Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • на североизток от Рая
 Лелеее, Исе, аватар и подпис, любимите ми котки, а котешката лапичка ме разтопи.  Heart Eyes И аз имам котки  и мислех оня ден да се пременя с тях, но забравих.

Мария е прекрасна, а като й видя косата..., завиждам, защото аз си нямам. Мразя моята.  Twisted Evil

Благодаря за инфото за зоопарка!  Hug А билети плащат ли се? При нас е безплатно, но и няма какво да се гледа. Намира се в лесопарк "Кьошковете", до бирената фабрика точно. Аз нали само до там карам колата,  Joy, комбинирах го с удоволствие за малкия.  Simple Smile

Аз сега като първа клюкарка ... да не си помислите нещо Joy  smile3505

Ти пък! Кефиш мЪ, шти звънна.  Hug

# 91
  • в огледалото на живота
Нели,котаците и аз обичам много,особено черничките...нищо,че уж били носели лош късмет... Mr. Green
Мога ли да милвам и гушкам хич не ми пука дали са черни или бели... Laughing

Мария е прекрасна, а като й видя косата..., завиждам, защото аз си нямам. Мразя моята.  Twisted Evil

Благодаря за инфото за зоопарка!  Hug А билети плащат ли се? При нас е безплатно, но и няма какво да се гледа. Намира се в лесопарк "Кьошковете", до бирената фабрика точно. Аз нали само до там карам колата,  Joy, комбинирах го с удоволствие за малкия.  Simple Smile

Ох,то таз коса хич не е много за завиждане,че трудно се подържа,ама какво да се прави...кокетка ми е тя... Blush

Входа беше символичен,ама като не си спомням..... Thinking

# 92
Опаковах, пакетирах, надписах и утре моето пакетче пътува надалеееече  Heart Eyes  Mr. Green

Пък аз утре ако не получа пакетче, ще е чаааак по-другата седмица  Sad ама нищо, ще си мра от нетърпение на морето  Laughing Hug

# 93
Във Варна входа беше 1.5лв за възрастни и 50ст за дете, наистина символично, а на делфинариума също ходим често и сядаме в кафенето отдолу, където едната стена е аквариума на делфините и децата са много щастливи да ги гонят насам - натам  Laughing

# 94
Ехоооо. Ама колко сте изписали  ooooh!
Да изклюкаря и аз - Гиговче е добре като гледам ФБ. Дано скоро се включи да разказва Peace
Вени браво на твоето дете!
Нелка - идвайте тук на зоопарк. Само да не съм на работа и там ще ви заведа, и на аквариум. И на влакче ще се повозим. Снимки ще има  Flutter А сега събирай идеи за освещаване на кухнята от Мариетка  Mr. Green
Мариетка довечера съм на работа, много моля да няма някой земетръс, че ме е страх Sad По-лекичко и нежно, ако може  1dating
Някой пропуснах ли  newsm78 Извинявам се  Blush  bouquet

И сега най-важното! Днес рано, рано сутринта едно пакетче тръгна в западна посока. Мило другарче, тичай утре до пощата моля те  Hug

# 95
  • Сред лисици
Браво, много хубави снимки от Нели и Девичка! Мария е..... Heart Eyes
Доста време не съм стъпвала в зоопарк. В Бургас няма. Най-близкият е в Айтос и е доста мизерен, но поради липса на друга алтернатива редовно водят децата от детските градини там на екскурзия. Не съм ви споделяла, че първата ми месторабота беше точно в зоологическа градина - софийската bowuu. Близо година работих в сектор Маймуни  Mr. Green. С най-добри чувства си спомням този период от живота си  Laughing. Беше си купон  Crazy
Притеснявам се, като чета как изпращате книжките си, а аз ще го направя чак другата седмица. Но другарчето ми не проявява голямо нетърпение, та няма страшно. Опитвах се да предположа аз на кого бих могла да съм дружка, но се оплетох и се отказах засега. Пробвах се да открия и коя книга от списъците ни е 516 страници и е написана от мъж (Петя, защо ти трябваше да ми пускаш тази муха)и пак не успях Rolling Eyes. Явно никак не ме бива като детектив.
Вени, чудесно е, че ще учи детето в желано училище! Hug
И за Гигова се радвам, че си прекарва добре въпреки усилията на природата да и развали почивката.

