Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • на североизток от Рая
Кали, не ми се иска все да се включвам като черна станция, но не мога да остана скрита.
 Пожелавам ти психическа устойчивост и късмет, колкото трябва, толкова. Неприятностите като се наредят една след друга, мачкат. Стискай! Аз стискам палци, енергия пращам, ако има истина в тези неща, значи всичко ще се нареди.  Hug Heart Eyes

Нели, ти все навреме пращаш подаръците  Laughing
Миналата игра беше пратила на Гиговчето, сега - на Деси.

Случайно се получи и този път.  Laughing Ама Деси не се обърка, че това е подарък от другарчето й. Тя си знаеше. Нещо изгуби настроението си тя, преди каква радостна беше, подскачаше, сега е унила, дано пак да си стане като предишната Деси.  Heart Eyes

# 16
  • София
Нези  bouquet
Мижжж  bouquet благодаря.
Гигова от сутринта като чух новините само отварям темата за да видя дали си писала SickМного кофти. Добре че сте живи и здрави. Дано бързо се по разчисти. Или в краен случай се преместете в друг курорт.

# 17
  • София
Kally May, Мариетке,

Дано бъpзо и безпpоблемно да си pешите пpоблемите  Hug

# 18
Само да се запиша Hug

# 19
  • София
Гиговче, голям ужас сте преживели! Дано всичко се оправи  Hug.

# 20
  • София, България
Благодаря ви момичета!  Hug
За срещата на 9ти съм на линия - имам да връщам книги!

Вени, стискам палци за класирането!

Гиговче, дано много бързо да се нормализират нещата, помисли за някакъв друг плаж временно, ако сте с кола, много гадно ми се стори описанието на животните и тинята по плажа, направо бърррр  Sick Стискам палци все пак да имате хубави дни в почивката!  Hug

# 21
Голяма ужасия си изживяла , Гале, дано всичко се нормализира вече  Hug Всички те мислим много  Hug

Деска , прекрасен подарък си имаш , Нели е страхотен човек , определено знае как да зарадва някого  Heart Eyes

Мона Лиза , честито , вярвам колко си щастлива и удовлетворена след приема , надявам се за следващата игра да се включиш  Wink

Кали , много перипетии има покрай теб , но всичко ще се оправи , убедена съм , стискам палци  Hug

Вени , стискам палци ( днес и утре) , всичко при детето да се нареди както трябва , много успех му желая  Hug

Ох много дълъг днес ми се вижда този работен ден , след снощното изпробване на
Скрит текст:
плотове  Laughing
днес съм недоспана  Crossing Arms че и кафето не върши работа  Sleeping

# 22
  • Пловдив
Нели, ще вляза в релси  Heart Eyes

nara86, все
Скрит текст:
от плотове/маси/тераси и т.н.
да си недоспала  Laughing

Ето, къде е разковничета на мистерията: /някой го беше публикувал във фейс групата, но нали не всички са там/
http://www.edna.bg/pod-zavivkite/vryzki/liubitelite-na-knigite-s … a.bg_rss_may_2012

# 23
Деска , чул те Господ !  Готова съм всеки ден да ходя като сомнабул , заради тези кухненски , холни и терасни мебели  Laughing Embarassed

# 24
  • София
За срещата на 9ти съм на линия - имам да връщам книги!

Ееей! Толкова се радвам, че ще се запозная и с теб на живо!  Heart Eyes Hug

# 25
Кали,не се притеснявай,всичко ще се оправи! Колкото до повръщането,сега има такъв вирус,но бързо отминава,не му давай да яде и гледай да приема течности.  Hug
Вени,стискам палци и на двете ръце! Дано имате късмет на трето класиране! Peace
Мона Лиза,честито!   bouquet Значи до 9-ти август трябва да прочета и твоята книга,за да ти я върна.  Wink

# 26
  • в огледалото на живота
Гале,добре,че се разписа .... Hug
Мислехме те всички....

Нези,добре дошла на родна земя,надявам се отпочинала и свежа  Hug

Мариета,Кали сили и търпение  Hug Hug Hug
Здраве да има,другото се нагажда някак си.

Мона Лиза,честито   bouquet

Благодаря за новата тема!

# 27
  • ГОре на черешата...
И аз благодаря за новата тема, благодаря и за палците  bouquet! Кали, дано и ти имаш късмет Praynig.

Нара, ха така
Скрит текст:
ама здрави са си плотовете пък  Mr. Green

Другарче мое мило, утре можеш да се разходиш до пощата. Всъщност, можеш и да потичаш, знам, че ти харесва, пък си и слабичка Whistling. Извини ме само за смотаната опаковка, ама като я отвориш ще разбереш защо е такава.

–––––––––––––––––––
Изчезвам да джвъчкам останалите 80 сладки  Crazy

# 28
  • София, България
Нежи, аз не бързам с книгата.

Кали, ще ти нося "Облакът Атлас"

Миж, на теб съм приготвила "Разплата"

# 29
  • USA, Steak State
Невероятно щастлива съм, място не мога да си намеря!
Днес минах през пощата ( адресът ми е "до поискване") и за мен имаше пакетче. Веднага погледнах подателя докато служителката ми описваше личните данни като получател и какво да видя- НЕЛИ! Нашата невероятна класна е моето другарче за тази игра!

Лепнах си усмивка на лицето и явно така съм се хилела, че служителката се обиди, че и се смея за нещо.  Mr. Green Ама бях точно като това човеченце!

Разклащам- подрънква и се мести нещо вътре. Викам си "Аха, класната не е пуснала само книжле".
Преди малко го отворих и ооооооо чревоугодническата ми душичка веднага фиксира шоколадите! А книгата е повече от желана!

Благодаря ти мило Нели, за това, което правиш с тази игра и за човекът, който си. Ужасно ме трогна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ето и подаръците, които получих.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт