сега си е живо изнасилване да включвам ютия. Останалите подробности - тц, не съм кокетка аз, и ноктите са изрязани до дъно, не ги търпя никак. Прическа няма как да имам, не ми се получава, грим не нося, е и, не съм кифла, види се. Като измита чиния съм у главата, дето го ползват тоя лаф в грим темите.

Ще се опитам да разсея Мария, дано да не им е притеснено на момичетата, че то като те притиска време и ангажименти, не е спокойно на душата. Обаче голям жест правят и двете.  bowuu

# 267
Довечера чакам чанта  Crazy Дано де, че може да няма каквато съм поръчала. Ако съм късметлийка  ще се похваля обезателно, стискайте ми палци  Crazy

WOW!!! Чанта ли чух??  Desigual ли???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чакам да се похвалиш  Flutter
Аз съм мнооого доволна от моята, да не кажа, че откакто я взех, все с нея си джиткам  Laughing

# 268
Фокси  Hug
Благодаря момичета, аз повече за срещичката мисля отколото за зъболекаря. Опитах да отложа посещението, но имат свободен час чак за след месец.
Днес от бягане и време не ми остана да се правя хубава, та и аз само с усмивката ще ходя в Шумен  Laughing
Нелчо, там където ще се събираме удобно ли е за деца, да знам дали да ги вземам с мен?
Точ, чудна е книгата, в началото ми трябваше малко време само да посвикна със стила. Чакам новини как е минало днес  Hug

# 269
А, Нелчо не я слушайте нея... каквато си е мацка, утре ще е първа кипра, ще видите вие  Laughing
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт