Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 966
  • 738
  •   2
Отговори
# 45
Здравейте момичета!
Да се маркирам тук - благодаря за страхотната (както всеки път) тема Simple Smile
Понеже сте изписали много ще се запиша с две думи, но пък прочетох всичко от - до  Peace
Браво на всички, за които денят и вечерта са били успешни - изпити, класирания, финанси и бар-плотове  Mr. Green  Heart Eyes
С всички, които имат нужда от стискане на палци, съм  Peace  Hug
Гиговчето е на сухо, че нея я мислих цял ден Sad  Hug
Вдовичке мила, страхотна изненада от един от най-прекрасните хора, които познавам (макар и виртуално)   bouquet Да си четеш книгата с удоволствие и да ви е сладко  Hug
Всички останали
Лека вечер от мен. Отивам да си почивам, че утре пак малко на път, а вечерта съм нощна

Кое е моето другарче?
Не се вписвам в описанието на слабичка девойка, която тича. Не се вписвам и в книга от 500 и еди колко си страници ....  Thinking
КОЙ ? - питам! КОЙ ще ми изпраща на мен?   Mr. Green

Мариетка и аз съм приготвила само книга и картичка. Дано е доволна моята дружка  Hug

# 46
Мариетка , ами аз реших да купя и нещо сладичко ( така съм намислила) , защото моето другарче има дете / дечица , няма да купувам друго , е и картичка де , да се знае от кой идва подаръка  Wink Hug

А аз ли на кой съм другАРЧЕ , ХММММ , НИКОЙ НЕ СЕ ИЗДАВА , ЧЕТОХ ЗА МАГИСТРАЛИ , АМА ТО ИЗ БЪЛГАРИЯ МАГИСТРАЛИ ДА ИСКАШ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАТИ МИ Борисов , така че още съм в чуденка , само знам вече че няма да е Нели  Laughing Hug

# 47
Ох, бързам да изчета всичко и да се включа!

Първо, благодаря на Миж за новата тема! Пожелавам си да я напълним с хубави емоции и книги (това е сигурно) и с по-хубаво и стабилно време навън за всички, на които все още ни предстоят отпуски

Честити и първи подаръци на Паячето и Деси!

Честито и на Мона Лиза за успешното класиране!

Гигова дано вече сте преживели най-лошото и занапред само слънце и спокойствие!

Ако някой съм забравила, да ме извини. Стискам палци най-искрено за всички, които имат нужда!

Утре и аз изпращам книгата за моето мило другарче, с много таланти и интереси (това е жокер Simple Smile).

Аз досега не съм се разпознала, ако някой е давал жокери. Със сигурност не съм другарче на Мариета обаче. Simple Smile

# 48
  • Benelux / Varna
Що се притеснявате бе момичета, нали сме си наши тука,,,,книжка и картичка е повече от достатъчно, но пък който има желание да добави нещо от себе си пък сега няма да му скършваме хатъра я! Включая и аз, ми на сърце ми е да зарадвам с още нещичко своето другарче ( само това ми е в главата), аз и без това толкова рядко се включвам в игрите, защо пък да си поставям сега ограничения  Blush
Как така няма да се радват другарчета - на книжка и картичка ( това е нечувано!), всички се радваме, дори само дето си имаме другарче за което да помислим, а и някой за нас да мисли! Това е такава емоция , че не може да се опише! Знаете го!

Мило другарче, аз ще се радвам и само на книжка! Помни го! Ни ща ни картичка ( сега ще те карам да мислиш послания, това не е работа да знаеш,мен хич не ме бива по тия работи), ни сладичко ( търкалям се вече, бая торти съм изяла)  Joy
Да не ви казвам, че предния  път майчето беше изяла сладкото и се наложи после да водя разследване, защо не е пристигнало?  Joy Така че - тоя път и мама няма нужда от сладко ( мъчи се горката да влезе в една рокля за една сватба и я кара на таратор милата Joy)

И сега послание към другото ми мило другарче и жокерче:
" Дебела книжка съм ти купила, аз по тънките не си падам - докато я почна и тя вземе , че свърши, ми не става,,,дебеличка ще е", а хартията й чудна! и съм я " чела" , пак ще кажа "чудна"! Авторът е жена! Бъди търпеливо, защото съм убедена, че за съжаление, ще получиш подаръчето си последна  Sad

Точице, ти много нощни смени даваш,,,не е ли уморително това? Кога се връщате от планината иначе?

Ааа Елинка, тук вече се замислих, ама аз таланти нямам, само много интереси! Ммм имам веч едно на ум Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 22:20 от zornitsa

# 49
И мойто другарче има дечица  Heart Eyes

# 50
  • Benelux / Varna
защото моето другарче има дете / дечица , няма да купувам друго ,

Аааа Нарче, задрасках те от списъка веч, не съм ти другарчето начи, пфуу, деца нямам!
Вадя сега един тефтер и почвам да водя разследване, кой на кого и защо?
Нарчето първа я задрасках!