# 96
Авлига  Joy Сектор Маймуни  Joy Ако беше казала Варна, щях да попитам дали не си ме виждала в нкоя клетка  Joy  Hug Hug Hug
И аз се оплетох като пате в калчища с тези жокери. Остава да си чакам чинно  smile3502

# 97
  • Пловдив
Вени, честито, казахме ти ние, че всичко ще е Ок! Сега вече се поглези по някакъв начин - време ти е  Peace

Нели, поне си имате някакви животинки, нашата зоологическа градина я затвориха преди години и така до ден-днешен, уж ремонти, уж проекти  ooooh!

devi4ca, прекрасен тоз лъв  Heart Eyes

Авлига, звучи доста интересно и заинтригуващо това с работата ти в зоопарк  Embarassed

На делфинариума не съм била от дете...как ми се иска пак, чувала съм, че зоопарка в Ловеч бил много хубав.

# 98
  • Benelux / Varna
Много хубави снимки Нели! Що пък така без пари, тия животни с какво ги гледат, нали парички за храна трябва минимум?

Девичка, като видях дъщеричката ти, та се сетих да те питам: какво стана с проблема с оченцето? Всичко наред ли е с малката душичка?

Авлига, ти си била направо в рая! Много обичам зоопаркове!
То и тая цена от 2 лв е смешна във Варна за зоото, после що нямаме свестни и хубави зоо-та.

Мария, те не само децата се лепят по прозорците в сладкарницата на Делфинариума, и аз и аз!!!  Joy

Аз се наканих да пусна малко снимки от едно френско градче във фейса, ама сякаш не ми се ще да ги изтипосвам тука, ако някой му се гледат да свирка, ще му дам достъп.

# 99
Зори, аз веднага свиркам. Иска ми се на следващата отпуска на ММ да го заведа на полуромантично пътешествие някъде  Laughing Полу-то е заради дребните, ама и те заслужават  Heart Eyes

# 100
Аз да си призная съм със смесени чувства към зоопаркове, както и към циркове  Rolling Eyes
Боли ме сърцето като гледам затворените животни... Да, знам, че това е единствения шанс на много от нас да ги видят, но въпреки това ми е тъжно...
А за цирковете пък изобщо не ми се говори  Stop Приемам единствено акробатичното изкуство, всичко останало - особено дресурата на животни!!! - ми е силно неприятна като знам как е постигнато всичко това ...  Confused

Извинявам се за казаното, дано не наранявам нечии чувства...  Blush

# 101
Миж, така е! Но има и има доста животни, от тези в зоопарковете, които не биха оцелели в естествената си среда. Само ми се иска да се работи в посока да им се осигурят по-добри условия  Peace

# 102
  • Benelux / Varna
Е това не е кой знае колко романтично, но в това градче времето е спряло, а аз точно това харесвам напоследък! Одухотворяват ме! Като от оная хубава книжка:
 "А, не, не по магистралата, Момо, не по магистралата. Магистралите казват: минавайте, няма нищо за гледане. Това е за глупаците, които искат да стигнат възможно най-бързо от една точка до друга. Ние не се занимаваме с геометрия, а пътешестваме. Намери ми малки, гиздави пътчета, които разкриват всичко, което може да се види."
 Рядко се наканвам да пускам снимки, имам хиляди от последните две години, които не съм качвала, а за щастие имах възможността да посетя страхотни места, но просто не ми остава време.
Ще отворя албума и ще ти го пусна!
Но истината е, че последното място което много ме впечатли мен лично е миналогодишната ни почивка в региона на Мон Сен Мишел и Сейнт Мело, страхотни местенца има там.

Видях, че Мижж говори за зоота и какво я притеснява - най- хубавата зоо в която съм била и която посещавам поне един път годишно , защото съм пристрастена към нея е Burgerzoo в Arnhem, това е първата зоо в която животните живеят заедно в естествена за тях среда, имам доста снимки от там , ще ви пусна някой ден , уникално е просто, можеш да стоиш с часове ( както правя и аз де) и да ги наблюдаваш, как защитават носорози примерно малките си от антилопи. Ще ви разкажа някой път повече за нея.

# 103
Зори,винаги е удоволствие да чета написаното от теб.  Hug
Най-хубавия зоопарк,в който съм била, е този в Цюрих. Там животните живеят в среда близка до естествената ,а много от тях се разхождат пуснати свободно из алеите ,между хората. Наистина можеш с часове да стоиш и да ги наблюдаваш.  Peace

# 104
Като сте казали животинки да ви покажа едно семейство сладури, които са израстанли под стряхата на къщата на бабата на ММ (стана много сложно май  newsm78  Mr. Green ) Днес ги снимах.
Скрит текст:

Чудни неща разказвате. А аз уж съм на работа, не да чета тук  Blush
Зори
Скрит текст:
бях ти изпратила приятелство във ФБ  Blush Сега ме подсети като каза да споделиш снимки  Blush  Hug

Общи условия

Активация на акаунт