Ааа Мери и тебе те задрасках! Пфуу,,,

Ей другарче, ако имаш възможност не ми пращай подаръчето много рано и без това ме няма, да се насладя на тръпката по дълго? Да има да гадая  Wink

# 51
О, Зори, благодаря, че ме мислиш.
Скрит текст:
Ама аз 11та година работя така. Всъщност това е единствената работа, която съм работила. Нормален режим не знам  Crazy За мен е странно да ходиш 5 дена в седмицата по 8 часа .. например Grinning
А отпуската започва края на другата седмица и после се прибираме чааак ... нямам идея Grinning около 5-6 Август  newsm78 примерно ... Не знам. Ние палим колата и караме, караме. Спим, където стигнем. Ако някъде ни хареса или има повечко за разглеждане оставаме 2-3-4 дена. Ей така. Последните 3 години се наслаждаваме на това, че най-накрая и ние като белите хора имаме наша кола и възможност (къде по-скромна, къде не чак толкова) да попътуваме и да сме си двамата  Heart Eyes
Извинявам се за лирическото отклонение.
И аз отпадам от другарчетата, които изпращат на такива с деца. Кой? Кой? newsm78
Сега виждам, че и аз ще изпращам на дружка с дете/деца. Книгата е дебела  Peace Ще пътува с влака посока запад, понеже на изток от Варна май няма много на къде  Mr. Green
Книгата е в торбичка. Картичката е надписана. Добавих и сладко - да не се цепя от колектива Simple Smile Утре дано да успея да изпратя пакетчето Simple Smile

# 52
  • ГОре на черешата...
...защото моето другарче има дете / дечица ,

bowuu

bowuu bowuu

Утре и аз изпращам книгата за моето мило другарче, с много таланти и интереси (това е жокер Simple Smile).

bowuu bowuu bowuu

Сега виждам, че и аз ще изпращам на дружка с дете/деца. Книгата е дебела  Peace Ще пътува с влака посока запад,

bowuu bowuu bowuu bowuu

Със сигурност не съм другарче на Мариета обаче. Simple Smile

Щооооо?

# 53
Мариетке, много другарчета си имаш нещо  Joy

# 54
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
...защото моето другарче има дете / дечица ,

bowuu

bowuu bowuu

bowuu bowuu bowuu

Сега виждам, че и аз ще изпращам на дружка с дете/деца. Книгата е дебела  Peace Ще пътува с влака посока запад,

bowuu bowuu bowuu bowuu

Със сигурност не съм другарче на Мариета обаче. Simple Smile

Щооооо?

Скица!  Laughing ловю

Много готино стана тук, както е винаги, но сега е някак по-оживено, вие сте по-одухотворени.  Hug

И много ме карате да се червя, по-полека, не съм светица,  Stop.

Точ, много места да посетите, много любов да си дадете един на друг и да знаеш, че ...., айде, да не го казвам.  luvbed

И аз съм с деца, кой сега е моето другарче?!  newsm78 Thinking

# 55
Мариета, голяма си скица ...

Първият ми жокер беше, че ще изпращам на скица  gydi
Ама то пък тук е пълно с такива  smile3533

Аз пък никъде не се разпознавам. То вярно съм натурално руса, ама чак пък толкова  Tired

Нели ще се постараем да тестваме де що има хотелски бар-плотове и други подходящи плоскости  bowuu

# 56
  • Benelux / Varna
Ааа Мариетка и аз сега прочетох,,,и аз не съм ти другарче,,,, точно сега не мога хичч да тичам  running, пък и да си призная хич не обичам да го правя!

Скрит текст:
Момичета, да ви споделя една много тъжна вест,,,момчето, за което събирахме паричките и дарихте и купихте книжки, вчера е починало. В понеделник бяха заминали за Израел, но какво точно се е случило там незнам, а уж имаше шансове за оздравяване. Мир над прахта му!
Книжките ще ги прехвърлим в помощ на друг нуждаещ се, ще потърсим къде и как.
Деси, ти не беше ли администратор на някаква такава страничка, пак за помощ на деца мисля. Пиши ми!

# 57
Зориии  Joy Малко хумор на твой гръб  Hug
Скрит текст:
съжалявам за момчето  Cry

# 58
  • ГОре на черешата...
Такива вести ме правят много тъжна Cry, иде ми да закрещя "Защо!!!"

Мариета, голяма си скица ...

Първият ми жокер беше, че ще изпращам на скица  gydi

Че пращай де, приемам  Laughing

Ако утре не се вясна, то е щото ще си имам майстор и най-сетне ще режем лентата на новата куФня Party. Вие знаете как  Whistling Mr. Green Blush

# 59
  • на североизток от Рая
Зори, нямам какво да кажа. Да е вечна паметта му! Жалко за неизживяния живот...Съдби.

Общи условия

Активация на акаунт